- 9 Ekim 2017
- 20
- 20
- 88
- 38
Bu da iyi fikir..Para varsa sorun yok.KUZEY ya da GÖKÇE nin falları çıkmasın önemli değil.:))Foruma bakıyorum, arkadaşlarımdan da biliyorum . Fala baktırıpta çıktı diyen arkadaş yok ki.Oyalamaca.Bu gün olmadı öbür ay, o olmadı diğer ay. Bekle bekle yaşlan :).Giden geri gelmezKuzey ve gokcenin fali tutmadi ama fal insanda bagimlilik yapiyor:)yine bi gidesim var
Su konuda katilmiyorum .gideneler elbet bir gun geri doner.Bu da iyi fikir..Para varsa sorun yok.KUZEY ya da GÖKÇE nin falları çıkmasın önemli değil.:))Foruma bakıyorum, arkadaşlarımdan da biliyorum . Fala baktırıpta çıktı diyen arkadaş yok ki.Oyalamaca.Bu gün olmadı öbür ay, o olmadı diğer ay. Bekle bekle yaşlan :).Giden geri gelmez
Öyle olsun :)Su konuda katilmiyorum .gideneler elbet bir gun geri doner.
Bazen gidenler hiç dönmüyor, hatta o kadar üzenler çok mutlu olabiliyor maalesef.
maalesef donmuyor...tecrube edindigim sey bu geri gelenlerin cogu da sonrasinda fena cikiyor...gormuyormusunuz kiz ayriliyor adam hazmetmiyor geri donuyor sikistirip duruyor sonrada bakti olmuyor burde bur guzel olduruyor ustelik ceza almadan da bir guzel disarida diger kurbanini arayip beterini yapiyor ..evleniyor dovuyor sovuyor kotu davraniyor kadin gitmek isteyincedd dehset saliyor..bosverin erkekleri...duzgunu kalmadi temin ederim oaranizi da yazik etmeyin izelliklede xaniniza okuyan birisi icin (ve bu sidettin buyuku kucugu asla yok...bahane uretmeyin yaptiklari adiliklere)...fala bir eglence olarak bakin...cunku gelecegi allahtan baska kimse bilemez...emin olun...bilemlerde sadece tahmin ediyordur ve o da yuzde 50 yuzde 50 cikarSu konuda katilmiyorum .gideneler elbet bir gun geri doner.
Öyle demeyin ya dönenlerde var cidden çıkan fallarda var:) onemli olan tek şey burada hayatına devam etmek bunu yapabiliyorsak ne güzel... sonra dönen dönsun veya donmesin onemli değil şahsen her iletişimide döndü olarak algılamıyorum artık
Yani, gidenlerin hepsinin dönmediği de bi gerçek. Tecrübeyle sabit
Fiyatı ne kadar ve bildi mi herşeyikızlar ben de geçen hafta yeni birini keşfettim sirinevler de bir medyum ancak fırsat buldum size yazmak için yıldızname den zihin okumaya kadar her şey var ...songul abla diye bir bayan
Tutkuyuda kuzeyide denedim inan bilmiyorlararkadaşlar tutku nun cep numarasını yazarmısınız acil..
Gecen hafta baktirdigin fal cikti galiba Valla kendi kendimi mi inandirdim bilmiyorum ama ayrildigim adamdan gercekten falcinin soyledigi gibi bi haber aldim . Salliyo dedigim kadin bildi galiba .kizlar fallari beklemek gerek galiba .
Yenibosnada evde baktirdim .Kime baktırmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?