- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
ay ciddiye alma onu ya, bana da çok fenaydı, düşün 7-8 yıl önce.
Nesil denen falcı adamı intihara sürükler hatta fal bakarken öyle bi bakıyo ki öl yani yaşama der gibi galiba negatif enerjinisi bzm üzerimizde atıyo :))evet geçmiş yorumlarda da baktım öyleymiş beni yerin dibine soktu resmen
Yok maalesef, reklam olduğundan şüphelendiğinizde KİB yapmalısınız.. Şu reklamlara başka bi çaremiz yokmu ya
Yaa gitmeyin öyle negatif insanlara..Nesil denen falcı adamı intihara sürükler hatta fal bakarken öyle bi bakıyo ki öl yani yaşama der gibi galiba negatif enerjinisi bzm üzerimizde atıyo :))
Hahahah benimde böyle sözüm var ama bende zor tutuyorum bence işaret: DKendime verdigim 2015 için fal sezonunu kapattim sözümü tutamayarak Tugba icin cafeyi aradım. Yarın izinliymiş..Bu bir işaret mi yoksaa? :))
Adamın düşünce ve hislerini iyi aktarabilecek birisine ihtiyacım var :/
Tugba bu konuda iyi midir, ey gidenler?
Ya da kimi önerirsiniz?
Haha benimde böyle sözüm
Hahahah benimde böyle sözüm var ama bende zor tutuyorum bence işaret: D
Ben şimdi kime gitcem? Bana aşağıdakilerin dışında önerisi olan var mı? Telefon ile baktırma işi bana çok uygun değil.
Melekler Emre ve Eren gittim
Bunk Cafe Kerim gittim
Melekler Çiğdem,Canan ve Andaç gittim
Kırpık Cafe Şahcihan gittim
Sarmaşık Cafe Hasan ve Figen gittim
Mi Cafe Hande gittim
Dejavu Neşe, Yiğit, Edi gittim
Symbol Can, Yağmur (du galiba), Toprak gittim
Asmin Cafe ismini unuttum gittim
Cafe ismlerini hatırlamadıklarım Bakırköy'de Seyhan, Neslihan ve Emel gittim
Taksim'de Odakulenin karşısındaki gay adama gittim (ki 50 TL'ye göre kötü bir faldı bence)
Yaaa yazdiklarim gelmemis mi... Tekrar gonderiyorum hemen canim...baktım ama bişey göremedim cnm :)
Ya gittim canım ben tuğbayı daha çok sevdim neden dersen daha uzun baktı istediğim soruları sordum ama karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek istediğini söylemiştin yeter o konuda baya şey söylüyor yani ikisini de beğendim ama dedikleri tarihlere var daha .
Sen gitmis miydin Tugba ya da Yeter'e? Hangisini tavsiye edersin?
Karşı düşğnceler için ben sana yeteri önerebilirimKendime verdigim 2015 için fal sezonunu kapattim sözümü tutamayarak Tugba icin cafeyi aradım. Yarın izinliymiş..Bu bir işaret mi yoksaa? :))
Adamın düşünce ve hislerini iyi aktarabilecek birisine ihtiyacım var :/
Tugba bu konuda iyi midir, ey gidenler?
Ya da kimi önerirsiniz?
Zincirlikuyu.dan kabatas otobuslerine bin, besiktas Alkım Kitabevinde in, Alkım'la TEB bankası arasından girip dümdüz ilerliyorsun, ileride solda bi sokakta olması lazım Mi Cafe. Sokak ismi soylemislerdir mutlaka sana..Zincirlikuyudan u sogukta yürüme. Hem epeyyce yol var..kizlaaar ayrin handeye gidiyorum.bu besiktas ihlamurdere caddesi nerde yaa?nasil gidecem ben avcilardan oraya?zincirlikuyuda inip ayakla yurusem cok mu surer??
Çook teşekkürlerKarşı düşğnceler için ben sana yeteri önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?