İstanbul'da Fal - Falcılar

Oyy, Yenibosna da çok uzak bana Ne kadara bakıyor? Bir de Gökçe'ye de baktırmıştınız sanırım, onun falı çıktı mı?
Gokce bana sordu habire ve surekli ayni seyi soyledi verdigi sure de doldu ama onun soyledigi gibi gelismedi hicbirsey

Oyy, Yenibosna da çok uzak bana Ne kadara bakıyor? Bir de Gökçe'ye de baktırmıştınız sanırım, onun falı çıktı mı?
Ama gokcenin enerjisi guzel galiba cikmadi ama yine bi gidesim vardi . Ama suan fal ihtiycim gecti gibi :)

Yenibosna daki tam olarak nerde ve ne kadar. Bide cidden iyi mi?
Ya ben aslinda fal bittikten sonra begenmemistim . Ama bugun soyledigi iki sey oldu.gecen hafta baktirmistim ayrildigim adamdan nasil haber alacagim ve ne zaman alacagimi bildi . Simdi anladim bende iyi oldugunu .

Gokce bana sordu habire ve surekli ayni seyi soyledi verdigi sure de doldu ama onun soyledigi gibi gelismedi hicbirsey

Gökçe bende de çok çelişmişti, olumlu dediğine 2 dakika sonra olumsuz demişti, o yüzden merak ettim. :)

Gecen hafta baktirdigin fal cikti galiba Valla kendi kendimi mi inandirdim bilmiyorum ama ayrildigim adamdan gercekten falcinin soyledigi gibi bi haber aldim . Salliyo dedigim kadin bildi galiba .kizlar fallari beklemek gerek galiba .
telefon numarasını verirmisiniz?

Kizlar nisantasi symbol fulyaya baktiranlar buralarda mi??
Ben Mayıs'ta baktırmıştım tamamen sallamasyondu. O zaman inanmamıştım, söylediği hiç bir şey de gerçekleşmedi ztn. Ağzına içki koymayan, evime de hiç gelmemiş olan erkek arkadaşımın elinde birayla, hem de Ramazan ayındayken kapıma dayanacağını söylemişti Eskiden zannediyorum bayağı başarılı bir falcıymış ama artık eski performansından hiç birşey kalmamış.

Elinde birayla kapiya dayanmak ha :))) fena sallamis .

Zeynep karşı tarafın düşünceleri konusunda nasıl?

Zeynep karşı tarafın düşünceleri konusunda nasıl?

super?! ben teyit ettim o an çıkmıyo muş gibi oluyor ama aylar sonra anlıyorsun bn gene baktırcm ama param yok zeynep kafam kafam ustune der az soyler ama bilir tabş eger araya gırmezsen

Kuzey yüzyüze nasıl ? Zeynep laf cafe demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…