İstanbul'da Fal - Falcılar

:))canım maskon ve alex ıkısı aynı kişiler ben tavsiye istedim bana drekt kuzey bomba dedi.ve ikisi aynı şeyi söyledi. aman dikkat et .
Ya soyle birsey var gokce ve kuzey yine gidilebilecek falcilar. Ya meleklerdeki emre eren murat bunlar cok fena salliyolar.:))

Ya soyle birsey var gokce ve kuzey yine gidilebilecek falcilar. Ya meleklerdeki emre eren murat bunlar cok fena salliyolar.:))
OkAdar yalancısın ki seni su katılmamış m... sana kuzeyi sordum hayatım da biri geçen Pazartesi olmak üzere iki kez gittim seni yalancı ahlaksız ben sadece burda handeyi övdüm seni

Sen
sen tam troll sün kimi beğeniyorsun acaba seni k... ben reklam yapmıyorum gökçenin cengizi yerdim kuzey nasıl sana dedim özelden yüzyğze baktın telefonla mı ciddi bile yanıt vermedin yalancı kolpacı asiye

sen
sen tam bir o... yalancısın ben senden tavsiye istedim asla kimseyi övmedim seni düzenbaz burda herkes e bok atıp duruyorsun bir tek handeyi övdüm sedenn e istambulda kimlere gittiğimi yazdım yalancı ahlaksız yönetici özele baksın bir kez kuzeyi övdüysem allah belamı versin

Allah belani zaten vermis vermese gelip 100 tane hesap acip reklam yapmazdin .

Valla bende korkuyor oldum reklamcı dıycekler diye.. bugun az evvel kuzey in spesifik bir dediğini yaşadım fenalardayım uyanamadım daha 3gun boyle gezcem sanırım oderece spesifik bir olay ın haberini aldım ex den ama mesela yazmaya korkuyrum bizimde enerjimizi dusunuyor reklamcılar ben bugun bu haberi almasaydım bu pis reklamclar yuzunden bnde soguycaktm kuzeyden lutfen şunuu yapmayın eğer bn strateji uzmanıysm şunu bılıyrumki bu kişi karsıt falcının adını leke mek için de ustıne basa basa coklu profil acabilir biraz bi dusunun lutfen.... bukadae acık olamaz yani yok yani 1yıl sonra bile çıkıyo falı nie kotuleyim....

Birde gercekten kadin kuzeye reklam duzeyinde birsey yazmamis eski gönderilere baktim zeynep ve kuzey yuzyuze nasil diye sormuş sadece bunun neresi reklam. Gercekten ayıp burdaki üsluplarda çok yanlis

Herkes fikrini yazabilir .reklam yapanlar kendini zaten belli ediyor .kuzey ne demisti cikti heycan yaptim :))

Birde gercekten kadin kuzeye reklam duzeyinde birsey yazmamis eski gönderilere baktim zeynep ve kuzey yuzyuze nasil diye sormuş sadece bunun neresi reklam. Gercekten ayıp burdaki üsluplarda çok yanlis

Aynen yaa zaten kişiler onu ayırt edebilir dıye düşünüyorum

Herkes fikrini yazabilir .reklam yapanlar kendini zaten belli ediyor .kuzey ne demisti cikti heycan yaptim :))

ex in işiyle ilgili olmaz dediğim bi olaydı tam yazamıyorım ben bugun sıteye bu olayı yazmk için gırmiştim esasen reklamı gorunce tırstım benide sanmasınlar allah korusun

Sen eski uyelerdensin ver kuzey disinda zaten onerdigin bircok kisi var sana itimadimiz tam

hellooo selamlar herkese :) bayadır yoktum bende yeni kimseyi denemedim bu aralar hala hande ve kuzey e gidiyorum bende dedikleri paralel yeni birisine gideyim diyorum :) gecen instagram da birisi yazmıştı kerim varmış kadıkoy de bakıyormuş hiç gideniniz bileniniz var mı ? :)) çok iyi filan yazmış ama reklam mı emin olamadım

Sen eski uyelerdensin ver kuzey disinda zaten onerdigin bircok kisi var sana itimadimiz tam

Ayy iyi sevindim içim rahatladı
Bana hepsi parça parça çıkıyor ama 3lüm kuzey zeynep tutku

seynep kimki acaba? ben biraz uzak kaldım kaçırmışım

Cnm zeynep tel. de bakıyo yaşlı bi kadın suya bakıyo hayatıma dair dıye konuşur klişe sözleri vardır ama yakın gelecekte çıkar yani.. ilk başta bu ne be dersin çıktıkça anlarsın ama su falı herkese iyi gelmıyo bunuda belırteyım
buarad ben çok kotuyum ya hep nedense adamın hayatını biliyorkar bnm hayatımı görmüyorlar adamla enerjileri tuttu benle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…