İstanbul'da Fal - Falcılar

evet kuzeyin bir tarihi geçmiş yıllarda benimle de tutmuştu..

Günaydın kızlar. Bi güncelleme yapmak istiyorum bakırköy neslihan nasıldır? Benim çok oldu baktıralı fena değildi sanki ama iyi bi falcıya gitmem gerek psikolojim hiç iyi deil. Kimi önerirsiniz?

Kızlar ekside yazarlığı olan yok mu, orada birinden bahsedıyorlar İstanbul da olan. , bırı sorsa yerımıze kızmış bu kışı diye

Kızlar ekside yazarlığı olan yok mu, orada birinden bahsedıyorlar İstanbul da olan. , bırı sorsa yerımıze kızmış bu kışı diye
Benim var ekside uyeligim, ama mesaj gonderemiyorum o kisiye ekside :/ ben de okumustum merak etmistim.

Benim var ekside uyeligim, ama mesaj gonderemiyorum o kisiye ekside :/ ben de okumustum merak etmistim.

Caylagim hala yoksa yollayacağım:) mesaj mı kabul etmiyor acep? İki kiş
De aynı kişiden bahsetmiş, İstanbul da Üsküdar'da normal işi olan, para için bu işi yapmayan birinden.

kuzey tekrar cafe benime dönmüş kızlar. Bugün gittim. Falları çelişmedi bu haftayı süre olarak verdi çıkarsa yazarım.

kuzey tekrar cafe benime dönmüş kızlar. Bugün gittim. Falları çelişmedi bu haftayı süre olarak verdi çıkarsa yazarım.

onun falı çelişmez yani bende çelilmedi 3ay sonra baktırdım yıne aynı soyledı ve buarada yenisiyle ilgili dediği şey çıktı temmuzun ılk gunleri gelck dedi geldi:=)
ama ben asıl işle ilgili verdiği tarıhı beklıyorum
buarada eskısı ıcınde tarıh verdı beklıyorum

İnşallah banada tutar canım inan çok ihtiyacım var tutmasına

Herkese merhaba .. benim acil niyet kafe raşo bey'in telefonuna ihtiyacım var veya daha önce oraya gitmiş biri cevap verebilir mi ? aramadan gitsem orda olur mu ?

asmim eray mı melekler emre mi kızlar acil bugun karşıya geçiyorum

Herkese merhaba .. benim acil niyet kafe raşo bey'in telefonuna ihtiyacım var veya daha önce oraya gitmiş biri cevap verebilir mi ? aramadan gitsem orda olur mu ?
Kizlar acilen niyet cafe rasho beye ulasabilcemiz numara varsa verebilirmisiniz? Acilen gerekli lutfen

Kim kızlar kuzey beşiktaş benim Cafe de devam ediyor tadilat varmış geri dönmüş bilginize

Ya büyükçekmecede urum varmış, baktıran var mı nasıl ulaşırım tam olarak nerde bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…