sembole de kime baktırdın iyi bakan var mı sembol deMalesef taksimde sadece melekler ve sembole gittim.o taraftan deneyimim yok
Taksimde suan da onerecegim kimse yok acikcasi.sembole de kime baktırdın iyi bakan var mı sembol de
Symbol Cem iyi diyebilrim motive olursa ;motive değilse pek iplemiyor gibi oluyor levent denedim iyi tarot okur anda iyi olduğunu söyleyebilirm gelecek tırt diyebilirimsembole de kime baktırdın iyi bakan var mı sembol de
Baya reklam kokan hareketler bunlar kuzeyi falcıları kötüle İnsanları evlere yönlendir prim de alıyormusunYa inan o kadar cok kisi sordu ki ama numarayi almadim iste .gidince alicam . Bilemedigini dusunmustum ama arkadasim ve kuzenimide bilmis.toplu para alacaksin demis kiZa is yerinden tazminatini vermsiler.orda cikmayacagini dusunerek pek sallamamstim.
Ne yaman çelişki asiyesoysal bu kadar fal seven biri tlf almamış tüm aile gittiniz tlf yok tabi yersen uzak durun derim bu insan dan marketing o biçimYa inan o kadar cok kisi sordu ki ama numarayi almadim iste .gidince alicam . Bilemedigini dusunmustum ama arkadasim ve kuzenimide bilmis.toplu para alacaksin demis kiZa is yerinden tazminatini vermsiler.orda cikmayacagini dusunerek pek sallamamstim.
Dikkat edersen kimseye adres ve numara vermedim . Zaten muhtesem ve olaganustu bi falci oldugunuda idda etmedim .:)) gittigimde baya zor birsey soyledigi icin salladigini dusundum birak numara almayi falin geri kalanini dinlemedim bile.bir diger mesele ben kuzeyi kotulemedim enerjisinin iyi oldugunu ama bana bilemedigini soyledim hep . Ha size kiziyormuyum hayir . Cunku o kadar cok reklam yapan insan var ki haklisiniz.Ne yaman çelişki asiyesoysal bu kadar fal seven biri tlf almamış tüm aile gittiniz tlf yok tabi yersen uzak durun derim bu insan dan marketing o biçim
Ha az once soyledim ya o kadar cok reklam yapan insan var diye bakin mesela onlardan birinede siz adaysiniz ben onca insani elestirdim drekt konuya kuzey diye girivermissiniz.sevgili yeni uye ama malesef kuzey iyi degildi.Baya reklam kokan hareketler bunlar kuzeyi falcıları kötüle İnsanları evlere yönlendir prim de alıyormusun
Symbolden mi ayrılmış emin misin 10 gün once nihale baktirdim ben :/Arkadaşlar Nihal Symbol2den ayrılmış...telefonu olan bana yazabilir mi?
Canım kimse kuzeyin reklamini yapmiyor kuzeyi övenlere bak istersen hepsi eski uye. Şu banlanan profili açan bir çok kişiyi yazmiş sen kalktin kuzeye takildin. Reklam korkusundan birini beğendigimide yazamiyorum artik. Birilerini elestirince ben burda hic tepki almiyorum övunce aa reklammi? Handeyi övdüm handeci oldum, gökçeyi ovdum gökceci, kuzeyi ovdum kuzeyciHa az once soyledim ya o kadar cok reklam yapan insan var diye bakin mesela onlardan birinede siz adaysiniz ben onca insani elestirdim drekt konuya kuzey diye girivermissiniz.sevgili yeni uye ama malesef kuzey iyi degildi.
Taksim symbolde toprak abartmiyorum 5 dakika bakmisti bana, fincani cevirip yuzume arada bakip dediklerim doğrumudan baska birsey demiyor hiçbirsey anlamamistim onda, levent vardi levent fena degildi ama galiba o da nişantasi symbole gitmis gecen bi arkadastan duydum. Symbol eskiden çok iyiydi falcilari Tarık ve Mehmet vardi bi donem favorilerimdi sonradan pek çekici gelmemeye basladisembole de kime baktırdın iyi bakan var mı sembol de
Gitmistim bir kere müthiş eleştiriyor. Benden önce fala giren kiz evli bi adamla birlikteymiş kızı ağlata ağlata faldan kaldirdi. Benide yerin dibine sokmuştu bazi konularda eğer o elestirileri kaldirabilirseniz gidintaksim kafe bi melek sevgi ablaya giden var mı?
Ben de gittim toprağa gittim bana da 5 dakika baktı hiç bi sey bilmedi doğru falan demekten başkaTaksim symbolde toprak abartmiyorum 5 dakika bakmisti bana, fincani cevirip yuzume arada bakip dediklerim doğrumudan baska birsey demiyor hiçbirsey anlamamistim onda, levent vardi levent fena degildi ama galiba o da nişantasi symbole gitmis gecen bi arkadastan duydum. Symbol eskiden çok iyiydi falcilari Tarık ve Mehmet vardi bi donem favorilerimdi sonradan pek çekici gelmemeye basladi
4 sahte profil acilmisti 4 taneside kuzeyi ovdu ozelden . Daha nolsun.ayrica ben senon icin kuzeyin reklamini yapiyor demedim. 4 sahte profil belirlendi onu gosterdim ayrica biraz once reklam yaptigini soyledigim kiside sahte profil cikti .Canım kimse kuzeyin reklamini yapmiyor kuzeyi övenlere bak istersen hepsi eski uye. Şu banlanan profili açan bir çok kişiyi yazmiş sen kalktin kuzeye takildin. Reklam korkusundan birini beğendigimide yazamiyorum artik. Birilerini elestirince ben burda hic tepki almiyorum övunce aa reklammi? Handeyi övdüm handeci oldum, gökçeyi ovdum gökceci, kuzeyi ovdum kuzeyciArtık yorum yapmayayim diyorum ozelden mesajlar gelince herkese tek tek cevap vermektense buraya yaziyorum o da reklam oluyor ki ben burda bircok falciyla alakali yorum yapmışken Allah bir an önce herkesi şu fal illetinden kurtarsinda psikolojisi duzelsin herkesin
O dört sahte profilden bi tanesini kuzeyin ovdugunu bana alintilar misin?4 sahte profil acilmisti 4 taneside kuzeyi ovdu ozelden . Daha nolsun.ayrica ben senon icin kuzeyin reklamini yapiyor demedim. 4 sahte profil belirlendi onu gosterdim ayrica biraz once reklam yaptigini soyledigim kiside sahte profil cikti ..neyin ne oldugunu anliyoruz artik
Numarasini özelden atiyorum sana birazdan yorumlarini banada yazarsinArkadaşlar Nihal Symbol2den ayrılmış...telefonu olan bana yazabilir mi?
Ozelden iki tanesiyle gorustum .:)O dört sahte profilden bi tanesini kuzeyin ovdugunu bana alintilar misin?
:))canım maskon ve alex ıkısı aynı kişiler ben tavsiye istedim bana drekt kuzey bomba dedi.ve ikisi aynı şeyi söyledi. aman dikkat et .O dört sahte profilden bi tanesini kuzeyin ovdugunu bana alintilar misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?