- 18 Ağustos 2014
- 52
- 3
- 13
Tesekkurler bu arada gelecek ile tarihlerde cok net fali benim icin olumsuzdu gerci ama dedikleri cikarmi genelde
Selin Hanım, cezminin kötü bir falcı olduğunu yazmışsınız ki olabilir de. Ben 1 kere baktırdım ve o an için de beğenmiştim. Yalnız tekrar Cezmi ile ilgili mesajları okurken dikkatimi çekti sistemde 6 mesajınız var bunlardan 5 i Cezmi hakkında. Anladığım kadarıyla sizi öyle sinir etmiş ki bunun için üye olup yazma ihtiyacı duymuşsunuz. Her neyse uyarılarınız için teşekkürler, hiç bir falcıya güvenip yatırım yapmamak lazım zaten:)Cezmiyi tanırım. Eskidir. 4 sene öncesinde 100 liradan 150 yaptım diyordu ben 100 verip çıkıyordu. Genelde nabza göre şerbet verir. İnanmak isteyerk gittiğinizden söylediklerine inanıyorsunuz ancak tutmuyor. Hatta bir işle ilgili beni çok gaza getirmiş ve 60 bin tl zarar görmeme sebep olmuştu. Ataköy 9 ksımda stüdyo dairede bakardı.
Merhaba, uzun bir aradan sonra yazma ihtiyacı duydum. Yiğiti en cok sevenlerden biriyim, anı güzel bilir gelecekle ilgili ufak tefek konularda da tutturduğu olmuştur. Ama bende asıl konuyla ilgili maalesef yanıldı. Yani 3-5 ay sonrası için ümitlerimizi bağlamayın. Boş ümit insanı daha cok yıpratıyor çünkü..
merhaba
az önce yiğite baktırdım ilk defa anla ilgili karşı tarafın hal ve hareketleri ile ilgili çok doğru tespitler yaptı
malum şahsın beni araması için 1 1,5 aylık bir dönem söyledi daha ileri tarih şimdilik benim için önemli değil arar dediği kişi ararmı acaba birde şuanki düşüncelerini söyledi siz deneyimli biri olarak doğru olup olmadığını onaylayabilirmisiniz
Merhaba, karşı tarafın düşüncelerini algıladığına inanıyorum. Bende 1 kez bildi arayacağını ama sonrakilerde 100% emin konuşmasına rağmen olmadı maalesef. Yani ümidinizi asla kırmak istemem ama bende durum böyle oldu.. I'leri vadede söyledikleri çıkmadı, ama cok yakın vadeleri ve olayları bilebiliyor.yani karşı tarafın düşüncelerini iyi biliyormu sizdede bilmişmiydi
Nasıl yani 11,5 ay sonra mı arıcakmıs doğru mu anlamışımmerhaba
az önce yiğite baktırdım ilk defa anla ilgili karşı tarafın hal ve hareketleri ile ilgili çok doğru tespitler yaptı
malum şahsın beni araması için 1 1,5 aylık bir dönem söyledi daha ileri tarih şimdilik benim için önemli değil arar dediği kişi ararmı acaba birde şuanki düşüncelerini söyledi siz deneyimli biri olarak doğru olup olmadığını onaylayabilirmisiniz
1-1,5 ay demek istemiş herhaldeNasıl yani 11,5 ay sonra mı arıcakmıs doğru mu anlamışım
yani karşı tarafın düşüncelerini iyi biliyormu sizdede bilmişmiydi
Yüzuüze Akıl okuyabilirde telefonda nasıl oluyor o iş . Herkese arayacak bekle demiş adam , benimkinin sevgilisi varmış hiç ondan bahsetmedi bekle aracak seni cok özlüyo dedi adamın umrunda bile değilim yani o kadar söyliim size 50 tl nizi kaptırmayın derim geçmiş yorumlarıda okudum herkese bekle arayacak demişBence Yigit guzel akil okuyor. Karsi tarafi gayet biliyor, adamdan net haberiniz yoksa Yigit derim.
Kim kız senin falcin?Mayıstan beri baktırmadım bastırmaya deger falcı bulamadım.her iyi denilene baktırıyorum bu konuda biraz emin olmak istiyorum. Baktırmış olmak için baktırmayı sevmiyorum. Gerçi ben falcımdan memlunum o yüzden benim için biraz keyfe keder..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yüzuüze Akıl okuyabilirde telefonda nasıl oluyor o iş . Herkese arayacak bekle demiş adam , benimkinin sevgilisi varmış hiç ondan bahsetmedi bekle aracak seni cok özlüyo dedi adamın umrunda bile değilim yani o kadar söyliim size 50 tl nizi kaptırmayın derim geçmiş yorumlarıda okudum herkese bekle arayacak demiş
Yiğitin bekle arayacak dediği kaç kişi var bi yazın bakalım kaç kişiyizValla aban telefonu acinca direk bu adam su anda baska ir kadinla, biliyor musunuz dedi!
Nasıl yani 11,5 ay sonra mı arıcakmıs doğru mu anlamışım
Neden surekli farkli insanlara fal baktiriyosunu ki yani be sana kendimden ornek vereyim 1 yil sacma bir iliskim vardi o falci seni bu falci benim gezdim durdum elde var sifir evet iyi bakanlar cikiyo ama sabit durmuyoruz duydugumuza kosuyoruz kotu bakiyo hoppp basa benden sana tavsiye bir usre arastir hem fal bakan hem nazar buyu bozma bilgisi olan hem egitim almis yasam koclugu danismanlik sertifikasi olan birini bul anlas inis cikisin mi oldu fal baktir daraldin mi danismanlik yapsin nazarmi degdi korumani yapsin fals yatirdigimiz paralardan sa bu cok daha saglikli bizi enerjimizi kontrol edecek birine ihtiyacimiz var 3 gune arayacak oda seni sevio ay bikmadinizmi ayni seyleri farkli insanlardan duymaya ben basardim mutluyum darisi basina diyorum canimIkinci falinda tum falcilar ezber mi gidiyo ne dersiniz kizlar... cok inisli cikisli oldugum icin ayda 3 4 kere fal krizim tutuyo. Yakin zamanda elmiraya baktirdim. Ilk fali ortalama iyiydi. Ikincisinde bir bucuk ay kadar sonra beni ve onceki fali hatirlamadigini soyledi. Telde bakti ve cok guzel bakti. Acaba diyorum gecen fali hatirladi da ordan mi yorum yapti yoksa cidden bu kadar mukemmel mi cikti mevcut durum...
Rica etsem yiğidin numarasini verirmisiniz1-1,5 ay dedi ayrıca anı olduğu gibi bildi bana söylediklerine kadar söyledi beni uyardı aklımda olan bi kaç soru işareti için
fakat genelde başka biri varsa hayatında görürler açıkcası ilk defa baktırdım memnun kaldım çok ileri tarih için bişey diyemem yakın tarih önemli benim için bakalım hepimiz için iyi olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?