- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
Ahh yaktın beni.. param kalmadı yahuu, kredi kartım doldu taştı bu adam dönmedi kaldı..Ya gittim canım ben tuğbayı daha çok sevdim neden dersen daha uzun baktı istediğim soruları sordum ama karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek istediğini söylemiştin yeter o konuda baya şey söylüyor yani ikisini de beğendim ama dedikleri tarihlere var daha .Ben ikisine de git derim karar veremedim açımcası
BİR YOLUNVAR a aslaaaaa fal baktırmayın
pazar günü 12:07 de fal gönderdim ödeme sayfasında mobil ödeme seçtim gelen mesajı cevapladım ödemenin yapıldıgına dair sms te aldım ama site sayfası tam 45 dk evet tamıtamına 45 dk sayfayı yenılemeyın ödeme kontrol edılıyor dedı
ve falım yorumcuya ulaşmadı profilimde bekleyen fallar arasındada yoktu
desteğe yazdım durumu anlattım bir cevap vereceklerine sanki işlem yeni onaylanmış gibi bir mail geldi siteden falınız ulaşmıştır diye , hadi bunları geçtim olur site aksaklıktır vs vs vs falcı İLKAY GÜR normalde 85 dk da yorum yaptıgı yazıyor profilinde fakat akşamın 9 u oldu ses yok kadın hala aldıgı 7 kısı ıle çevrimdışı . yine yazdım site destek bana dediki fal gönderim süresi 8 saattir eğer süre geçerse iptal etme hakkına sahipsiniz
pazartesi oldu aksam 21:40 baktım hala ses yok yine yazdım önce falcının özel sebeplerinden dolayı gecikti istemiyosanız iptal edin gibi bişey yazdılar (bin pişman oldum baktırdığıma baktıracağımada ) sonra iptal edilince mobil ödeme olduğu için nasıl anlayacağım geri geldiğini ödememin dedim bana mail olarak falınız yorumlanmış mailinizi kontrol edin demesinlermii
maile bakıyorum gelen yok siteden giriş yapıp bekleyen fallarıma bakıyorum hala beklıyor . bekleyen fallarımdaki görüntüyü foto çekip yolladım , özür dileriz karışıklık olmuş falınız hala bekliyor ilginiz anlayışınız vsvsvs ASLAA YANILIPTA BİR YOLUNVAR A fal baktırmayın heryerde yazıcam kimse madur olmasın. aramızda siteden online fal baktırmayanlarda var bilmeseniz ilgilenmeseniz ödediğiniz parayla kalıcaksınız bu ne biçim bi sitedir böyle
Kız gitme o zamanAhh yaktın beni.. param kalmadı yahuu, kredi kartım doldu taştı bu adam dönmedi kaldı..
Şiir yazdım resmen..
Ayy ikisine de gitmicem galiba :)
Haftasonu tekrar degerlendireyim ben bu konuyu en iyisi :))
Spring aen Yeter'e de Tugba'ya da gittin sanirim. Malum konu hakkında nasıl yorum yapmişlardı?kizlaaar ayrin handeye gidiyorum.bu besiktas ihlamurdere caddesi nerde yaa?nasil gidecem ben avcilardan oraya?zincirlikuyuda inip ayakla yurusem cok mu surer??
valla tuğbaın dedikleri çıkar çıkmaz bilemem ama birazda kendimizi iyi hissetmek, terapi olsun diye de gitmiyormuyuz?... nedir onun o anlatımı, gerildim takip edcem diye yahuKendime verdigim 2015 için fal sezonunu kapattim sözümü tutamayarak Tugba icin cafeyi aradım. Yarın izinliymiş..Bu bir işaret mi yoksaa? :))
Adamın düşünce ve hislerini iyi aktarabilecek birisine ihtiyacım var :/
Tugba bu konuda iyi midir, ey gidenler?
Ya da kimi önerirsiniz?
Eyüp'teki Gülşen miydi?Dün angelsnil saolsuunnn varrrolsunnn bi falci tavsiye ettti ezginin yanındaki mervee ona gittim pekk memnun kaldm denilemez yanii öyle beni aman amann sasirtmadi.soyledieri bi takim seyler dogruydu ocagin 10 una tarih verdi bakalm nolcak.bugun de gene angelsnil in 2 haftadir aradığı gülden hanima gidicem eğer iyi çıkarsa haber ederim.amaaa şöyle genele vurduğumda kocasinanndaki selda birde eyüpde bakan bi kadin vardi onlarin dedikleri oldu.olumsuz konusmuslardi ve inanmayip kallkmstm bakiyorumki doguymus haa birde samsun arzu iyiydi. Dedigini yasiyoruum suan su gunlerde neyse gulden ile fal muhabbetine biraz ara vericem
Umarım hayırlısı olur tatlım senin için falcı kalmadıDün angelsnil saolsuunnn varrrolsunnn bi falci tavsiye ettti ezginin yanındaki mervee ona gittim pekk memnun kaldm denilemez yanii öyle beni aman amann sasirtmadi.soyledieri bi takim seyler dogruydu ocagin 10 una tarih verdi bakalm nolcak.bugun de gene angelsnil in 2 haftadir aradığı gülden hanima gidicem eğer iyi çıkarsa haber ederim.amaaa şöyle genele vurduğumda kocasinanndaki selda birde eyüpde bakan bi kadin vardi onlarin dedikleri oldu.olumsuz konusmuslardi ve inanmayip kallkmstm bakiyorumki doguymus haa birde samsun arzu iyiydi. Dedigini yasiyoruum suan su gunlerde neyse gulden ile fal muhabbetine biraz ara vericem
Hahahhah ahhhh angelll ahhhh yiyicem seni yaaa :) bakalm insallah gulden merve gibi deildir yaa mervede kötü deilde standart falci gibi bakio beni sasirtmedi pekUmarım hayırlısı olur tatlım senin için falcı kalmadı
Vallahi adını bile bilmiyorum desem yeridir bi arkadasm götürmüştü bi cafeye gelmisti bakmsti yaaa ben o zamanlar teyze oluma asiktim öz teyzemde insallah sen olursun vs vs diye bana ayak yapiordu bende diordumki teyzemde beni istiyor vs. Sonra bu eyupdeki kadın dediki teyzen ikili oynuyor seni istemiyor dedi bende kadina kizdim teyzemi benden iyimi tanicaksn vs dediki aha da görürsün beni de arayip hakliymissin abla diceksin dedi ciddende isler kadinin dedigi gibi gitti teyzem cidden ikili oynamis suan konusmuyorum ve o kadinida arayip hakliymissin abla dedim yanii =) bu olaylar gectigimiz kış yasandii haa ama bana iyi diye size iyi olucak die bisi yok arkadas tavsiyesiydii dedikleri de oldu yani bide koca sinandaki selda ayni seyleri soylemisti teyzen ikili oynjyo dieEyüp'teki Gülşen miydi?
Telefonda mı bakıyor ?Suan arkadasimla eyüp de ki falciya bktiriyorum. Gülden de pek tatmin etmedi offf bilmiyoeum yaa 1 sene sonra tekrar bi deniyim dedim.
Ah be güzelim adam mı kalmadıydı... üzülmüşsündür belki ama hayırlısı olmuş olmadığıVallahi adını bile bilmiyorum desem yeridir bi arkadasm götürmüştü bi cafeye gelmisti bakmsti yaaa ben o zamanlar teyze oluma asiktim öz teyzemde insallah sen olursun vs vs diye bana ayak yapiordu bende diordumki teyzemde beni istiyor vs. Sonra bu eyupdeki kadın dediki teyzen ikili oynuyor seni istemiyor dedi bende kadina kizdim teyzemi benden iyimi tanicaksn vs dediki aha da görürsün beni de arayip hakliymissin abla diceksin dedi ciddende isler kadinin dedigi gibi gitti teyzem cidden ikili oynamis suan konusmuyorum ve o kadinida arayip hakliymissin abla dedim yanii =) bu olaylar gectigimiz kış yasandii haa ama bana iyi diye size iyi olucak die bisi yok arkadas tavsiyesiydii dedikleri de oldu yani bide koca sinandaki selda ayni seyleri soylemisti teyzen ikili oynjyo die
Evet uzulmuyorum benn suan zateb naparsa yapsnlarAh be güzelim adam mı kalmadıydı... üzülmüşsündür belki ama hayırlısı olmuş olmadığı
Güldeni buldun mu angelsnil? Nerde??? Bakırköydeyim ben hemen gideyim?Umarım hayırlısı olur tatlım senin için falcı kalmadı
Nerde eyüpte bu falcı?Suan arkadasimla eyüp de ki falciya bktiriyorum. Gülden de pek tatmin etmedi offf bilmiyoeum yaa 1 sene sonra tekrar bi deniyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?