İstanbul'da Fal - Falcılar

bu şehribandan bahsedenler, her biriniz yeni üyelersiniz, ben emin olamadım... adminler bir baksa ıp nolarına keşke

Kendime verdigim 2015 için fal sezonunu kapattim sözümü tutamayarak Tugba icin cafeyi aradım. Yarın izinliymiş..Bu bir işaret mi yoksaa? :))
Adamın düşünce ve hislerini iyi aktarabilecek birisine ihtiyacım var :/
Tugba bu konuda iyi midir, ey gidenler?
Ya da kimi önerirsiniz?

Haha benimde böyle sözüm
Hahahah benimde böyle sözüm var ama bende zor tutuyorum bence işaret: D

Eyleme fal baktırdım tekrar tutarlıtdu yine yakın tarihler verdi farklı şeylerde söyledi bakalım seviyorum enerjisini çıkarmı çıkmazmı bilmem ama terapi gözüyle bakıyorum fala:)

hangileri çıktı?

Sen gitmis miydin Tugba ya da Yeter'e? Hangisini tavsiye edersin?
Ya gittim canım ben tuğbayı daha çok sevdim neden dersen daha uzun baktı istediğim soruları sordum ama karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek istediğini söylemiştin yeter o konuda baya şey söylüyor yani ikisini de beğendim ama dedikleri tarihlere var daha . Ben ikisine de git derim karar veremedim açımcası

Karşı düşğnceler için ben sana yeteri önerebilirim

kizlaaar ayrin handeye gidiyorum.bu besiktas ihlamurdere caddesi nerde yaa?nasil gidecem ben avcilardan oraya?zincirlikuyuda inip ayakla yurusem cok mu surer??

kizlaaar ayrin handeye gidiyorum.bu besiktas ihlamurdere caddesi nerde yaa?nasil gidecem ben avcilardan oraya?zincirlikuyuda inip ayakla yurusem cok mu surer??
Zincirlikuyu.dan kabatas otobuslerine bin, besiktas Alkım Kitabevinde in, Alkım'la TEB bankası arasından girip dümdüz ilerliyorsun, ileride solda bi sokakta olması lazım Mi Cafe. Sokak ismi soylemislerdir mutlaka sana..Zincirlikuyudan u sogukta yürüme. Hem epeyyce yol var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…