İstanbul'da Fal - Falcılar

Ahh yaktın beni.. param kalmadı yahuu, kredi kartım doldu taştı bu adam dönmedi kaldı..
Şiir yazdım resmen..
Ayy ikisine de gitmicem galiba :)
Haftasonu tekrar degerlendireyim ben bu konuyu en iyisi :))

İlkayda bende iki gün beklemiştim. Merak etme bu duruma benzerleri her sitede oluyor. Bir yolun vara özel değil yani...

Canim bildiğin adam parayi aldıktan sonra uyduruktan bir analiz yapti soru sormak için aradım telefonu suratima kapatti.
Adam radyeatezi ilmi altında resmen dolandırıcılık Yapıyor. Site adi kuantum terapi şifa enerji
Adamin ismi adem canim ben 100tl m gitti kimsenin gitmesin.
Malum faldan umudu kesen ler enerji uzmanına yöneliyor.
Adam çok pişkin 100tl mi aldınız size hakkımı helal etmiyorum diye yazdıim.sayfasinda dinden bahseden adamın hakkimi helal edip etmedigim umrunda değil.

kizlaaar ayrin handeye gidiyorum.bu besiktas ihlamurdere caddesi nerde yaa?nasil gidecem ben avcilardan oraya?zincirlikuyuda inip ayakla yurusem cok mu surer??
Spring aen Yeter'e de Tugba'ya da gittin sanirim. Malum konu hakkında nasıl yorum yapmişlardı?
Yeter sende fena patlamıştı galiba da Tugba nasıldı?

valla tuğbaın dedikleri çıkar çıkmaz bilemem ama birazda kendimizi iyi hissetmek, terapi olsun diye de gitmiyormuyuz?... nedir onun o anlatımı, gerildim takip edcem diye yahu
kendince tarz yaratmış, imaj edeyim demiş sanki
ben sevmedim doğrusu
seveni gideni vardır elbet saygı duyarım ama ilk defa gidecekeler bilsin de şok olmasınlar, acayip bi enerjisi ve konuşması var. bazılarını anlamak bile zor

Arkadaşlar taksim bi melek cafedeki sevgi hanıma gitmiştim geçen eylülde. Dediği hiç bişi çıkmadı bilgilnz olsn bide azarlıyo hayvan gibi :)) gitmeyn tavsiye etmem

Dün angelsnil saolsuunnn varrrolsunnn bi falci tavsiye ettti ezginin yanındaki mervee ona gittim pekk memnun kaldm denilemez yanii öyle beni aman amann sasirtmadi.soyledieri bi takim seyler dogruydu ocagin 10 una tarih verdi bakalm nolcak.bugun de gene angelsnil in 2 haftadir aradığı gülden hanima gidicem eğer iyi çıkarsa haber ederim.amaaa şöyle genele vurduğumda kocasinanndaki selda birde eyüpde bakan bi kadin vardi onlarin dedikleri oldu.olumsuz konusmuslardi ve inanmayip kallkmstm bakiyorumki doguymus haa birde samsun arzu iyiydi. Dedigini yasiyoruum suan su gunlerde neyse gulden ile fal muhabbetine biraz ara vericem

Tuba ve Eylem hemen hemen aynı şeyleri söylediler bana. hem de nerdeyse aynı cümlelerle.. çok şaşırdım.. bu kişiler pembeci falcılardan değildir umarım kızlar

bir de ikisi de çok kibarlardı ayrıca

Eyüp'teki Gülşen miydi?

Umarım hayırlısı olur tatlım senin için falcı kalmadı

Eyüp'teki Gülşen miydi?
Vallahi adını bile bilmiyorum desem yeridir bi arkadasm götürmüştü bi cafeye gelmisti bakmsti yaaa ben o zamanlar teyze oluma asiktim öz teyzemde insallah sen olursun vs vs diye bana ayak yapiordu bende diordumki teyzemde beni istiyor vs. Sonra bu eyupdeki kadın dediki teyzen ikili oynuyor seni istemiyor dedi bende kadina kizdim teyzemi benden iyimi tanicaksn vs dediki aha da görürsün beni de arayip hakliymissin abla diceksin dedi ciddende isler kadinin dedigi gibi gitti teyzem cidden ikili oynamis suan konusmuyorum ve o kadinida arayip hakliymissin abla dedim yanii =) bu olaylar gectigimiz kış yasandii haa ama bana iyi diye size iyi olucak die bisi yok arkadas tavsiyesiydii dedikleri de oldu yani bide koca sinandaki selda ayni seyleri soylemisti teyzen ikili oynjyo die

Suan arkadasimla eyüp de ki falciya bktiriyorum. Gülden de pek tatmin etmedi offf bilmiyoeum yaa 1 sene sonra tekrar bi deniyim dedim.

Ah be güzelim adam mı kalmadıydı... üzülmüşsündür belki ama hayırlısı olmuş olmadığı

Canlar ben memnun kaldığım için arkadaşımı da götürdüm arkadasin annesinin ölüm sebebini rahimlerinden sıkıntı cekms dedi arkadasda dediki annem rahim kanserinden öldü bi miras davasindan dolayi kavga ediceksin dedi ebet miraslik durumlari var ve kavga halindeler.arkadas kimseyi koay koay egenmez ama cok begendi.bna sira gelince benimkinin capkin oldugunu 5 para etmicegini ben istersem bu isin olacagini soyledi evet dogru bende öyle düşünüyorum.benimkinin ailesi ile oln büyük problemlerini söyledi onarada dogruydu bu adam 5 para etmez tembelin teki dedii evet oda dogru 1.5 aydir calismayip evde yatior pislik :) yani genel olarak cok beğendim arkadasimda begendi eyupdeki kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…