Ben baktırdım ama dedijleri çıkmadıselam arkadaşlar, kadınlar kahvesinde dilek ile pelin in çok iyi baktığını duydum, acaba hala ordalar mı bileneniz var mı acebaaa ? baktıran olduysada yorumlarını bekliyorum.
inşallah hayatım ya, sağol :)Canım senin sorun haber bekliyorum olumlu mu demişsin evet olumlu cevap gelecek demis.
Bu durumda falı çıkmış. Baslayacaksin dememiş.
Bu arada hayırlı olsun inşallah baslarsin da
Bende baktırdım banada çıkmadı enerji meselesi çıkanlarda var tabiBen baktırdım ama dedijleri çıkmadı
aytrn daha once cikmisti dedikleri ama toprak iih adami evli ve cocuklu yapti bana plaza gibi 20 25 kisilik bir yerde calisiyorsun ayagini kaydirmak isteyenler var dedi ok adam dul ama cocugu yok orayi gec ben zaten kendi ofisimde calisiyorum yani eleman degilim bunlar hatirladiklarim
mandal cafe de bakirkoy de
ne kadara bakıyor söylermisin :)
kizlar benim teyzem 2 yil once Bakude bi is arkadasina tarot baktirmisdi,bilmiyorum kiz profosyonel falcimiydi yoksa oylesine mi bakmisdi,kizin dediyi hersey cikti soradan,etrafinda sana yakin olan cokk agir hasta biri var demisdi,ve o zamanlar teyzem buyuk ablasinin yaninda kaliyordu ve o ablasinin da esi hastaymis ama hicbirimizin haberi yoktu adam zaman gectikce eridi gozmuzun onunda ve 5-6 sora da kanserden oldu zatenbide o zamanlar teyzemin sevdigi bi adam vardi ama o adamin birlikte yasadigi ve cok sevdigi biri vardi,kiz teyzeme demiski senin sevdigin oglanin hayatnda baskasi var ve sen onlarin sevgisini kiskaniyorsun demis,bi de demiski sen bu oglanla bi yolculuk esnasinda karsilasacaksinn,teyzemde inanmamis tabi ustunden 8-9 ay gectikten sora teyzemi istanbula gondermisler is arkadaslariyla birlikte ve teyzem hava alaninda bu erkek karsilasmis,tabi oglan gormemezlikten gelmis teyzemi hatta kameraya bile cekmisti teyzem :) iste boyle kizlar bazen dedikleri hersey birebir cikiyor
haha valla ben de simdi teyzemi arayip sordum o isden coktan ayrilmis diye haberim yok dedi o kizdan maalesefama sımdı bu yaptıgın ne ayıp bır falcı var ve bılmıyoruz
bulma ıhtımalımız de yoknasıl bır terbıyesızlık bu
haha valla ben de simdi teyzemi arayip sordum o isden coktan ayrilmis diye haberim yok dedi o kizdan maalesefiyi bi falci aramaya devaaaam Yazik bize yaa butun paralarimiz falcilara gidiyor ortada da hicbi sonuc yok
nasip kısmet diyip oluruna bırakmak lazım....Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin ne diyim[/QUaI
Amin :)
sen baktirdiklarindan en iyileri hangileri simdiyekadar dedikleri cikan gelecekle ilgili??nasip kısmet diyip oluruna bırakmak lazım....Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin ne diyim
eylemi bende merak ediyorum canim ya sen baktirdin mi?Çıkan fal haberi yokmu özellikle eyleme baktıran
Canım ben dün gittim feza sultana bi sürü harf söylüyo annesindemi var babasında mı var aoyadındamı var diyo sonra birleştiriyo onları ole garip bişi yani bana pek bişi bilemedi valla ama yine de denemek istersen fena degil etkiliyo hareketleriylebilen varsa bana da lazım cafe meez in iletişim bilgilerine ulasamıyorum bir arkadasım feza sultanı onerdi kadıkoyde fakat yorum bulamadım hakkında
BeklemedeyizÇıkan fal haberi yokmu özellikle eyleme baktıran
Baktırdım cnm memnunda kaldım enerjisi gzl vadesi var biraz daha verdiği tarihin bakalımeylemi bende merak ediyorum canim ya sen baktirdin mi?
Değmez, gitmeyin.. Sallıyor...kizlar ben gecenlerde sormustum ama kimse cevap vermedi symbol cafe levent cok iyi diyorlar gelecegi gunuyle tutturuyor diye yazmislar,ben yarin gidecem yanina,deger mi sizce gitmeye?bilgisi olan varsa payasa bilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?