İstanbul'da Fal - Falcılar

Belkiz in dedikleri cikti mi sekerim? Nasildi, her seyi bildi mi, sana mi sordu?

Andacı burda çoğu defa söyledim bi kere daha söyliyim andacın fanı çok o yüzden erkenden gidip sıra almanız gerekiyor öğleden sonra giderseniz baktıramayabilirsiniz dedikleri de bana çıktı çok memnunum ben kendisinden reelde tek falcım andaçtır

Kızlar merabaa üyeliğim yeni görünse de forumun eskilerinden biriyim :) nickim .kk nin admini ile tartistigimdan dolayi banlandigi için böyle bi isim açtım forumu takip ediyorum ve buradan aldigim bilgilerle yola çıkarak niki ye fal baktiriyorum az sonra yorumlicak bakalm neler dicek :)

Misscheryyblossom mesaj atmissin bana cevap veremiyorum tatlım resmen hayal kırıklığına uğradım keskee bastan yazsaydm buraya tüh yaaa deli oldum

Ortaköydeki Belkıs hanıma gittim burada yazılan olumlu tavsiyeler üzerine. Sanki ağızdan laf alıp ona göre yorum yapıyor gibiydi. Üstelik bilmediği bir durum olunca da , evet öyle ama söylemek istemedim gibi saçma sapan şeyler söyledi bana. O yzden tavsiye etmem. Yine de enerjimiz tutmamış olabilir bilemiyorum.

Diğer tavsiye edilen falcılardan Yiğit için ise şu yorumu yapıcam tamam geçmiş ve o an için tespitleri doğru olabilir ama hayatımda olan kişiyle evleneceksiniz dedi, beni aldattığını öğrendim. O da fos çıktı yani. Burada yazılanlara çok takılmayın derim ben. Umut bağlamayın fallara.

Canim yiğit karsindakinin suanki düşüncelerini dogru tespit edebiliyormu sence ?

ya bu niki nasıl eger baktırdıysan yorum alabilirmiyim

ya bu niki nasıl eger baktırdıysan yorum alabilirmiyim

Aman aman tatlım sakın param boşa gitti yani resmen karşılıklı konuşup öğüt verilmesini istiyorsanız gidip.baktirin.ama fal aslaa seni sevmiyor adam dedi ben sinirlenip.kendim hakkimda beni nasil sevdiğini anlatnca sevmiyor demedim seviyor ama kara sevda.deil dedi boskoyun yani ovenlerde neyini övmüş zaten anlamış deilim

kızlar başıma bişey geldi ve iş yerimde üstelik hiç yabancı biri yokken cep telefonum kayboldu. önce kayboldu diye düşündüm telefona ulaşılamayınca da muhtemelen düşünce batarysası fırladı kapandı diye düşündüm ama yok. kesin eminim hangi masanın üstüne koyduğuma ama telefonum resmen yok ve işyerimde kimseden şüphelenmek istemem çünkü hepsiyle aram iyi
kaybolan eşyalar için iyi dediğiniz birileri var mı inanın çok ihtiyacım var parası pulu kaça baktığı hiç önemli değil

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA. BİÇOK KİŞİNİN BU SAYFADA BENDEN BAHSETMESİ ÜZERİNE BEN DE 2 3 GÜNDE BİR BU SİTEYE GİRİP FORUMDA ADIMA DAİR YAZILMIŞ BİR ŞEYLER VAR MI DİYE BAKIYORUM. ÖNCELİKLE ŞUNU DİYEYİM İYİ MESAJLAR İÇİN DE KÖTÜ MESAJLAR İÇİN DE HERKESE TEŞEKKÜRLER:) SADECE ŞUNA DEĞİNMEK İSTERİM, BEN BU İŞİ ARKADAŞLARIM ARASINDA 2011E KADAR PARA ALMADAN YAPARDIM. HATTA BENİMLE SÖZLEŞİP O SAATTE BULUŞAN ARKADAŞLARIM VARDI. O ZAMANLAR MADDİ BİR BEKLENTİYLE YAPMADIM. NE OLDUYSA ONLARIN ARKADAŞLARI SONRA ONLARIN ARKADAŞLARININ ARKADAŞLARI DERKEN BAŞIM BİR HAYLİ KABARDI.FARKLI SİTELERDE ADIM GEÇTİ. BAYANLARIN EN ÇOK BAHSETTİĞİ SİTE DE BURASIYDI. SONRA BAŞIM ŞİŞTİĞİ İÇİN YAPAMAYACAĞIMI ANLATIRDIM İNSANLARA. ONLAR DA ISRARLARINDAN VAZGEÇMEYİP PARAYLA BAKMAMI İSTEDİLER. SİTELER O ZAMAN YOKTU HAYATIMDA VE PARAYLA BAKMAYA BAŞLAMIŞTIM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM VEYA ONUN ARKADAŞI OLMADIĞI TAKTİRDE. SONRA BU SİTELERDE ADIM GEÇTİ. ÇEVRE GENİŞLEDİ FALAN FİLAN.ŞU AN BUNLARI OKUDUĞUNUZ GÖNERİYİ YAPAN KULLANICI TÜM MANEVİYATIM ÜZERİNE YEMİN EDERİM Kİ BENİN KULLANDIĞIM BİR SAHTE HESAP DEĞİL. BU SİTE SAYESİNDE TANIŞTIĞIM VE GÜZEL DİYALOGLAR KURDUĞUM , FALDAN DA MEMNUN KALAN MERVE İSİMLİ BİR KULLANICIYA AİT. AMA ARTIK O BENİM İÇİN SIRADAN BİR KULLANICI DEĞİL İYİ BİR ARKADAŞ. Kİ İYİ ARKADAŞLARIM VEYA ABLALARIM MERVE'YLE SINIRLI DEĞİL.ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYORLAR. SİTEDEN FAL BAKTIRIP DA 1 HAFTA SONRA YİNE BAKTIRMAK İSTEYENE ''ABLA NE GEREK VAR AYNILARI ÇIKACAK BOŞA PARA KAYBI'' TARZI ATTIĞIM MESAJLARIN HADDİ HESABI YOKTUR. MESAJI OKUYORLARSA KENDİLERİ DE BUNA CEVAP VERSİNLER LÜTFEN. HA YALAN DEĞİL PARA İÇİN YAPMIYORUM DİYEN SAHTEKARLARDAN DEĞİLİM, AMA PARA İÇİN DE KENDİME BİNBİR LAF GETİRECEK DE DEĞİLİM. ASLINDA BU GÜNE KADAR YAZMAK İSTEMEDİM BURADA AMA BUGÜN MERVE'NİN , BAK SENİN HAKKINDA GÖNDERİ VAR KÖTÜLEMİŞ DEMESİ ÜSTÜNE BİR ŞEY YAZMAK İSTEDİM.
ÖNCELİKLE HERKESE HAYALLERİNE ULAŞMALARI KONUSUNDA ŞANS DİLERİM. BUNDAN BÖYLE ARADA TANIDIK OLMADAN KİMSEYLE GÖRÜŞMEYECEĞİM. BU SİTEDEN ADIMI GÖRÜP DE EKLEYECEKLERE TEŞEKKÜR EDERİM AMA ŞİMDİDEN BAKMAK İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM. ARADA TANIDIK OLURSA PARA ALMADAN DA BAKARIM. BUNLAR MERVE BERRİN ABLA NUR ABLA VE ADLARINI ŞİMDİ YAZAMAYACAĞIM YAKLAŞIK 8 10 KİŞİ. ONLARIN REELDEN ARKADAŞLARI GELİRSE PARA ALMAYACAĞIMI BELİRTMEK İSTİYORUM VE SON KONUYA GEÇMEK İSTİYORUM

KİMSENİN BENİMLE ÖZEL KONUŞMALARINI İFŞA ETMEM BENDE KALIR. AMA ŞU SON GÖNDERİLERDE ADI GEÇEN H-GIRL İSİMLİ ARKADAŞA DEĞİNMEDEN EDEMEYECEĞİM. İŞTE FAL BAKMAK İSTEMEME SEBEBİM BU KULLANICI VE O TARZ İNSANLARDIR
DÜN FALA BAŞLAYIŞIMIZIN 10.DAKİKASINDA BANA ''OFF YETER BE UZUN CÜMLELER KURMA NEYSE ONU SÖYLE'' DEMESİ ARDINDAN, ''TANIMADIĞIM BAYANA KAHVEHANE AĞZIYLA MI KONUŞSAYDIM'' DEMEMİN ARDINDAN,, EVET KAHVE AĞZIYLA KONUŞ DÜN BİRİNE GİTTİM 10 DAKKADA ÇAT ÇAT SÖYLEDİ İSİM VERİYOR SEN ANCA LAFLARI UZAT GİBİSİNDEN TERSLEME YAPINCA KENDİNE 3 DEFA (HEPSİ KAYITLARDA VAR) BU ŞEKİLDE DEVAM EDEMEYECEĞİMİ VE HESAP NOSUNU GÖNDERMESİNİ İSTEDİM. BUNA RAĞMEN DİDİNDİ ETTİ VE EN SONUNDA ÖZÜR DİLEYİP DEVAM ETMEMİ İSTEDİ.
GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ 2 MESAJ ÖNCE SEVİYOR MU SEVMİYOR MU BENİ, ONU SÖYLESİN DİYEN KİŞİ, 2 MSJ SONRA BENİ SEVDİĞİNİ BİLDİĞİM ERKEK ARKADAŞIM DİYE BAHSEDİYOR. BAŞTAN ÇELİŞKİLİ. KENDİNE BAŞINDAN BERİ SEVDİĞİ KİŞİNİN HAYATINDA ÖNEMLİ BİR YERİ OLMADIĞINI VE ADAMIN HAYATININ OLUMSUZ OLDUĞU İÇİN ONU HAYATINDAKİ DİĞER İNSANLARDAN DAHA DAHA ÖNEMLİ TUTTUĞUNU, AMA SADECE KÖTÜNÜN İYİSİ OLARAK GÖRDÜĞÜNÜ VE EVLENEMEYECEKLERİNİ, FIRTINALI BİR AŞKLA BAĞLI OLMADIĞINI SÖYLEDİM
ISRARLA REDDEDİP BANA BERABER ÇEKİLMİŞ FOTOLARINI GÖNDERİP, ÇOK MUTLUYUZ BİLEMEDİN. BEN SADECE AİLESİYLE İLGİLİ ŞEYLER İÇİN YAZDIM DEDİ
AMA BEN ISRARLI DAVRANINCA DA SONUNDA, EVET AÇIKÇASI KAVGA ETTİM ONA ÇOK AĞIR KÜFÜRLER ETTİM O DA BANA BENİ SEVMEDİĞİNİ GİT KİMLE EVLENİRSEN EVLEN''DEDİĞİNİ SÖYLEDİ
KONUŞMALARIN SONUNA DOĞRU BENLE ARAYI DÜZELTTİKTEN SONRA ''ONUNLA ŞU AN KONUŞUYORUZ.. ÇOK MAL BİRİ.. ONU SEVMEDİĞİMİ BİR KEZ DAHA ANLADIM'' DEYİP GÜLDÜ

YAŞAMINDA SORUNU OLAN KİŞİLERİN YAŞAMINDA DÜZELTMELER İÇİN ÖNERİ YA DA BENZERİ ŞEYLER YAZABİLİRİM. AMA AKLEN SORUNU OLAN VE DAVRANIŞ BOZUKLUĞU ÇEKEN İNSANLAR İÇİN BİR ŞEY YAPAMAM. BENİ ANLADIĞINIZI UMUYORUM. DEDİĞİM GİBİ SEVDİĞİM İNSANLAR VAR VE ONLARIN REEL DOSTLARI İÇİN HER ZAMAN PARA ALMADAN YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM. DAHA ÖNCE DE YAPTIĞIM GİBİ. HERKESE İYİ AKŞAMLAR

NIKI

Yaaa niki :) seninle konusurken aynı anda misscheryyblossom adli arkadasa face şifresini verdim ve girdi oda okudu resmen güldük yanii banaa öğüt vermiceksin tabikide çat çat çat soyleyeceksin bunun ben her zaman arkasndaym konusnalari görmek isteyen arkadaslarda bana özelden mesaj atsın face sifremi atıp gönderiyim. Iyi değilsin canım kusura bakma ne bi cep telefonun var ne bi nerde olduğun belli senin hakknda iyi seyler soylendigi icin geldim ben parami geri almak icin bu tarz seyler yapmadigimi sana dün de belirttim bu sekilde konustuguna bakmayn arkadaslar ciddi anlamda faldan felan anlamıyor. Sadece öğüt kusura bakma cnm ama annem babamda bana öğüt veriyor.haa eyvalllah iyi olabilirsin baskalarinin gözünde ama ben öyle falcilar görmüş insanimki sana 10 uzerinden anca 2 verebilirim onderece yani bnm bi öz elim yok sen sacmaladikdan sonra herseyi sana ben anlattm zaten senden Özür dilemedigimdende adım gibi eminim canimcim neysee sen kendi reklamini yapmaya devam et ama arkadaslar aslaa ama aslaaa baktirmayn vasat yani

Aklen bozukluğu olan insanlara zaten sen.bisi yapamazsn kelimelerinede dikkat et . Burda o kadar çok falci hakkında vasat çok kötü sakın baktirmayn felan diye yorumlar yapıldı hic biri senin gibi gelip carr carr carrr konuşmadı inanıyorum ki şu xumlelerinizi okuyan insanlar sizin burada ne için bulundugunuzu anlamislardir.bu adama fal baktirmak isteyen varsada gelsin bana msj atsın fave sifremi veriyim bastan sona okusun bana hak vericeklrr.ben seni tanımam sen beni tanimazsn ama bildigim rek bisey varji burdaki cogu insan sizin gibi bi çok falciya para kaptirdi bu forumun acilma sebebide insanlarn birbirindwn fikir alması forumda tkiliyorsun bari belli etme neyseee baktirmak isteyen baktirabilir ama benim hosuma gitmedi baktiginiz fal.bu kdr basit beyenmek zorundada deilim

Beyefendi, burda insanlarin ozel hayatlarini uluorta yazamazsiniz, erkek olmaniz bir yana, yazdiginiz bu guzel yazi site kurallarina bastan asagi aykiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…