eheheh :):):) bakalım. gökçe de duymak istediklerimi söyledi diye sevdim onufalı çıkmasa da... bir daha baktırmak isterdim. tutku çok net kesin tarihler verdi kısa az öz anlattı. ama tutkunun acı gerçekler olabilir :) kasımı bekliyorum. çıktı çıkmadı diyeceğim kasımın sonuna doğru :)
KUZEY'in falları tutmadıkça...Baktıranlar artık terk ettikçe bu yola başvurmak gerektiği mi düşünülüyor sorusu akla geliyor.Bu ay olmadı gecikti diğer ay, o ay olmadı bu iş karışık deyip kes at.Böyle falcılık olmaz.İnsanları en fazla 5 kez kandırırsın.KUZEY başkası ile evlenmiş adama hala sana dönecek derse müşteriler artık gelmez olur.Bir de gelecek diyorum o adam başka diye haşlarsa hiç gitmezler.
Arkadaşların yorumu üzerine ben de bildiğim kesin fal sonuçları üzerine KUZEY hakkında yorum yaptım.Kendisine fal baktıran arkadaşlarım vardı.Kendisi de tutmadığını biliyor.Kimsenin iyi fal bakan, çıkan insan için buraya girip kötü yorum yapacağına inanmıyorum .Arkadaşıma evleneceksiniz dediği adam başkası ile evlenmiş diyorum.Kız aradı ara ara faldan etkilenerek.Bu mu falın çıkması?Size çıktığı için girip girip yorum yapıyorsunuz.İyi bir şey bu.:) Ve fal illetinden kurtulamıyorsunuz.Olmadı bir ay sonra, olmadı bir ay daha. Derken bahsedilen kişi evleniyormuş dendiği halde gelecek diyen, iyi falcı demekse.. Siz baktırmaya devam ediniz.Engelleyen yok ki gideni.Parası olan günde beş kez bile baktırabilir.Yolunuzdan çeviren yok ki.Yorum sadece.Kuzey in reklamı oldugunu nerden biliyorsunuz ki emin gibi...
ben 3kez verdiği tarıhi. yaşadım çıktıgındada aman nazar olcak deyıp yazmayanlar gıbı yapmadım yazdım sarkıncada sarktı dedım ama reklamla suçlamak biraz haksızlık bence cunku tarıhı bile o umutla bekler kenki hallerimi hatırlıyorum da çıkan tarıhlerin hakkını vermek lazım dıyorum boyle yazınca birileri çıkarların modunu da düşürüyorsunuz:)
↑
Zaten övdükleri insanlara bakmak lazım kim ya da kimler ile bağlantılı olduklarını anlamak için
5 tane hesap acmis hangi birini takip edelim :))) sanirim kuzeyin reklamini yapiyordu .
Arkadaşların yorumu üzerine ben de bildiğim kesin fal sonuçları üzerine KUZEY hakkında yorum yaptım.Kendisine fal baktıran arkadaşlarım vardı.Kendisi de tutmadığını biliyor.Kimsenin iyi fal bakan, çıkan insan için buraya girip kötü yorum yapacağına inanmıyorum .
İyi insan için yapmazlar ama sende dedin hangi birini takip edeyim dedin :) bu zan altına almaktır bence yanlış bır yaklaşım ben kuzeyi tanımam etmem ama bnm dmk istediğim çıkarlarında motivasyon unu etkılıyorsunuZ zan yaparak demek istiyorum ve noktayı koyuyorım:) ayrıca bende dedim kuzey aşkta çıktı egıtımde patladı dıye mesela tutku aşkta patladı egıtımde cıktı misal bir ornek yani...
Numarasını bulursan bana da gönderir misin rica etsem.Merhaba,
Daha önce ben de iki kez sordum ama özelden de alamadım numaralarını... ikisi de sadece telefonda bakıyormuş.
bende sizle gelsem olurmu acabaNumarasini almadim .bi kac gun sonra yine gitmeyi dusunuyorum verirse yazarim
bana da karşı tarafın düşüncesi gerek .nasıl ulaşıcaz. adresi yada numarayı yollarmısınız .özelden yazdım bakarmısınızYa ben aslinda fal bittikten sonra begenmemistim . Ama bugun soyledigi iki sey oldu.gecen hafta baktirmistim ayrildigim adamdan nasil haber alacagim ve ne zaman alacagimi bildi . Simdi anladim bende iyi oldugunu .
Benim de iyi fal bakan birine ihtiyacım varbende sizle gelsem olurmu acabaçok kötü fal ihtiyacım var .
Ya inan o kadar cok kisi sordu ki ama numarayi almadim iste .gidince alicam . Bilemedigini dusunmustum ama arkadasim ve kuzenimide bilmis.toplu para alacaksin demis kiZa is yerinden tazminatini vermsiler.orda cikmayacagini dusunerek pek sallamamstim.bana da karşı tarafın düşüncesi gerek .nasıl ulaşıcaz. adresi yada numarayı yollarmısınız .özelden yazdım bakarmısınız
Ya inan o kadar cok kisi sordu ki ama numarayi almadim iste .gidince alicam . Bilemedigini dusunmustum ama arkadasim ve kuzenimide bilmis.toplu para alacaksin demis kiZa is yerinden tazminatini vermsiler.orda cikmayacagini dusunerek pek sallamamstim.
Evde zeliha adifalan bakan kişi kim ? cafe de mi bakıyor
Gitigin zaman telefonu alınca bana yazar mısın rica etsem :)Evde zeliha adi
Taksimde eskiden melekler kahvesi iyiydi ama suan kaliteyi baya dusurmus .escinsel falci calistirip insanlari etkilemeye calisiyolar. Hangi cafeye girsem bir iki escinsel falci goruyorum .tuhafSYMBOL CAFE TAKSİM DE KİM İYİ BAKIYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI
Taksimde bildiğin iyi biiri var mı ?Taksimde eskiden melekler kahvesi iyiydi ama suan kaliteyi baya dusurmus .escinsel falci calistirip insanlari etkilemeye calisiyolar. Hangi cafeye girsem bir iki escinsel falci goruyorum .tuhaf
Malesef taksimde sadece melekler ve sembole gittim.o taraftan deneyimim yokTaksimde bildiğin iyi biiri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?