doğru soyluyorsun aslında kader de kısmette varsa bi şekılde olur zaten. peki kızlar bias gökçeyi deneyen ve beğenen var mı merak ettimBence yanlış düşünüyorsun bir insan seni öz örmezse senin değerini anlamazsa dönmez zaten kişisel fikrin bu 6 ay sonra belkide dönecek sen aradın belki sana soğuk yaptı hemen evhama kapılma ben 2 yıldır bekliyorum
İkisidr bende tutmadiMerhaba,
Bu forumda Tutku ve Zeynep çok övülmüş. İkisinin de numarasına acil ihtiyacım var. Özelden yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim.
Teşekkür ederim bende ulaştım telefonunu değiştirdi sanmıştımDün gittim yoktu aradım kendi cafemi açıyorum bu hafta beşiktasta dedi.
Ricaa ederm :)Teşekkür ederim bende ulaştım telefonunu değiştirdi sanmıştım
Burda çok beğenilen falcıların hemen hemen hepsine gittim hiç biri bende de tutmadı. Aklımda yalnızca Tutku ve Zeynep kaldı sonra da durumumda değişiklik olmazsa fal macerama son vericem.İkisidr bende tutmadi
Ben zeynebe bi 20 kez falan baktırmış biri olarak küçücük ieylet dışında çokan bişeyi yok bende.tutkuda bende anı bile bilemedi.gelecek içinde vadesi geçti mümkünatı da yok zatenBurda çok beğenilen falcıların hemen hemen hepsine gittim hiç biri bende de tutmadı. Aklımda yalnızca Tutku ve Zeynep kaldı sonra da durumumda değişiklik olmazsa fal macerama son vericem.
Gökçe tırt 10 üzerinden 4 bile etmez geleceğe dair riske girmiyor anda kalıyor benden veri alıp ilerlemeye ve mantıksal çıkarımlar yapmaya çalışıyor ben sonra gelsem durum değişir mi dedim değişir dedi soğuk olduğumuz birini sevebiliriz anladım ki stratejik düşünüyor ki müşteri gelsin birde israrla soru sorması kafada kurgu yapmak için gerekliydi kesinlikle tavsiye etmem dişe dokunur hiç bir şey yokdoğru soyluyorsun aslında kader de kısmette varsa bi şekılde olur zaten. peki kızlar bias gökçeyi deneyen ve beğenen var mı merak ettim
Ben 2 kez baktirdim.1.5 yil once ve 15 gun onceCanım benim Cengiz yorumumu gördün mü bende çok memnun kaldım ve gidenlerden yorum istedim banada olumsuzu çat diyr soyleyıp sakın darılma boyle konuşuyorum dıye ama oyle dedi ama eğitimim olmadı aynı yerden devam etmedi bunalımdayım o ise devam etcek demişti pardon aynı şoyle dedi yarım kalan egıtımın devam edıcek dedi sorun ca aynı yermi diye evet dedi.. belki seneye mi acaba ben buyaz baktırdım sen ne ara baktırdın canım
Hahaha bakti bu islerde iyi para var hemen ticaret boyutunu dusunup acmis adam cafesini .Arkadaşlar kuzey kendi yerini açmış.Beşiktaş NORTH cafe
Belki acilisa ozel indirimli bakar :)))))))))Arkadaşlar kuzey kendi yerini açmış.Beşiktaş NORTH cafe
Neredeymiş bu north cafe açık adresi teli var mı ben internetten bişey bulamadımArkadaşlar kuzey kendi yerini açmış.Beşiktaş NORTH cafe
Olgu hanıma iskambil falı baktıran var mı arkadaşlar...çıkıyor mu söyledikleri.....ne zaman arasam bugün yoğunum, ben çok bir bayanım, bir sürü iş yapıyorum diyor...bunun nazını çekmeye değer mi??? lütfen bilen yazsın...çıkan ya da çıkmayan...bu kadın beni çıldırttı çünkü
Kader de senin elinde mi herşey sebep sonuç ilişkisiyle dir yarın kimin ne olucağı belli mi sevmeyen adam sana niye dönsün kiKızlar birde Emre yi bana sormayın özelden çünkü ben beğenmedim zaten yazmıştım da beğenilmeyen birini sormayı anlayamadım her falcı birseyler biliyor evet mesela biri adamın iyi huylarını sayıyor oburu kotulerini buyuzden dort dortluk bilen zaten olamaz emre de illaki çıkacak beklıyorum ama önermediğim biri çok kısaydı ve anda bildiği bişey yoktu ama ex ile ilgili o.... lardan hoşlanıyor lafına katılıyorum buyuzden yurumez hatta ben bırakıp tüm falları kendim patlatacağım onun yazmasını beklıyorum ozaman bıraktığımı açıklıycam butun fallar patladı dıycem zeynep i kuzeyi tutkusu vb. fal bizin elimizde dıye düşünüyorum haksız mıyım
Kader de senin elinde mi herşey sebep sonuç ilişkisiyle dir yarın kimin ne olucağı belli mi sevmeyen adam sana niye dönsün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?