İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba,
Çok sorulmuş ama özelden cevaplanmış çoğu kişi sanırım,o yüzden bir de ben sorayım :)
Bahsedilen Tutku ve Zeynep nerede bakıyor sadece telefon mu ? Telefonsa iletişim atabilir misiniz özelden ? Teşekkürler:)

Merhaba,
Daha önce ben de iki kez sordum ama özelden de alamadım numaralarını... ikisi de sadece telefonda bakıyormuş.

5 tane hesap acmis hangi birini takip edelim :))) sanirim kuzeyin reklamini yapiyordu .
KUZEY'in falları tutmadıkça...Baktıranlar artık terk ettikçe bu yola başvurmak gerektiği mi düşünülüyor sorusu akla geliyor.Bu ay olmadı gecikti diğer ay, o ay olmadı bu iş karışık deyip kes at.Böyle falcılık olmaz.İnsanları en fazla 5 kez kandırırsın.KUZEY başkası ile evlenmiş adama hala sana dönecek derse müşteriler artık gelmez olur.Bir de gelecek diyorum o adam başka diye haşlarsa hiç gitmezler.

Bana da olmaz diyince gozlerini belerterek bakti. Ergec ortaya cikiyor ne olduklari.

Bende de tutturamadi kuzey. Kendi yerini de acinca daha bol reklama ihtiyac duydu demekki. Tutku, zeynep cigdem de tutturamadi orasi ayri. Adi ustunde fal cok takilmamak gerek.

kızlar ben dün kuzeyi denedim. bir kere sıcak kanlıydı. bir an önce konuşayım bitsin gitsin gibi davranmadı. anlattıkları tutkunun anlattıklarının tam tersiydi. tutkunun falı benim duymak istemediklerimdi. kuzeyin falı duymak istediklerimdi :) o yüzden kuzeyi sevmiş olabilirim... ama karakter analizleri ve verdiği harfler tuttu.tutku da kuzeyde kasım ayını işaret ettiler. o yüzden beklemedeyim birinden birininki tutacak. umarım kuzeyinki tutar ne bileyim ben memnun kaldım.

Bende soyledim enerjisi iyi diye fakat kuzey bende cok celiskiliydi once bu adam gelicek dedi .sonra telefonla konustu geri dondu bu adamla olmaz zaten donus yok dedi. Bende hani vardi dedim . Var ama bu adam tam donmuyor dedi kararsiz dedi.gokcede kuzeyde sicak kanli ama fal konusunda malesef basarili degiller. Harf banada verdi ama 5 sesli harf soyledi .illaki bir kaci isminde olacak kisinin . Hayirlisi ama umarim iyi haberler alirsin . Bi fal ciksada gitsek diye dort gozle bekliyorum :)

eheheh :):):) bakalım. gökçe de duymak istediklerimi söyledi diye sevdim onu falı çıkmasa da... bir daha baktırmak isterdim. tutku çok net kesin tarihler verdi kısa az öz anlattı. ama tutkunun acı gerçekler olabilir :) kasımı bekliyorum. çıktı çıkmadı diyeceğim kasımın sonuna doğru :)

Burda seninle birlikte bekliyor olacagim :)))

super?! ben teyit ettim o an çıkmıyo muş gibi oluyor ama aylar sonra anlıyorsun bn gene baktırcm ama param yok zeynep kafam kafam ustune der az soyler ama bilir tabş eger araya gırmezsen
Zeynepin gelecekle ilgili soylediklerini yasadinizmi? Bana cok pembe bir tablo cizdi, 4-5 ay icinde mucize gerceklesmesi gerek soylediklerinin olmasi icin. Eskisiyle ilgili olumsuzdu ama gelecekte hayatima girecek kisiyi cok abartti, soyle mutlu olacaksin boyle sevineceksin gibi oh beee benim istedigim buydu diyecekmisim onun falina gore. Bir de izmir yolculugu gordu, herkese aynilarinimi soyluyor acaba

Nededi tam cümlesini yazsana mesajda bana:) evet karsı tarafın hayatıyla ilgili bir durumu bildi birkaç durumu pardon tekrardan geldıde orası da dogru ama bi cacık olmıyck gıbı sen ne dediğini yazsana bi aynımı:)
bana yeni biri hiç demedi ama mutluluguda acıyıda abartarak anlatıyor galiba mutluluk cumlelerini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…