İstanbul'da Fal - Falcılar

ne kadara bakıyor söylermisin :)

kizlar benim teyzem 2 yil once Bakude bi is arkadasina tarot baktirmisdi,bilmiyorum kiz profosyonel falcimiydi yoksa oylesine mi bakmisdi,kizin dediyi hersey cikti soradan,etrafinda sana yakin olan cokk agir hasta biri var demisdi,ve o zamanlar teyzem buyuk ablasinin yaninda kaliyordu ve o ablasinin da esi hastaymis ama hicbirimizin haberi yoktu adam zaman gectikce eridi gozmuzun onunda ve 5-6 sora da kanserden oldu zaten bide o zamanlar teyzemin sevdigi bi adam vardi ama o adamin birlikte yasadigi ve cok sevdigi biri vardi,kiz teyzeme demiski senin sevdigin oglanin hayatnda baskasi var ve sen onlarin sevgisini kiskaniyorsun demis,bi de demiski sen bu oglanla bi yolculuk esnasinda karsilasacaksinn,teyzemde inanmamis tabi ustunden 8-9 ay gectikten sora teyzemi istanbula gondermisler is arkadaslariyla birlikte ve teyzem hava alaninda bu erkek karsilasmis,tabi oglan gormemezlikten gelmis teyzemi hatta kameraya bile cekmisti teyzem :) iste boyle kizlar bazen dedikleri hersey birebir cikiyor

ama sımdı bu yaptıgın ne ayıp bır falcı var ve bılmıyoruz

bulma ıhtımalımız de yok nasıl bır terbıyesızlık bu

ama sımdı bu yaptıgın ne ayıp bır falcı var ve bılmıyoruz

bulma ıhtımalımız de yok nasıl bır terbıyesızlık bu
haha valla ben de simdi teyzemi arayip sordum o isden coktan ayrilmis diye haberim yok dedi o kizdan maalesef iyi bi falci aramaya devaaaam Yazik bize yaa butun paralarimiz falcilara gidiyor ortada da hicbi sonuc yok

haha valla ben de simdi teyzemi arayip sordum o isden coktan ayrilmis diye haberim yok dedi o kizdan maalesef iyi bi falci aramaya devaaaam Yazik bize yaa butun paralarimiz falcilara gidiyor ortada da hicbi sonuc yok

nasip kısmet diyip oluruna bırakmak lazım....Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin ne diyim

bilen varsa bana da lazım cafe meez in iletişim bilgilerine ulasamıyorum bir arkadasım feza sultanı onerdi kadıkoyde fakat yorum bulamadım hakkında
Canım ben dün gittim feza sultana bi sürü harf söylüyo annesindemi var babasında mı var aoyadındamı var diyo sonra birleştiriyo onları ole garip bişi yani bana pek bişi bilemedi valla ama yine de denemek istersen fena degil etkiliyo hareketleriyle

Yarin eylemn bana dedgi seyin gerceklesme gunu. Cok emindi cunku. Insallah olur da boyle gelir sizlere derim kizlar eylem cikiyo super diye :) aah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…