Benim aklımdaki tek soru falcılar hakkındaki henuz anda hayatımızda olmayan kişilrri nasıl bılebılıyorlar
mesela bir bucuk yıl once baktırmıştım topraga ve utkuya ıkısıde yenı bi aşk gorup nerde tanışcağımıza kadar gormuşlerdi... o kişiyle tanışmadan bir hafta once tutkuya bakturdıgımdada harfini verip benımle gıreceği diyalogu bilmişti o kişi daha ortada bile yokken....
bunları nasıl bilebilirler hayret ediyorum
Destina ya baktıran var mı?
farklı falcıları soruyorum onlara da cevap yok heeee:=)
Aynı şeyi bende yaşamıştım nermin mi beriman mı neydi bir o birde tutku da ki yaşını boyunu söyleyeni mi dersin aynen dediğin gibi kelimesine konuşulanlar mı dersin hatta ilk tanıştığımızda üzerinde hangi renk gömlek olacağını bile söylemişti , inancım gereği evet geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceğini düşünüyorum ama baktırdığım öyle fallar var ki galiba bu yetenek ilahi anlamda gerçekten bazılarına veriliyor bu konuyu sormuştum hatta nasıl bu kadar şeyi bilebilirsin diye , söylediklerimin hepsini yaşaman mümkün değil ama bir çoğunu yaşayacağına eminim demişti diğer olmayanlarda büyük ihtimalle kaderinde olması gereken ve zaten olacak olan yolda ilerlemeni sağlayacaktır gibi birşey demişti , bence bu gerçekten çok güzel bir yetenek ama bazı fal bakanlar galiba pekte öyle düşümüyor anladığım kadarıyla kendi hayatlarını çok zor bir hale getiriyormuş
Destina mı destan mı acaba şu esmer arap mı neydi o adamsa aman ha diyeyim :)
Mandal ada nasıldı beğendinizmi? bizde baktırdık yeni fazla olumlu konuştu sanki emin olamadımHiç çıkan fal yok mubenim daha yok cafe bias mehmet,telefonda tutku,gökçe ve kuzey e baktirdim en yeniler symbol fulya,niyet cafe raşo ve mandal ada yi merak ediyorum
Merak ettiklerim baktiracaklarim :) mandal ada bir arkadaşıma esko sevgilisiyle olmayacağını hayatına girecek kişinin ismini bilmişMandal ada nasıldı beğendinizmi? bizde baktırdık yeni fazla olumlu konuştu sanki emin olamadım
Merak ettiklerim baktiracaklarim :) mandal ada bir arkadaşıma esko sevgilisiyle olmayacağını hayatına girecek kişinin ismini bilmiş
İyi o zaman herkese olumlu konuşmuyo demekki teşekkürlerMerak ettiklerim baktiracaklarim :) mandal ada bir arkadaşıma esko sevgilisiyle olmayacağını hayatına girecek kişinin ismini bilmiş
2 ay önceden bilmiş ya tutku da ilkiyle farklı konuştu kuzey de ikisi de olumluydular utku kim nerde acabane kadar zaman önce bilmiş
hayatına girmeden...
bazen burdaki iyi falcılara gıdıyorm duyunca tamamen fos çıkıyor göklere çıkartılan eren e gıttım faciaydı an da hıcbısey yoktu burda sadece kuzeyle tutkuyu duyup ta gıdip basarı sagladım oyuzden adadırc topraktır valla korkuyorum bı utku vardı bnm en ıyı falcımdı mesela burda hıc adı gecmez 2yık oldu hâlâ dedıklerını yasarım
2 ay önceden bilmiş ya tutku da ilkiyle farklı konuştu kuzey de ikisi de olumluydular utku kim nerde acaba
Ilkinde nişanlısıyla evlenecekler dedi şimdi ayrılacaklar dedi şu an bayağı tutkulular ama dedi belki degisiyordur durum aynı kalmıyordurdemekki yakım geleceği bilmiş adam bravo onu bilemeyen de var çünkü :)
tutku ilkinden farklı konuştu derken ne dedi ben 3kez baktırdım 3undede farklı kişilere olacak dedi ama küçük enstantane ler bildi harf bildi sana damı farklı konultu anlamadım farkku kişi gördü dimi :)
utku cum benim asmin de bakıyodu yıllardır sonra ucurtma cafeye gectı ordan yıne asmin e gecmiş bu yılın başında ama gecen ay falı tamamen bırakmış
o çok şeyi bilmişti bende martta asmin deydi ovakitte bnm ihtiyaçım yoktu yeni bi aşk vardı ayaklarım yerden kesik moddaydım keşke ayrılmadan gitseydin diyorum şimdi
2016da baktırdım ilk ona konuşma dahil çok seyi bilmişti
Ilkinde nişanlısıyla evlenecekler dedi şimdi ayrılacaklar dedi şu an bayağı tutkulular ama dedi belki degisiyordur durum aynı kalmıyordur
Var mi 2 sene sonrasını bilen bildiğinizfalcıların bahanesidir bu genelde ilkinde farklı demiştin deriz onlarda guzelim kaderin değişmiş derler... birincisi kader zaten değişmez ikincisi kader i ucundan da olmasa yakalayamıyorlarsa fala boşa para veriyoruz üçüncüsü ne falcılar var 2yıl sonrayı goruyor bunlar boyna farklı kişiler farklı tarihler verıyor
kader 3ayda değişirse valla biz otırup hiçbişey yapmayalım ozaman
yani şunı demek ıstıyorum atacağın adım olayları değiştirdi dıyolar ya falcı o atacağım adımı bilemıyosa falcı deildir hava durumu tahmincisidir bence
Var mi 2 sene sonrasını bilen bildiğiniz
Anladım symbol toprak icin kötü yorumlar da var cok kisa bakıyormuş sanırım bi de utku da bırakmış fal bakmayı sanırımişte 1bucuk yıl sonrayı bilen symbol toprak la asmin utku var oyle çok top falcılar deıller ama bildiler yani inkar edemem
utku çok ayrıntı bıldı daha çok toprakta tanışcağım kişinin özelliklerini yani onla tanışcağım yeri vb. bildi utku eski sevgılımn gıtcegı yeri ülkeyi bildi bana bahsettiği diyalogu bildi..
birde hiç populer biri deil hatta etik deıl yok kurşun dökelim felan dıyen biri var murat oda yenisini bildi ama çok az şey demişti bu murat müptela cafede ama önermem
Anladım symbol toprak icin kötü yorumlar da var cok kisa bakıyormuş sanırım bi de utku da bırakmış fal bakmayı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?