İstanbul'da Fal - Falcılar

2 falında da cıkan yerler oldu bnde ama tarihler hiç. çıkmadı hep derim aslında çok iyi ama birde çelişmese ne guzel olucak şuan adam 3.faldakş gıbı cunku eee 1.ve 2.ne oluyor du ozaman ovakıtte 2yıllık bakmıştı

Kuzey in reklamı oldugunu nerden biliyorsunuz ki emin gibi...
ben 3kez verdiği tarıhi. yaşadım çıktıgındada aman nazar olcak deyıp yazmayanlar gıbı yapmadım yazdım sarkıncada sarktı dedım ama reklamla suçlamak biraz haksızlık bence cunku tarıhı bile o umutla bekler kenki hallerimi hatırlıyorum da çıkan tarıhlerin hakkını vermek lazım dıyorum boyle yazınca birileri çıkarların modunu da düşürüyorsunuz:)

Zaten övdükleri insanlara bakmak lazım kim ya da kimler ile bağlantılı olduklarını anlamak için
5 tane hesap acmis hangi birini takip edelim :))) sanirim kuzeyin reklamini yapiyordu .

Arkadaşların yorumu üzerine ben de bildiğim kesin fal sonuçları üzerine KUZEY hakkında yorum yaptım.Kendisine fal baktıran arkadaşlarım vardı.Kendisi de tutmadığını biliyor.Kimsenin iyi fal bakan, çıkan insan için buraya girip kötü yorum yapacağına inanmıyorum .Arkadaşıma evleneceksiniz dediği adam başkası ile evlenmiş diyorum.Kız aradı ara ara faldan etkilenerek.Bu mu falın çıkması?Size çıktığı için girip girip yorum yapıyorsunuz.İyi bir şey bu.:) Ve fal illetinden kurtulamıyorsunuz.Olmadı bir ay sonra, olmadı bir ay daha. Derken bahsedilen kişi evleniyormuş dendiği halde gelecek diyen, iyi falcı demekse.. Siz baktırmaya devam ediniz.Engelleyen yok ki gideni.Parası olan günde beş kez bile baktırabilir.Yolunuzdan çeviren yok ki.Yorum sadece.

Son düzenleme:

İyi insan için yapmazlar ama sende dedin hangi birini takip edeyim dedin :) bu zan altına almaktır bence yanlış bır yaklaşım ben kuzeyi tanımam etmem ama bnm dmk istediğim çıkarlarında motivasyon unu etkılıyorsunuZ zan yaparak demek istiyorum ve noktayı koyuyorım:) ayrıca bende dedim kuzey aşkta çıktı egıtımde patladı dıye mesela tutku aşkta patladı egıtımde cıktı misal bir ornek yani...

Alıntı yapamadım.O üstteki yazıları iki satırı başka arkadaşlar yazmıştı .
Daha önceki sayfada mevcut ilk yorumlar.5 hesap açan arkadaşın üyeliğinin iptali üzerine yazılan yorumlara göre geldi bu yorumlar.

Ya ben aslinda fal bittikten sonra begenmemistim . Ama bugun soyledigi iki sey oldu.gecen hafta baktirmistim ayrildigim adamdan nasil haber alacagim ve ne zaman alacagimi bildi . Simdi anladim bende iyi oldugunu .
bana da karşı tarafın düşüncesi gerek .nasıl ulaşıcaz. adresi yada numarayı yollarmısınız .özelden yazdım bakarmısınız

bana da karşı tarafın düşüncesi gerek .nasıl ulaşıcaz. adresi yada numarayı yollarmısınız .özelden yazdım bakarmısınız
Ya inan o kadar cok kisi sordu ki ama numarayi almadim iste .gidince alicam . Bilemedigini dusunmustum ama arkadasim ve kuzenimide bilmis.toplu para alacaksin demis kiZa is yerinden tazminatini vermsiler.orda cikmayacagini dusunerek pek sallamamstim.

Ya inan o kadar cok kisi sordu ki ama numarayi almadim iste .gidince alicam . Bilemedigini dusunmustum ama arkadasim ve kuzenimide bilmis.toplu para alacaksin demis kiZa is yerinden tazminatini vermsiler.orda cikmayacagini dusunerek pek sallamamstim.

falan bakan kişi kim ? cafe de mi bakıyor

Arkadaşlar telefondan bakan iyi falcı önerileriniz var mı? Mesaj kutuma bekliyorum :)

SYMBOL CAFE TAKSİM DE KİM İYİ BAKIYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI
Taksimde eskiden melekler kahvesi iyiydi ama suan kaliteyi baya dusurmus .escinsel falci calistirip insanlari etkilemeye calisiyolar. Hangi cafeye girsem bir iki escinsel falci goruyorum .tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…