Fal bence enerji işi. Kuzey ve handenin tarihleri bende tutuyor. Hatta mayista kuzeye fal baktirdiğimda 6'lı bir tarihte karşindakiyle yola gideceksin demişti. 6 haziranda ağvaya götürdü beni. Ama herkesin enerjisinin tuttuğu falcı başka. Bana iyi gelen falcı başkasına kötü gelebiliyor mesela
Bana falcı önersene:)Kızlar ekside yazarlığı olan yok mu, orada birinden bahsedıyorlar İstanbul da olan. , bırı sorsa yerımıze kızmış bu kışı diye
Bana falcı önersene:)
Of ya deli gibi oluyorum. neslihana gitmiş miydinÖneremiyorum :)) ama çok önermek istiyorum hem kendıme hem size ama kımlıgını bulamadık adamın bır:))
Of ya deli gibi oluyorum. neslihana gitmiş miydin
Benim var ekside uyeligim, ama mesaj gonderemiyorum o kisiye ekside :/ ben de okumustum merak etmistim.Kızlar ekside yazarlığı olan yok mu, orada birinden bahsedıyorlar İstanbul da olan. , bırı sorsa yerımıze kızmış bu kışı diye
Benim var ekside uyeligim, ama mesaj gonderemiyorum o kisiye ekside :/ ben de okumustum merak etmistim.
kuzey tekrar cafe benime dönmüş kızlar. Bugün gittim. Falları çelişmedi bu haftayı süre olarak verdi çıkarsa yazarım.
İnşallah banada tutar canım inan çok ihtiyacım var tutmasınaonun falı çelişmez yani bende çelilmedi 3ay sonra baktırdım yıne aynı soyledı ve buarada yenisiyle ilgili dediği şey çıktı temmuzun ılk gunleri gelck dedi geldi:=)
ama ben asıl işle ilgili verdiği tarıhı beklıyorum
buarada eskısı ıcınde tarıh verdı beklıyorum
Kizlar acilen niyet cafe rasho beye ulasabilcemiz numara varsa verebilirmisiniz? Acilen gerekli lutfenHerkese merhaba .. benim acil niyet kafe raşo bey'in telefonuna ihtiyacım var veya daha önce oraya gitmiş biri cevap verebilir mi ? aramadan gitsem orda olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?