İstanbul'da Fal - Falcılar

Demekki öğüde ihtiyacın var ki öğüt aldın,ben niki nin bana öğüt verdiğini hatirlamam.faldan memnun kal ya da kalma kendi özelini tanımadığın insanlara ifşa etcek kadar umursamiyosan buyur burdaki bütün bayanlara göster yazismalarinizi. Kendisinin telefonsuz yersiz Yurtsuz olduğundan bahsetmissin ama kim isterse nikiye anında ulaşır, bunuda benim gibi ona yakın olan herkes bilir.begenmemek ayrı bişey karalamak ayrı.senin yaptığın tamamen karalama politikası.bence daha fazla uzatma

Beyefendi, burda insanlarin ozel hayatlarini uluorta yazamazsiniz, erkek olmaniz bir yana, yazdiginiz bu guzel yazi site kurallarina bastan asagi aykiri.

Yaa tatlım iyiki burdasn senide dün tanıdım buna Allahda şahit yazdıklarını okudun öğüt mü veriodu fal mı bakiodu sen konuş :)

Yazıyı dikkatle okursanız ne denmek istediğini anlarsiniz,ben niki nin arkadaşıyim buranin sayesinde tanıştık kendisiyle.onceki yazdığım hersey benim kendi yorumumdur ama bugün bu laflara canı sıkıldığı için benden onun adına yazmami rica etti.ayrica bayan ztn kendi özel hayatını ifşa etmeye hazirken niki nin kendini savunmak için bunu yapması yadirganamaz, biraz mantıklı olun

Avukati mi geldi simdide :) canım benim bi ozelim yok o yüzden paylasabilirim erkek arkadasmla kavgaliyim vs. Vs. Bunlar benim nazarımda çok da özel şeyler değil burda olan cogu insanin ortak özelliği sevgilisinden ayrilmistir fal baktiriodur.nesi özel gel sende oku istersen :)

Yaa tatlım iyiki burdasn senide dün tanıdım buna Allahda şahit yazdıklarını okudun öğüt mü veriodu fal mı bakiodu sen konuş :)

Mune a mesaj attim, gelsin bu yaziyi da silsin diye. MUNEEEEEEEE nerdesin?

Burda begenmedigimiz onlarca falci oldu, hangisi gelip burda uyelik aldi? Begenmediysek begenmemisizdir, burasi falcilarin cevap verme platformu degil, uyelerin dusuncelerini yazma forumu. Biri begendim der, oteki begenmedim der, bu elestirileri kaldiramayack olan falcilik yapmasin. Bu foruma gelen falcilar oldu ama reklam yapmadan etmeden acikca kimliklerini yazdilar, biz de fikirlerimizi soyledik. Birisi MadamSalu'ydu, kendimi nasil gelistirebilirim demisti, digeri cok cok iyi bir falci olan Saraylihanim'di, ona elestri getirmeden tesekkur ettik sadece.

Begenmemissin, fikrini yazmissin ne var bunda sekerim? Birden sana mesajlar yagmaya basladi anlayamadim, nedir bu. Karsimizdaki Nostradamus olsa bile, bu sekilde davranmaya hakki yok bence.

niki bilmiyorum okuyor musun bunları ama seni en çok sevip destekleyenlerdendim. hala içimde kin yok benimle konuşmayıp küsmene rağmen ama keşke burada özelleri açıklamasaymışsın senden beklemezdim

Bana biraz saygısızsınız gibi geldi Mantıklı olun diyerek mantıksızlıkla itham edemezsiniz kimseyi ki kaldı ki kimseyi tanımıyorsunuz arkadaş fal baktırmıs memnun kalmamıs parasının boşa gittiğini düşünüyor sizinde paranız boşa gitmesin diyor ne var bunda ki bende daha önce gittiğim falcıdan memnun kalmadıgımı yazdım

Bence band-niki aynı kişi

Şimdi burada kendi kendini mi şiddetle tavsiye etmiş oluyosun )
mrb canm selam. sanmıyorum kendisi bu siteye üye olup da böyle şeyler yazmaz. ben onu övünce de suçlanmıştım o yüzden dikkat edersenz artık adını hiç anmıyorum burada bana suçlama gelmesin diye. ama enerji kurduğu insanlarla arası iyidir sanırım bu denli fanatikçe savunulması da ondan. ama ne diyeyim birinin özelini burada açıklaması da hiç desteklenecek bir davranış değil . umarım okuyordur yazılanları

Off birini savununca hemen avukat etiketi, bi çıkın artık şu dar kalıplardan ben açık açık nikiyle arkadaş olduğumu ve bu arkadaşlığın faldan kaynaklandığını söylüyorum.okumama gerek yok beni ilgilendirmez herkes özel hayatındaki sıkıntıdan dolayi bu tarz yollara başvurur ama ayrıntılar kişinin özelidir.tekrar söylüyorum beğenip begenmeme mevzusu değil sizin yaptığınız başka bişey

Biraz mantıklı olun demeyi, tamamen mantıksız olmakla bagdastiriyosaniz ben daha fazla yorum yapmam bu konuda.o kadar açıklama yapıyorum kendisi benden rica ettiği için ben yazdım onun adına diyorum ama hala ayni kişi bence yorumunu yapıyorsunuz.gercekten daha fazla konuşmaya gerek yok

Yaa sence benim bundan ne kazancm olabilir ? Benim ilk etapda nasıl bi heyecanla baktirdigimi niki bey gelsin burdan anlatsın hatta kendisine bile cok sabirsizlandigimi söyledim amaaa fala baslaynca fal deildi resmen öğütdü kendisine bu kdr karmasik cümleler kurmasina gerek olmadiginj söyledim bana edebiyat parcalamasina gerek yok karmasiklastirmaya hic gerek yok net seyler soylemesini istedim ve beyenmedim benim ozelimi ifşa edebilir hic dert deil amaa naparsan yap nikii sen bi falci deilsin malesef

bant seni tanımıyorum şahsen. niki ile aynı kişi olduğunuzu da düşünmüyorum beni etkilediği için ondan nasıl etkilendiğini tahmin edebiliyorum ben ve yakın çevremde ne falda ne de başka bir şeyde başarısız olmadı. belki de insandan insana değişiyor onun enerjisi bilemem. ama beni çok kırdı. ben zamanından ondan övgü dolu sözlerle bahsederken insanlar reklam yaptığım için beni suçladı. buna rağmen direndim reddettim niki için insanları karşıma alıp burada tartışmalara girdim. niki ne yaptı. abla beni sürekli garip insanlarla tanıştırıyorsun adımı sağa sola yazıp 1001 çeşit insanla muhattap ediyorsun bana faydan yok zararın var deyip irtibatı kopardı. başarılı olduğu kadar da vefasızmış. ne dediysem cvp yazmadı ve beni engelledi. üstelik onun için o kadar savaşmama rağmen. asla falcılığını tartışmam ben. zaten ondan sonra da onun gibisini arar durur oldum. ama vefa kısmı için düşünürsek hayal kırıklığı. keşke vefa konusunda da falda olduğu kadar başarılı olsaydı. ben onu savundum üstüne bir de ondan laf yedim, şimdi sen savunuyorsun umarım sen de benim durumuma düşmezsin

Evet kendisi ztn bana göre falci değil ben bunu onada söylüyorum onun olayı çok başka ve herkes bunu görüp anlayacak kadarda şanslı değil.neyse gerçekten bu muhabbet çok uzadı tamam beğenmemissin ama yorumunda yazdığın onu begenenler var nasıl beğeniyolar bende anlamadım diyip laf atarsan o begenenlerden biri sana mutlaka cvp verir.sen başka falci arayışlarına devam et en iyisi

Haklısın bana göre de falci deil zaten sen falci gormemissin beni tatmin etmedi sizi ettiysw ne alaa uzatmayalm artk lütfen

neler olmuş böyle onca falcı geldi geçti, herkesin arkasından iyi kötü yorum yapıldı. ama ilk kez bir falcı ilk kez birisi foruma giriyor özel bir diyalogu bizimle paylaşıyor, ben şöyle iyiyim böyle iyiyim diyor. kendi adıma çok rahatsız oldum. Kimse hiç bir falcının hikayesine , gelip forumu karıştırmasına meraklı değil.

bu arada kaybolan ya da çalınan eşyaların bulunmasına yardım edecek birini sormuştum arada kaynadım

Bu yazıyı yazan Falcı Niki midir? Evet zira yazının altına adını eklemiş ben yazdım baabında.
Bant üyeliği ister Niki'nin olsun, ister başka birinin, bir üyelik başka birine kullandırılamaz yasaktır, bir falcıyaysa hiç kullandırılamaz.
Üyelik sonlandırılmıştır. Tartışmaya da artık son verilmesini temenni ediyorum...

Oo neler olmus baya zamandir girmiyodum:) neyse olay cozulmus sanirim:) evet bana onerebiliceginiz iyi bir falci varmi acaba yarin gitmeyi dusunuyorum :)

h_girl onun yaptığı da yanlış bazı şeyleri yazarak ama sen de aynı şeyleri yapıyorsun. benim niki hakkındaki görüşlerim seninle yaşadığı şeylerle değişmez. benim ona bir kırgınlığım var ama bu konuyla alakası yok. seninle arasında geçtiği şeyler beni alakadar etmiyor ben genel anlamda değerlendirmemi yaptım. sen ekran fotosu atarsan sen haklı çıkarsın o atmış olsa o işine gelenleri atar o haklı çıkardı. evet üslubunu biraz bozmuş ama neden bozduğunu bilemeyiz. açıkçası şu an bana küs olduğu için onunla ilgili konuları konuşmanın bana bi faydası ya da zararı yok. ben sabahtan beri kaybolan eşyaların bulunmasıyla ilgili bir falcı arıyorum yazdım ama kimse cevap veremedi bu anlamsız gerilimler yüzünden. artık konuya dönsek diyorum topluca

ayrıca konudan uzak durayım diyorum ama adım geçen paylaşım yapılınca da susasım gelmiyor. sen bir insana o sahte hesap ve o hesap senin dersen o da sana kalkıp tersini ispatlamak için haklıysa bi girişimde bulunur. sezarın hakkını sezara teslim etmeli bu da onu yapmış. ama bu sefer de onun karakterini sorgular nitelikte yazmışsın. hayır ekran fotosu atmasa sahte hesap diyeceksin ekran fotosu atınca da başka bir kulp buluyorsun. dost da olsa düşman da olsa mertçe savaşmak gerek. bence niki hatayı yazı paylaşmakta yapmamış. güzelce kendini ifade etmiş tek hatası senin özelini açığa vurup sana biraz argo kullanması. davranış bozukluğu var filan demiş. ama sen de hata yapıyorsun. ne demek ben fal baktırırken başkasına da şifremi verdim baktı. o sana o an sevgilinle ilgili özel bişi sorsa başkaları da falı okurken nasıl cevap yazacaksın. öyle fal baktırılır mı. niki gizliliği ihlal etmiş ama sen de baştan kendin ihlal etmişsin. çok garipsedim açıkçası ben en yakın arkadaşıma bile anbean takip ettirmem falı. bittikten sonra anlatırım ama özel kısımlar bende kalmış. yine diyorum niki bana büyük vefasızlık etti onun için insanları karşıma alırken beni sildi attı. ama onunla küsüm diye arkasından vuracak değilim. bence herkes iğneyi biraz kendine batırsın ve forum daha fazla işgal altında kalmasın. o gerçekten çok iyi hisleri olan biri ama çok ters bir insan. tersine inadına denk gelince insanı vezir yaptığı gibi rezil de yapar. bana ettiği vefasızlık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…