Merhaba, telefondan bakan zeynep ve tutkunun numarasını yollar mısınız?:)
Kuzey yüzyüze nasıl ? Zeynep laf cafe demi?
5. Uyelik mi iyide hem alxbirden hem maskon olarak bana ayni soruyu sordu ozelden nasil oluyor ki .
5. Uyelik mi iyide hem alxbirden hem maskon olarak bana ayni soruyu sordu ozelden nasil oluyor ki .
Zaten övdükleri insanlara bakmak lazım kim ya da kimler ile bağlantılı olduklarını anlamak için5. Uyelik mi iyide hem alxbirden hem maskon olarak bana ayni soruyu sordu ozelden nasil oluyor ki .
Merhaba,Kızlar merhaba,
Çok sorulmuş ama özelden cevaplanmış çoğu kişi sanırım,o yüzden bir de ben sorayım :)
Bahsedilen Tutku ve Zeynep nerede bakıyor sadece telefon mu ? Telefonsa iletişim atabilir misiniz özelden ? Teşekkürler:)
5 tane hesap acmis hangi birini takip edelim :))) sanirim kuzeyin reklamini yapiyordu .Zaten övdükleri insanlara bakmak lazım kim ya da kimler ile bağlantılı olduklarını anlamak için
KUZEY'in falları tutmadıkça...Baktıranlar artık terk ettikçe bu yola başvurmak gerektiği mi düşünülüyor sorusu akla geliyor.Bu ay olmadı gecikti diğer ay, o ay olmadı bu iş karışık deyip kes at.Böyle falcılık olmaz.İnsanları en fazla 5 kez kandırırsın.KUZEY başkası ile evlenmiş adama hala sana dönecek derse müşteriler artık gelmez olur.Bir de gelecek diyorum o adam başka diye haşlarsa hiç gitmezler.5 tane hesap acmis hangi birini takip edelim :))) sanirim kuzeyin reklamini yapiyordu .
Bana da olmaz diyince gozlerini belerterek bakti. Ergec ortaya cikiyor ne olduklari.KUZEY'in falları tutmadıkça...Baktıranlar artık terk ettikçe bu yola başvurmak gerektiği mi düşünülüyor sorusu akla geliyor.Bu ay olmadı gecikti diğer ay, o ay olmadı bu iş karışık deyip kes at.Böyle falcılık olmaz.İnsanları en fazla 5 kez kandırırsın.KUZEY başkası ile evlenmiş adama hala sana dönecek derse müşteriler artık gelmez olur.Bir de gelecek diyorum o adam başka diye haşlarsa hiç gitmezler.
Bende de tutturamadi kuzey. Kendi yerini de acinca daha bol reklama ihtiyac duydu demekki. Tutku, zeynep cigdem de tutturamadi orasi ayri. Adi ustunde fal cok takilmamak gerek.KUZEY'in falları tutmadıkça...Baktıranlar artık terk ettikçe bu yola başvurmak gerektiği mi düşünülüyor sorusu akla geliyor.Bu ay olmadı gecikti diğer ay, o ay olmadı bu iş karışık deyip kes at.Böyle falcılık olmaz.İnsanları en fazla 5 kez kandırırsın.KUZEY başkası ile evlenmiş adama hala sana dönecek derse müşteriler artık gelmez olur.Bir de gelecek diyorum o adam başka diye haşlarsa hiç gitmezler.
Bende soyledim enerjisi iyi diye fakat kuzey bende cok celiskiliydi once bu adam gelicek dedi .sonra telefonla konustu geri dondu bu adamla olmaz zaten donus yok dedi. Bende hani vardi dedim . Var ama bu adam tam donmuyor dedi kararsiz dedi.gokcede kuzeyde sicak kanli ama fal konusunda malesef basarili degiller. Harf banada verdi ama 5 sesli harf soyledi .illaki bir kaci isminde olacak kisinin . Hayirlisi ama umarim iyi haberler alirsin . Bi fal ciksada gitsek diye dort gozle bekliyorum :)kızlar ben dün kuzeyi denedim. bir kere sıcak kanlıydı. bir an önce konuşayım bitsin gitsin gibi davranmadı. anlattıkları tutkunun anlattıklarının tam tersiydi. tutkunun falı benim duymak istemediklerimdi. kuzeyin falı duymak istediklerimdi :) o yüzden kuzeyi sevmiş olabilirim... ama karakter analizleri ve verdiği harfler tuttu.tutku da kuzeyde kasım ayını işaret ettiler. o yüzden beklemedeyim birinden birininki tutacak. umarım kuzeyinki tutarne bileyim ben memnun kaldım.
eheheh :):):) bakalım. gökçe de duymak istediklerimi söyledi diye sevdim onuBende soyledim enerjisi iyi diye fakat kuzey bende cok celiskiliydi once bu adam gelicek dedi .sonra telefonla konustu geri dondu bu adamla olmaz zaten donus yok dedi. Bende hani vardi dedim . Var ama bu adam tam donmuyor dedi kararsiz dedi.gokcede kuzeyde sicak kanli ama fal konusunda malesef basarili degiller. Harf banada verdi ama 5 sesli harf soyledi .illaki bir kaci isminde olacak kisinin . Hayirlisi ama umarim iyi haberler alirsin . Bi fal ciksada gitsek diye dort gozle bekliyorum :)
Burda seninle birlikte bekliyor olacagim :)))eheheh :):):) bakalım. gökçe de duymak istediklerimi söyledi diye sevdim onufalı çıkmasa da... bir daha baktırmak isterdim. tutku çok net kesin tarihler verdi kısa az öz anlattı. ama tutkunun acı gerçekler olabilir :) kasımı bekliyorum. çıktı çıkmadı diyeceğim kasımın sonuna doğru :)
Zeynepin gelecekle ilgili soylediklerini yasadinizmi? Bana cok pembe bir tablo cizdi, 4-5 ay icinde mucize gerceklesmesi gerek soylediklerinin olmasi icin. Eskisiyle ilgili olumsuzdu ama gelecekte hayatima girecek kisiyi cok abartti, soyle mutlu olacaksin boyle sevineceksin gibisuper?! ben teyit ettim o an çıkmıyo muş gibi oluyor ama aylar sonra anlıyorsun bn gene baktırcm ama param yok zeynep kafam kafam ustune der az soyler ama bilir tabş eger araya gırmezsen
Zeynepin gelecekle ilgili soylediklerini yasadinizmi? Bana cok pembe bir tablo cizdi, 4-5 ay icinde mucize gerceklesmesi gerek soylediklerinin olmasi icin. Eskisiyle ilgili olumsuzdu ama gelecekte hayatima girecek kisiyi cok abartti, soyle mutlu olacaksin boyle sevineceksin gibioh beee benim istedigim buydu diyecekmisim onun falina gore. Bir de izmir yolculugu gordu, herkese aynilarinimi soyluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?