- 9 Ekim 2017
- 11
- 7
- 1
- 37
akışına bırakmak lazım ben eskiden haftada 2 kez falcıya giderdim şimdi ayda 2 düşürdüm herşey olacağına varır diyorum özgüveni daima yüksek tutmak gerekiyorO dediğinde doğru sevmese dönmez de eerkek milleti bu işi belli olmaz sebep sonuç işte bnde oyuzden hangi adımı atacagımı bilemedim boyle gelıp gelıp gıtmesine cok darlnıyorum artık
Ben iki yıl oldu çok aşık oldum aynı duygularının olduğunu biliyorum ama parayı çok seven bir aileden gelen köken bakan bir aileden gelen biriydi ama aklını çelen çok kimse vardı ben bu yüzden ağır şeyler söyledim 2 sene oldu sevmediği biriyle yeni evlendi bana falcılar bu iş bitmedi dedi sana travmatik şekilde dönecek mahçup bir şekilde dönecek dediler hiç tarzı olmayan biriyle evlendi çok mutsuz olduğunu herkez söyledi ben artık düşünmemeye karar verdim olursa olur kısmetimizde varsa olur diyorum
akışına bırakmak lazım ben eskiden haftada 2 kez falcıya giderdim şimdi ayda 2 düşürdüm herşey olacağına varır diyorum özgüveni daima yüksek tutmak gerekiyor
Bana fiyat değişmicek demişti 40 tlKuzey'in fal ücreti ne kadar olacakmış peki?
Ya bu tutku bende niye çıkmadıFalcılar ın cogu oyle dedıgı için zaten ben İnancımı kaybettim oyuzden bıtırcem dıye dusundum bıryandan da ya tutarsa mantığı bende sevıyorum oda herseferınfede dondu gune gore boş değil kısmetimi kapatmayayım dıye hoşgoreyim diyorum biryanımda kaderde varsa sevıyırsa sen bıraksanda sana doner dıyor ama artık devır değişti gurur on planda adamı terk etsem bana nıye dönsünkü kader elımızde dıyorum şimdi bnm dusuncemde hangisını yaparsam daha cok acı cekerim var daha kararımı vermedım ama o gelipte bnle bulaşmayın ca bn daha kotu oluyrum oda bni bırakmaya calılıyor yapamıyor tutkuda demişti bunu kuzeycimde sen nezaman toparlansan bu adam geri gelıp hayatının içine edıp gelıyo demişti şimdi karar zamanı bn napsam yaaa yokmu bnzer seyleri yaşayan bi akıl verse
...
Sizin ve karşınızdakinin burcunu soruyorlar.Dikkat ederseniz söyledikleri tamamen burç özellikleri.Bir şey bildikleri yok.Örneğin akrep burcu ise kadınların ilgisinden hoşlandığını,aslansa gösterişe düşkün olduğunu ,balıksa hassas olduğunu söylüyorlar.
Kaç kez baktırdın tutkuya? bana da ilk falı tutarsızdı, ama son iki falı doğruyduYa bu tutku bende niye çıkmadı
3 kez baktirdim hepsindede birbirinden alakasiz seyler soylediKaç kez baktırdın tutkuya? bana da ilk falı tutarsızdı, ama son iki falı doğruydu
Kuzey burayi okuyor :) kuzey sana sesleniyoruz acilis ozel indirim yapBana fiyat değişmicek demişti 40 tl
teşekkür ederim noları varmı acaba sizdeİkiside telden bakiyor
Ya bu tutku bende niye çıkmadı
Kaç kez baktırdın tutkuya? bana da ilk falı tutarsızdı, ama son iki falı doğruydu
Hiçbi falı mı çıkmadı canım?
Bana ençok ilkinden çıktı ama ilkle 3arasında farklı kişi gördü ama çok tuhaf ya çıkan yerleride oldu en sevdiğim kuzeyin obur fallarıyla onun ilk falının uyumlu olması buyuzden ilk falını baz alıyorum ben...
Dun Laf Cafe Andac Bey'e gittim.Kisiyi gozuyle gormus gibi tarif ve analiz etti.Gelecek icin soyledigi duruma daha cok varÇok ilginç değilmi aslında super falcı peki hangisinin dogru olduguna nasıl karar vercez şahsen ilk 2de bana ex için tamam dedi 3de yok dedi ya şuan ben bitirip bitirrmeme konusnu düşündüğüm için 3mü çıkacak acaba diye endişelendm
Kızlar tutkuya yüz yüze baktıran var mı ? Bu hafta gidip yüzyüze baktırmayı düşünüyorımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?