ben de ara ara giderim yiğit'e geçen yine gittim. alışkın olmam gerekirken hala şaşırıp çıkıyorum. çocuk gerçekten başarılı. tek bir şey var çıkmayan ve hala çıkmadı ve yiğit hala ısrarlı, bilemiyorum belki ben çok istediğim için olumsuz enerji yüklüyorum ama yiğit'in falı başka.haksızlık edemem.Valla gecen gün resmen aglayarak aradım yiğiti inanılmaz olumsuzdum cocukta haklı kafayı yiyip bunaltıoruz ah bu erkekler psikolog gibi beni rahatlattı ve yine nokta atısı bildi.. Cocugun düşüncelerini ondan birebir duydum cünkü o da aynı cümleleri kurmustu egomun yüksekliği vs işte benim değiştiğim filan.. Direk bana kredin bitio toparlan dedi o da aynı seyi birebir kurdu inanamadım..eylülün son haftasını benle bekleyin olursa bu sefer pess..
Kizlar 1 bucuk yillik bi iliskim var hersey mukemmeldi son bi kac aydir uzerimizde resmen kara bulutlar dolaniyor. Devamli bir kuruntu suphe halindeyiz bos bis seylere kavga edip kalp kiriyoruz. Hersey bi anda tepetaklak oldu gibi.uzerimizde buyumu var acaba diye bi hisse kapildim ve bunu gorup anlayabilcek bi falciya fal baktirmak istiyorum acilen.sayfadaki yorumlari okuyabildigimce okudum ve andac,niki ve cenk bey in iyi yorumlar aldigini gordum.telefon numaralarini istiyorum.yardimci olmanızı bekliyorum simdideen tesekkurler :)
Andaç bakırköyde laf cafe de bakıyor 35 tl ücreti
Cook tesekkurler :) randevu almam gerek miyor mu yani onceden
Feza telefonda bakiyor muarkadaşlar merhaba uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. ben de çoğunuz gibi fala çok meraklıyım. anadolu yakasında oturuyorum bu yakada caddedeki symbol cafe çok ünlüdür özellikle serkanın adı çok duyuldu.serkan anı ve geçmişi iyi biliyor fakat gelecek kesinlikle çıkmıyor ve çok kısa süre bakıyor en fazla 3-4 dk öyle söyleyeyim size. symbol cafede bi tek metin bey var onun bazı dediklerini yaşadım ama hepsini değil.oldukça pozitif enerjili birisi ve elinden geldiğince size yol göstermeye çalışıyor. kahve içip gidiyorsunuz ama o kahvenin yanında tarot kartı da açıyor. Şu ana kadar gittiğim en iyi falcı Medyum Feza. şu an modada katina kafede çalışıyor. hakkında iyi şeyler de duydum kötü şeyler de fakat bana baktığı fal inanılmaz isabetliydi resmen şok oldum. Medyum Fezaya iki kere gittim ikisinin arasında da zaman farkı vardı beni hatırlamış olamaz fakat iki falında da aynı şeyleri söyledi gelecek de dahil. anı mükemmel biliyor fakat gelecek için zaman var bekleyip görücez. hiç bilemedikleri de olmuş burdan okuduğum kadarıyla. ben kafede sıra gelmesini beklerken ordaki insanlarla sohbet etme fırsatı buldum çoğu eski müşterisi ve gerçekten memnun kalmışlar gelecek hakkında. bu beni umutlandırdı açıkçası. aranızda Medyum Fezaya baktırıp memnun kalan var mı?
hayır bakmıyorFeza telefonda bakiyor mu
Arkadaslar ben nikiyi tavsiye ederim falı oldukça iyi herseyi net bi şekilde görüp soyluyo olcaksa olcak olmicaksa olmicak diyo umut dağıtmiyo yani ve başka islemlerde ilgileniyo. Denemek isteyen arkadaslara tavsiye ederim
geçen arkadaşım gitti motor gibi konuşuo ve dediklerinden hiç bişey anşılmıoMerhaba, damlalar tugba yi bilen var mi? Iyi mi? Gitmeyi düsünüyorum..
Ahhahahaha peki dedikleri (anladigi kadar tabi ) dogru muydu?geçen arkadaşım gitti motor gibi konuşuo ve dediklerinden hiç bişey anşılmıo
Yok kesinlikle gercekci zaten benim en uyuz oldugum sey o kime gitsek sevgilimiz 1 haftaya donuyo kesin bizi seviyo falan bu cocuk bana 1 yildir bosuna kosturdugumu bu iliskiden adam olmayacagini acik acik ilk falinda soyledi simdi danismanlik ofisi acicakmis acikcasi istanbula donmesini bekliyorum yasam koclugu icin hem kocluk sertifikasi var hem buyu bozma arapca bilgisi var hen tarot hem kahve bakiyor beni etkiledi bu kadar kendini gelistirmis olmasiPozitif bi tablo mu sergiliyo genelde ? Sevgilin döncek faln 2 hafta bekle genelde hep öyle aöylüyolar merak ettim
Evet soyledikleri cikiyor ama dedigim gibi cocuk beni her anlamda etkiledi yuz yuze baktirma firsatini yakaladim cok donanimli hele bi tarot bakiyo once tutsuler sonra koruma dualari okuyo kendi icin sonra seni alio gizli ilimler bilgisi var islerim hep yarim kaliyodu bi kac sey paylasti yaptim su an cok huzurluyum. Buyu yapmiyor ama korumada yardimci oluyor yani soyle diyim cok iyi fal bakti yasam kocu egitimi ve belgesi var universtite mezunu mecbur kalip bu isi yapmiyo bazilari gibi ve arapcasi var okuya biliyo daha ne olsun :) ve cok kibar bayagi yogun ben danismanim olarak calismani rica ettim bakalimDediklerini yasadınmı peki?
Sen kimden bahsediyorsun anlamadım benEvet soyledikleri cikiyor ama dedigim gibi cocuk beni her anlamda etkiledi yuz yuze baktirma firsatini yakaladim cok donanimli hele bi tarot bakiyo once tutsuler sonra koruma dualari okuyo kendi icin sonra seni alio gizli ilimler bilgisi var islerim hep yarim kaliyodu bi kac sey paylasti yaptim su an cok huzurluyum. Buyu yapmiyor ama korumada yardimci oluyor yani soyle diyim cok iyi fal bakti yasam kocu egitimi ve belgesi var universtite mezunu mecbur kalip bu isi yapmiyo bazilari gibi ve arapcasi var okuya biliyo daha ne olsun :) ve cok kibar bayagi yogun ben danismanim olarak calismani rica ettim bakalim
Doğrusunu istersen aylar sonra ilk kez geçen hafta, malum kişiden bir yanıt alabildim. Ancak bu yazılı yanıtın içeriğini vallahi ben pek çözemedim. Cezmi ve Yiğit, Ağustos sonu, Eylül başı gibi diyorlardı. İçerik pek net olmasa da, iletişim gerçekleşmesi anlamında, her ikisi de tutturdular diyebilirim. Bursalı Burak, ieltişimler biraz didişmeli olacak demişti; Burak'ın bu anlamda söylediği doğru çıktı galiba. Sende Yiğit'in falı ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?