Beyefendi, burda insanlarin ozel hayatlarini uluorta yazamazsiniz, erkek olmaniz bir yana, yazdiginiz bu guzel yazi site kurallarina bastan asagi aykiri.
Demekki öğüde ihtiyacın var ki öğüt aldın,ben niki nin bana öğüt verdiğini hatirlamam.faldan memnun kal ya da kalma kendi özelini tanımadığın insanlara ifşa etcek kadar umursamiyosan buyur burdaki bütün bayanlara göster yazismalarinizi. Kendisinin telefonsuz yersiz Yurtsuz olduğundan bahsetmissin ama kim isterse nikiye anında ulaşır, bunuda benim gibi ona yakın olan herkes bilir.begenmemek ayrı bişey karalamak ayrı.senin yaptığın tamamen karalama politikası.bence daha fazla uzatma
Yaa tatlım iyiki burdasn senide dün tanıdım buna Allahda şahit yazdıklarını okudun öğüt mü veriodu fal mı bakiodu sen konuş :)
Demekki öğüde ihtiyacın var ki öğüt aldın,ben niki nin bana öğüt verdiğini hatirlamam.faldan memnun kal ya da kalma kendi özelini tanımadığın insanlara ifşa etcek kadar umursamiyosan buyur burdaki bütün bayanlara göster yazismalarinizi. Kendisinin telefonsuz yersiz Yurtsuz olduğundan bahsetmissin ama kim isterse nikiye anında ulaşır, bunuda benim gibi ona yakın olan herkes bilir.begenmemek ayrı bişey karalamak ayrı.senin yaptığın tamamen karalama politikası.bence daha fazla uzatma
Yazıyı dikkatle okursanız ne denmek istediğini anlarsiniz,ben niki nin arkadaşıyim buranin sayesinde tanıştık kendisiyle.onceki yazdığım hersey benim kendi yorumumdur ama bugün bu laflara canı sıkıldığı için benden onun adına yazmami rica etti.ayrica bayan ztn kendi özel hayatını ifşa etmeye hazirken niki nin kendini savunmak için bunu yapması yadirganamaz, biraz mantıklı olun
mrb canm selam. sanmıyorum kendisi bu siteye üye olup da böyle şeyler yazmaz. ben onu övünce de suçlanmıştım o yüzden dikkat edersenz artık adını hiç anmıyorum burada bana suçlama gelmesin diye. ama enerji kurduğu insanlarla arası iyidir sanırım bu denli fanatikçe savunulması da ondan. ama ne diyeyim birinin özelini burada açıklaması da hiç desteklenecek bir davranış değil . umarım okuyordur yazılanlarıŞimdi burada kendi kendini mi şiddetle tavsiye etmiş oluyosun)
Off birini savununca hemen avukat etiketi, bi çıkın artık şu dar kalıplardan ben açık açık nikiyle arkadaş olduğumu ve bu arkadaşlığın faldan kaynaklandığını söylüyorum.okumama gerek yok beni ilgilendirmez herkes özel hayatındaki sıkıntıdan dolayi bu tarz yollara başvurur ama ayrıntılar kişinin özelidir.tekrar söylüyorum beğenip begenmeme mevzusu değil sizin yaptığınız başka bişey
Evet kendisi ztn bana göre falci değil ben bunu onada söylüyorum onun olayı çok başka ve herkes bunu görüp anlayacak kadarda şanslı değil.neyse gerçekten bu muhabbet çok uzadı tamam beğenmemissin ama yorumunda yazdığın onu begenenler var nasıl beğeniyolar bende anlamadım diyip laf atarsan o begenenlerden biri sana mutlaka cvp verir.sen başka falci arayışlarına devam et en iyisi
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA. BİÇOK KİŞİNİN BU SAYFADA BENDEN BAHSETMESİ ÜZERİNE BEN DE 2 3 GÜNDE BİR BU SİTEYE GİRİP FORUMDA ADIMA DAİR YAZILMIŞ BİR ŞEYLER VAR MI DİYE BAKIYORUM. ÖNCELİKLE ŞUNU DİYEYİM İYİ MESAJLAR İÇİN DE KÖTÜ MESAJLAR İÇİN DE HERKESE TEŞEKKÜRLER:) SADECE ŞUNA DEĞİNMEK İSTERİM, BEN BU İŞİ ARKADAŞLARIM ARASINDA 2011E KADAR PARA ALMADAN YAPARDIM. HATTA BENİMLE SÖZLEŞİP O SAATTE BULUŞAN ARKADAŞLARIM VARDI. O ZAMANLAR MADDİ BİR BEKLENTİYLE YAPMADIM. NE OLDUYSA ONLARIN ARKADAŞLARI SONRA ONLARIN ARKADAŞLARININ ARKADAŞLARI DERKEN BAŞIM BİR HAYLİ KABARDI.FARKLI SİTELERDE ADIM GEÇTİ. BAYANLARIN EN ÇOK BAHSETTİĞİ SİTE DE BURASIYDI. SONRA BAŞIM ŞİŞTİĞİ İÇİN YAPAMAYACAĞIMI ANLATIRDIM İNSANLARA. ONLAR DA ISRARLARINDAN VAZGEÇMEYİP PARAYLA BAKMAMI İSTEDİLER. SİTELER O ZAMAN YOKTU HAYATIMDA VE PARAYLA BAKMAYA BAŞLAMIŞTIM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM VEYA ONUN ARKADAŞI OLMADIĞI TAKTİRDE. SONRA BU SİTELERDE ADIM GEÇTİ. ÇEVRE GENİŞLEDİ FALAN FİLAN.ŞU AN BUNLARI OKUDUĞUNUZ GÖNERİYİ YAPAN KULLANICI TÜM MANEVİYATIM ÜZERİNE YEMİN EDERİM Kİ BENİN KULLANDIĞIM BİR SAHTE HESAP DEĞİL. BU SİTE SAYESİNDE TANIŞTIĞIM VE GÜZEL DİYALOGLAR KURDUĞUM , FALDAN DA MEMNUN KALAN MERVE İSİMLİ BİR KULLANICIYA AİT. AMA ARTIK O BENİM İÇİN SIRADAN BİR KULLANICI DEĞİL İYİ BİR ARKADAŞ. Kİ İYİ ARKADAŞLARIM VEYA ABLALARIM MERVE'YLE SINIRLI DEĞİL.ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYORLAR. SİTEDEN FAL BAKTIRIP DA 1 HAFTA SONRA YİNE BAKTIRMAK İSTEYENE ''ABLA NE GEREK VAR AYNILARI ÇIKACAK BOŞA PARA KAYBI'' TARZI ATTIĞIM MESAJLARIN HADDİ HESABI YOKTUR. MESAJI OKUYORLARSA KENDİLERİ DE BUNA CEVAP VERSİNLER LÜTFEN. HA YALAN DEĞİL PARA İÇİN YAPMIYORUM DİYEN SAHTEKARLARDAN DEĞİLİM, AMA PARA İÇİN DE KENDİME BİNBİR LAF GETİRECEK DE DEĞİLİM. ASLINDA BU GÜNE KADAR YAZMAK İSTEMEDİM BURADA AMA BUGÜN MERVE'NİN , BAK SENİN HAKKINDA GÖNDERİ VAR KÖTÜLEMİŞ DEMESİ ÜSTÜNE BİR ŞEY YAZMAK İSTEDİM.
ÖNCELİKLE HERKESE HAYALLERİNE ULAŞMALARI KONUSUNDA ŞANS DİLERİM. BUNDAN BÖYLE ARADA TANIDIK OLMADAN KİMSEYLE GÖRÜŞMEYECEĞİM. BU SİTEDEN ADIMI GÖRÜP DE EKLEYECEKLERE TEŞEKKÜR EDERİM AMA ŞİMDİDEN BAKMAK İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM. ARADA TANIDIK OLURSA PARA ALMADAN DA BAKARIM. BUNLAR MERVE BERRİN ABLA NUR ABLA VE ADLARINI ŞİMDİ YAZAMAYACAĞIM YAKLAŞIK 8 10 KİŞİ. ONLARIN REELDEN ARKADAŞLARI GELİRSE PARA ALMAYACAĞIMI BELİRTMEK İSTİYORUM VE SON KONUYA GEÇMEK İSTİYORUM
KİMSENİN BENİMLE ÖZEL KONUŞMALARINI İFŞA ETMEM BENDE KALIR. AMA ŞU SON GÖNDERİLERDE ADI GEÇEN H-GIRL İSİMLİ ARKADAŞA DEĞİNMEDEN EDEMEYECEĞİM. İŞTE FAL BAKMAK İSTEMEME SEBEBİM BU KULLANICI VE O TARZ İNSANLARDIR
DÜN FALA BAŞLAYIŞIMIZIN 10.DAKİKASINDA BANA ''OFF YETER BE UZUN CÜMLELER KURMA NEYSE ONU SÖYLE'' DEMESİ ARDINDAN, ''TANIMADIĞIM BAYANA KAHVEHANE AĞZIYLA MI KONUŞSAYDIM'' DEMEMİN ARDINDAN,, EVET KAHVE AĞZIYLA KONUŞ DÜN BİRİNE GİTTİM 10 DAKKADA ÇAT ÇAT SÖYLEDİ İSİM VERİYOR SEN ANCA LAFLARI UZAT GİBİSİNDEN TERSLEME YAPINCA KENDİNE 3 DEFA (HEPSİ KAYITLARDA VAR) BU ŞEKİLDE DEVAM EDEMEYECEĞİMİ VE HESAP NOSUNU GÖNDERMESİNİ İSTEDİM. BUNA RAĞMEN DİDİNDİ ETTİ VE EN SONUNDA ÖZÜR DİLEYİP DEVAM ETMEMİ İSTEDİ.
GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ 2 MESAJ ÖNCE SEVİYOR MU SEVMİYOR MU BENİ, ONU SÖYLESİN DİYEN KİŞİ, 2 MSJ SONRA BENİ SEVDİĞİNİ BİLDİĞİM ERKEK ARKADAŞIM DİYE BAHSEDİYOR. BAŞTAN ÇELİŞKİLİ. KENDİNE BAŞINDAN BERİ SEVDİĞİ KİŞİNİN HAYATINDA ÖNEMLİ BİR YERİ OLMADIĞINI VE ADAMIN HAYATININ OLUMSUZ OLDUĞU İÇİN ONU HAYATINDAKİ DİĞER İNSANLARDAN DAHA DAHA ÖNEMLİ TUTTUĞUNU, AMA SADECE KÖTÜNÜN İYİSİ OLARAK GÖRDÜĞÜNÜ VE EVLENEMEYECEKLERİNİ, FIRTINALI BİR AŞKLA BAĞLI OLMADIĞINI SÖYLEDİM
ISRARLA REDDEDİP BANA BERABER ÇEKİLMİŞ FOTOLARINI GÖNDERİP, ÇOK MUTLUYUZ BİLEMEDİN. BEN SADECE AİLESİYLE İLGİLİ ŞEYLER İÇİN YAZDIM DEDİ
AMA BEN ISRARLI DAVRANINCA DA SONUNDA, EVET AÇIKÇASI KAVGA ETTİM ONA ÇOK AĞIR KÜFÜRLER ETTİM O DA BANA BENİ SEVMEDİĞİNİ GİT KİMLE EVLENİRSEN EVLEN''DEDİĞİNİ SÖYLEDİ
KONUŞMALARIN SONUNA DOĞRU BENLE ARAYI DÜZELTTİKTEN SONRA ''ONUNLA ŞU AN KONUŞUYORUZ.. ÇOK MAL BİRİ.. ONU SEVMEDİĞİMİ BİR KEZ DAHA ANLADIM'' DEYİP GÜLDÜ
YAŞAMINDA SORUNU OLAN KİŞİLERİN YAŞAMINDA DÜZELTMELER İÇİN ÖNERİ YA DA BENZERİ ŞEYLER YAZABİLİRİM. AMA AKLEN SORUNU OLAN VE DAVRANIŞ BOZUKLUĞU ÇEKEN İNSANLAR İÇİN BİR ŞEY YAPAMAM. BENİ ANLADIĞINIZI UMUYORUM. DEDİĞİM GİBİ SEVDİĞİM İNSANLAR VAR VE ONLARIN REEL DOSTLARI İÇİN HER ZAMAN PARA ALMADAN YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM. DAHA ÖNCE DE YAPTIĞIM GİBİ. HERKESE İYİ AKŞAMLAR
NIKI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?