İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzey ve gokcenin fali tutmadi ama fal insanda bagimlilik yapiyor:)yine bi gidesim var
Bu da iyi fikir..Para varsa sorun yok.KUZEY ya da GÖKÇE nin falları çıkmasın önemli değil.:))Foruma bakıyorum, arkadaşlarımdan da biliyorum . Fala baktırıpta çıktı diyen arkadaş yok ki.Oyalamaca.Bu gün olmadı öbür ay, o olmadı diğer ay. Bekle bekle yaşlan :).Giden geri gelmez

Su konuda katilmiyorum .gideneler elbet bir gun geri doner.

Bazen gidenler hiç dönmüyor, hatta o kadar üzenler çok mutlu olabiliyor maalesef.

Bazen gidenler hiç dönmüyor, hatta o kadar üzenler çok mutlu olabiliyor maalesef.

Öyle demeyin ya dönenlerde var cidden çıkan fallarda var:) onemli olan tek şey burada hayatına devam etmek bunu yapabiliyorsak ne güzel... sonra dönen dönsun veya donmesin onemli değil şahsen her iletişimide döndü olarak algılamıyorum artık

Su konuda katilmiyorum .gideneler elbet bir gun geri doner.
maalesef donmuyor...tecrube edindigim sey bu geri gelenlerin cogu da sonrasinda fena cikiyor...gormuyormusunuz kiz ayriliyor adam hazmetmiyor geri donuyor sikistirip duruyor sonrada bakti olmuyor burde bur guzel olduruyor ustelik ceza almadan da bir guzel disarida diger kurbanini arayip beterini yapiyor ..evleniyor dovuyor sovuyor kotu davraniyor kadin gitmek isteyincedd dehset saliyor..bosverin erkekleri...duzgunu kalmadi temin ederim oaranizi da yazik etmeyin izelliklede xaniniza okuyan birisi icin (ve bu sidettin buyuku kucugu asla yok...bahane uretmeyin yaptiklari adiliklere)...fala bir eglence olarak bakin...cunku gelecegi allahtan baska kimse bilemez...emin olun...bilemlerde sadece tahmin ediyordur ve o da yuzde 50 yuzde 50 cikar

Yani, gidenlerin hepsinin dönmediği de bi gerçek. Tecrübeyle sabit

Yani, gidenlerin hepsinin dönmediği de bi gerçek. Tecrübeyle sabit

Tabiki mümkün değil ki bu!!! suyun bile herzaman 100derecede kaynayacağına güvenmem ben :) ama dmk istediğim burda onemli olan Beklememek ve niyetini iyi okumak bnm dmk istediğim bu.. zaten malesef dönmüyor ki dediysek yenildiğimizin ona odaklandıgımızın resmidir ki beklediğimizi gösterir anın tadını çıkartmk lazım kadere bile guvenmem yani bu hayatta bunu gördüm fal bir bilimdir ama ondada şarlatanlar vardır tesadüf oldu tuttu dediğimiz olayda bu yüzden...

İstanbul cafe Behiye hakkında bilgisi olan var mı?

Yeni üye olup reklama başlayanlar o kadar çabuk belli oluyor ki gülüyorum sadece. Ya biraz inandirici olun :)

Gecen hafta baktirdigin fal cikti galiba Valla kendi kendimi mi inandirdim bilmiyorum ama ayrildigim adamdan gercekten falcinin soyledigi gibi bi haber aldim . Salliyo dedigim kadin bildi galiba .kizlar fallari beklemek gerek galiba .

Gecen hafta baktirdigin fal cikti galiba Valla kendi kendimi mi inandirdim bilmiyorum ama ayrildigim adamdan gercekten falcinin soyledigi gibi bi haber aldim . Salliyo dedigim kadin bildi galiba .kizlar fallari beklemek gerek galiba .

Kime baktırmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…