aynen tatlım bende varım olumsuzda olsa olur. ama malesef bende çoğu şey silik. ben öldüm de haberim mi yok ne :)olumsuz bır sey duymak ıcın gıden bır tek ben varım sanırım :)
Önceki sayfalarda çok övmüşler Birsen Hanım'ı ama şaşırdım. Çok teşekkür ederim.Canım Birsen mi aslaaaa hiç birşey bilememişti bende.Bugün BİRSEL diye bir bayana gitdim onuda bilmiyorum artık giden falı çıkan arkadaşlar varsa daha önceden zaten bilgi verirler,nasıl biri diye.
kızlar Eylem'e işle ilgili bir yerden haber beklediğimi olumlu olup olmayacağını sordum. olumlu olacak 1 hafta 10 güne haber çıkacak demişti. tam 30 ekimde baktırmısım, dun aradılar benle çalışmayı çok istediklerini ancak yeni bir yapılanmaya gittiklerini, bu yüzden benden aralık sonuna süre istediklerini söylediler. Başka bir teklif alırsanız mutlaka bize haber verin dediler.
Şimdi söyleyin bakalım bana bu bir çıkan fal haberi midir, yoksa tamamen tesadüften mi ibarettir?
Beklemek gerek bence..haber olumlu ama sonuc onemlikızlar Eylem'e işle ilgili bir yerden haber beklediğimi olumlu olup olmayacağını sordum. olumlu olacak 1 hafta 10 güne haber çıkacak demişti. tam 30 ekimde baktırmısım, dun aradılar benle çalışmayı çok istediklerini ancak yeni bir yapılanmaya gittiklerini, bu yüzden benden aralık sonuna süre istediklerini söylediler. Başka bir teklif alırsanız mutlaka bize haber verin dediler.
Şimdi söyleyin bakalım bana bu bir çıkan fal haberi midir, yoksa tamamen tesadüften mi ibarettir?
İpana yumurta testi gibi olmuş seninki :)valla çıkmış galiba senin fal canım ben de eyleme baktırdım bir de feza sultana baktırdım tamamen farklı şeyler söylediler bakalım hangisinin ki çıkacak :)
inşallah canım amin vallaBeklemek gerek bence..haber olumlu ama sonuc onemliinsallah gonlune gore olur
Asıl konu yakında sonuçlanabilcek gibi mi ??...yani test etme imkanımız olur mu diye ...ben de asıl konuda tereddütlüyüm....yoksa günlük hayatla ilgili yakın gelecekte söylenenler çıkıyor zaten eylemde ..o çok netinşallah canım amin valla
herkesin gönlüne göre versin Allah
zaten daha asıl konuyu bekliyorum, çok iddialı konuştu bu forumda adı geçen diğer tüm falcılar gibi. umarım o da umut tacirliği yapmamıştır:)
valla kasım ayı içinde dedi canım, adam sana gelecek dedi ama şöyle söyliyim gelmeyecek diyen falcı sayısı sıfır, gelen adam sayısı sıfır:) yani hiç ihtimal vermiyorum ne yalan söyliyim, mucize olur öyle bir şey olursaAsıl konu yakında sonuçlanabilcek gibi mi ??...yani test etme imkanımız olur mu diye ...ben de asıl konuda tereddütlüyüm....yoksa günlük hayatla ilgili yakın gelecekte söylenenler çıkıyor zaten eylemde ..o çok net
kızlar Eylem'e işle ilgili bir yerden haber beklediğimi olumlu olup olmayacağını sordum. olumlu olacak 1 hafta 10 güne haber çıkacak demişti. tam 30 ekimde baktırmısım, dun aradılar benle çalışmayı çok istediklerini ancak yeni bir yapılanmaya gittiklerini, bu yüzden benden aralık sonuna süre istediklerini söylediler. Başka bir teklif alırsanız mutlaka bize haber verin dediler.
ahahahah allah seni napmasın kız valla oyle oldu gibi her halukarda birinin ki çıkcak bu durumda bakalım :)İpana yumurta testi gibi olmuş seninki :)
mandal cafe topraga fal baktiran var mi arkadaslar???gitmek istiyorum onun yanina baktiran varsa tecrubelerini paylasa bilirmi???
ayten nasildi??cikti mi dedikleri??toprak bende berbatti hic biseyi tutturamaz mi insan ama iki kisiyede birebir cikmis
enerji meselesi ayteni tavsiye ederim ama mandal da
toprak dediğiniz toprak ateş kobal ? pirsingli gay çocuk ? hangi kafede, yorumları bekliyorum yardımlaşalım kızlar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?