İstanbul'da Fal - Falcılar

doğru soyluyorsun aslında kader de kısmette varsa bi şekılde olur zaten. peki kızlar bias gökçeyi deneyen ve beğenen var mı merak ettim

İkisidr bende tutmadi
Burda çok beğenilen falcıların hemen hemen hepsine gittim hiç biri bende de tutmadı. Aklımda yalnızca Tutku ve Zeynep kaldı sonra da durumumda değişiklik olmazsa fal macerama son vericem.

Burda çok beğenilen falcıların hemen hemen hepsine gittim hiç biri bende de tutmadı. Aklımda yalnızca Tutku ve Zeynep kaldı sonra da durumumda değişiklik olmazsa fal macerama son vericem.
Ben zeynebe bi 20 kez falan baktırmış biri olarak küçücük ieylet dışında çokan bişeyi yok bende.tutkuda bende anı bile bilemedi.gelecek içinde vadesi geçti mümkünatı da yok zaten

doğru soyluyorsun aslında kader de kısmette varsa bi şekılde olur zaten. peki kızlar bias gökçeyi deneyen ve beğenen var mı merak ettim
Gökçe tırt 10 üzerinden 4 bile etmez geleceğe dair riske girmiyor anda kalıyor benden veri alıp ilerlemeye ve mantıksal çıkarımlar yapmaya çalışıyor ben sonra gelsem durum değişir mi dedim değişir dedi soğuk olduğumuz birini sevebiliriz anladım ki stratejik düşünüyor ki müşteri gelsin birde israrla soru sorması kafada kurgu yapmak için gerekliydi kesinlikle tavsiye etmem dişe dokunur hiç bir şey yok

Ben 2 kez baktirdim.1.5 yil once ve 15 gun once

Sizin ve karşınızdakinin burcunu soruyorlar.Dikkat ederseniz söyledikleri tamamen burç özellikleri.Bir şey bildikleri yok.Örneğin akrep burcu ise kadınların ilgisinden hoşlandığını,aslansa gösterişe düşkün olduğunu ,balıksa hassas olduğunu söylüyorlar.

Merhaba, ben olgu hanıma Nostradamus Şaşkınbakkal da çalışırken kart baktırmıştım. Aşırı stressli ve inanın hiç bir şey bilmeyen alelade bir kafe falcısı......o gün verdiğim paraya çok çok acımıştım........bilginize

vayy hayırlı olsun kendi cafesine gitmek lazım kuzeyin tam falı bırakmıştım ama:)) en çıkmaz dediğim zamanda çıkmıştı ama buluşmaları kimse bilemıyor neden olabilir

Kızlar birde Emre yi bana sormayın özelden çünkü ben beğenmedim zaten yazmıştım da beğenilmeyen birini sormayı anlayamadım her falcı birseyler biliyor evet mesela biri adamın iyi huylarını sayıyor oburu kotulerini buyuzden dort dortluk bilen zaten olamaz emre de illaki çıkacak beklıyorum ama önermediğim biri çok kısaydı ve anda bildiği bişey yoktu ama ex ile ilgili o.... lardan hoşlanıyor lafına katılıyorum buyuzden yurumez hatta ben bırakıp tüm falları kendim patlatacağım onun yazmasını beklıyorum ozaman bıraktığımı açıklıycam butun fallar patladı dıycem zeynep i kuzeyi tutkusu vb. fal bizin elimizde dıye düşünüyorum haksız mıyım

Kader de senin elinde mi herşey sebep sonuç ilişkisiyle dir yarın kimin ne olucağı belli mi sevmeyen adam sana niye dönsün ki

Kader de senin elinde mi herşey sebep sonuç ilişkisiyle dir yarın kimin ne olucağı belli mi sevmeyen adam sana niye dönsün ki

O dediğinde doğru sevmese dönmez de eerkek milleti bu işi belli olmaz sebep sonuç işte bnde oyuzden hangi adımı atacagımı bilemedim boyle gelıp gelıp gıtmesine cok darlnıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…