İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar cok fazla sayfa oldugu icin gerilere pek gidemedimn aklımda kalanlar andaç ve nikki oldu, bu iki isme nasıl ulaşabilirim?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu uzun zaman sonunda takip etmiş olduğum foruma üye olmaya karar verdim. Fal baktırma konusunda uzmanlaştığımı hatta 10 yıldır fal bakar olduğumu bile söyleyebilirim. Sizinle tecrübelerimi paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak isterim.

Kadıköy Angels Burcu: Durum analizleti, öngörüleri ve gelecekle ilgili söyledikleri çok sık baktırmadığınız sürece başarılıdır.

Kadıköy Angels İlhan: Muhabbet etmek, kafa dağıtmak için gidebilirsiniz. Objektif olabildiği insanlara nokta atışları yapmışlığı vardır ama... aması var

Kadıköy Angels Yasemin: Burçlar üzerinden karakter analizleri yapabiliyor ama falcı diyemem kendisine üzgünüm

Kadıköy Angels Biriz (beliz) adını bilmiyorum tam Zen Tarotu bakan abla: İyi burç yorumcusu, kabus bir falcı alakası yok gelecekle.

Sığınak Cafe Niko: Kendisi konuşmasıyla karşısındakini hipnotize ediyor çok sersem ayrılıyorsunuz, gelecekle ilgili söyledikleri çıktı diyemem ama anda başarılı

Sığınak Cafe Levent: O adamın enteresan 6. Hisleri var dediklerinin biçoğunu yaşadım.

Cafe in Teras Mira: enerjiniz tutarsa başarılı diyebilirim. Söylediklerini yaşadığım olmuştu

Tiryaki Cafe semra (esmer olan adını hayırlayamıyorum) Katina baktırmışlığım oldu, kartların anlamından zerrree anlamıyor resimlere göre sallamasyon. Diğer fallarda başarılı olabilir belki denemedim çok müşterisi var iskambili iyi olabilir asla katina baktırmayın

Tiryaki Cafe (yaşlı olan bayan) Kartları sadece kitapçığa göre yorumlayan bi ablmız dedikleri şaşırtmaz ama geleceğe bakacağız. Pek his yok

Mantı evinde fal bakan Elif: Ben ömrümde böyle fantastik, kendini beğenmiş ve bir dediğide çıkmamış fos falcı görmedim sıfır paranıza yazık.

Kimya hanım: iyi islambil bakar. Ayda bir 2-3 ayda bir gidilebilir. İyi bir yaşan koçudur iyi yönlendirmeler yapar.

Katina Cafe Hande: başarılı olduğunu söyleyebilirim. Yıldızname astroloji başarılı biri

Katina Cafe Fezza sultan: iyi katina bakar ancak üzüldüğünüzü belli etmeyin söylediği olumsuzluklarda genelde üzmemek için yumuşatabiliyor.

Kızlar... Daha çooook say say bitiremem

Taksimde Nesil: ömrümde bukadar negatif olumsuz bi falcı görmedim intihara sürükler insanı. Giderken dikkatli gidin. Zaman tutturamaz ama isabetli durum analizleri var.

Sizlere çok falcı hakkında bilgi vereceğim ancak sormak istediğimde bir şey var.

Cemile hanıma geçenlerde 1 saatlik bir fal baktırdım ve memnun kaldım. Kendisi burçlar ve tarot konusunda bilgili biri gibi geldi ve söyledikleri başarılıydı. Telefonda baktı memnun kalan var mı? Ben memnun kaldım ama teyit ettirmek istedim. Artık sık sık görüşürüz öptüm

SENTİUS CAFE CANSU arkadaslar bu kisiye giden varmidir sadece yuzune bakiyor ve seni hic konusturmuyor tum isimleri tek tek soyluyor gecmis simdiki zaman mukemmel forumda hic gormedim giden varsa yazabilirmi

arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu konu oldukça dikkatimi çekti bende paylaşmak istedim.avcılarda dem cafe de çalışan canana gitmeli herkes 1 yıldır resmen abonesi oldum.söylediklerinin her kelimesi çıkıyor.hoş sohbeti de cabası.bu zamana kadar ki birçok falcıdan çok çok farklı.telefonla da bakıyor.ozellikle su falında süper

CEZMİ ye fal baktiranlardan yorum alabilir miyim? Gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi? Kac dakika bakiyor, nerede bakiyor ve kac TL ye bakiyor? Bilgilendirme icin simdiden tesekkurler....
Cezmiyi tanırım. Eskidir. 4 sene öncesinde 100 liradan 150 yaptım diyordu ben 100 verip çıkıyordu. Genelde nabza göre şerbet verir. İnanmak isteyerk gittiğinizden söylediklerine inanıyorsunuz ancak tutmuyor. Hatta bir işle ilgili beni çok gaza getirmiş ve 60 bin tl zarar görmeme sebep olmuştu. Ataköy 9 ksımda stüdyo dairede bakardı.

Arkadaşlar nolur Cemile hakkında bilgi verin. Aynı zamanda Avcılarda Gülden'e gideniniz varsa onun içinde birşeyler bilen varsa söylesiiiin

Bilenler bilir yiğitten baska falcı kesmio artık beni dün nişantasındaydık symbol diye bi cafede mirza diye bi cocuk geyiğine baktırdık baya an içinde tutarlıydı baktıran varmı kısa bakıo tabi ama denenebilir arada gibi geldi bana ?

Peki nasıl yiğit sende canım çıktı mı dedikleri?

Peki nasıl yiğit sende canım çıktı mı dedikleri?

Ya bu zamana kdr tarihlrde hiç sasmadı olayları anı hep bıldı hatta ne yaparsam düzelir onu bile benım enerjim yiğitle uyuo.. Simdi eylül son haftayı bekliorum arama sen dedi aramıyorum bakalım buda tutarsa yazarım.. Sende nasıl durum:/

kızlar ÜMRANİYE _ SEVİM duyanınız var mı ? 50 liraya evinde bakıomus.. bi arkadaşım cok methetti :) gidicem yarın ..

Henüz söylediği zamanlara var ama bakalım üç ay sonra net söleyebilirim çıktı mı çıkmadı mı diye :)))

SENTİUS CAFE CANSU arkadaslar bu kisiye giden varmidir sadece yuzune bakiyor ve seni hic konusturmuyor tum isimleri tek tek soyluyor gecmis simdiki zaman mukemmel forumda hic gormedim giden varsa yazabilirmi

ben ara ara cansuya giderim keyfi yerindeyse çok iyi nokta atışlar yapar ama değilse sallar gönderir dediğim gibi yaşadığım nokta atışları oldu.

yiğitin numarasını özelden yazarmısın tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…