İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutkunun özel hayat ile ilgili söyledikleri çıkıyor mu? Uzun amandır kendisine fal baktıranlar özellikle cevap verirse

Bu falcı olayları başımı acayip ağrıtmasının yanı sıra cebimde para bırakmadı. ama çaresizlik içindeyim .çıkan fal haberi olsada gitsem

Tutkunun özel hayat ile ilgili söyledikleri çıkıyor mu? Uzun amandır kendisine fal baktıranlar özellikle cevap verirse

Evet bunu bende beklıyorum lutfen bizden eskılerde vardır ben 7ay once baktırdım ben çıktı dıyemem cunku hepsi bırbırındem farklıydu bna maddı sorunla eğitim çıktı ama birseyde sorun sıkıntı varsa onu goruyor bence sorun sıkıntı dedıgı seyler oldu ama karsı tarafın bır durumunu yalnış bı durumunu dogru bıldı

pythia selam ben sizleri çok uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum; tutkuya daha çok yeni baktırdım ama kuzey ve Zeynep'i de denemek istiyorum, bana telefon numaralarını verebilir misin?
Yeni üyelerin mesaj hakkı sanırım yok, senin bana mesaj atabilme imkanın var mı?

sevgiler

Ben söylediklerinin hepsini tek tek yaşadım benim eski ile alakalı her dediği kelimesi kelimesine hatta yapacağımız bir konuşmadan bahsetmişti adam sanki tutkunun ağzından konuşuyor gibiydi zeynepte karşı tarafın düşüncekerinde takır takır bilmişti yani tutku eski birlikte olduğum kişi ile alakalı noktasından virgülüne çıktı ama şu dönem yeni biriyle tanışacağımı söyledi o hala çıkmadı bilmiyorum belki tarihte yanılmıştır beklemedeyim

Tutkunun olumsuz söylediği her şey çıkıyor mu? Hani falcılar için olumlular hemen çıkmıyor olumsuzlar çıkıyor deniliyor ya, o bakımdan sormak istedim.

Atarım canım

Sizde hiç çelişmedi mi yani ilk nezmn baktırdın ben aynı adam için 3kez bakturdm 3kez de farklı olaylar gordu nerden bilecegim hangisinin çıkacağını ben 1.mi 2.mi yoksa en son baktırdıgımımı baz alacagım

Tutkunun olumsuz söylediği her şey çıkıyor mu? Hani falcılar için olumlular hemen çıkmıyor olumsuzlar çıkıyor deniliyor ya, o bakımdan sormak istedim.

hayır hersey değil bnde 2şey olumlu çıktı o cok garip bm tutkuyu cozemedım yukardfa yazdım oyle cok celişti ki keske hıc baktırmamış olsaydım dedım celişme ne dmk abi yaaa

Ben 2 kere baktırdım tutkuya ve aralarında sadece 2 gün var, düşünün. ikincisinde ilkinden daha ayrıntılı ve maalesef daha olumsuz konuştu. Belki de ayrıntı konusunda değişkenlik oluyordur??

Ben 2 kere baktırdım tutkuya ve aralarında sadece 2 gün var, düşünün. ikincisinde ilkinden daha ayrıntılı ve maalesef daha olumsuz konuştu. Belki de ayrıntı konusunda değişkenlik oluyordur??

Ayrıntıyla celişki arasında fark vardır okumuş insanlarız bana 1de kaderin 2de tercıh senın 3de bambaska bırı dedı 1de ailede sorunu var 2de gayet düzenli sorun yok dedı 1de işte yukseliş 2de işsizlik dedi buyrun ayrıntımı celişkimi siz karar verin bn daha tutku hakkında konuşmak istemiyorum od burayı okuyorsa lutfen şu celişme olayına cözüm bulsun 70lira ayıp yaaa ha egıtımde bildi aşkta ufak bi noktayıda ama çeliştikten bnm kafamı aşlak bullaj ettıkten sonra ne onemı varki kii tarot 2yıllıktır allah aşkına bm birdaha tutku hkkmda yorum yapmıyrum

Sonuç olar

Sonuç ne oldu acaba kişi döndümü ?

Bana kişiyle alakalı ilk falından sonuncuya kadar hep asla olmayacak dedi ve ilk baktırdığımda yüzük kararı vermiştik aramızda küçük tartışmalar vardı ama herkes pozitif konuşurken tutku hep olumsuz konuştu ve haklıda çıktı aslında hiç falında çeliştiğini görmedim ama bilmiyorum enerjiyle alakalı sanırım yakın çevremide yönlendirdim kendisine bildiğim kadarıyla onlarda memnunlar

Belki sizle enerjisi tutmuyordur çünki yorumları okuyorum genel olarak begenilen kişilerden biri tutku bu forumda ve senin dışında aynı sorunu bariz bir şekilde yaşayan olmamış acaba zeynebi mi denesen ? Zeynebin yorumlarıda bence çok iyi tutkudan sonra favorim o , bayadır baktırmadım kendisine ama son baktığında çok iyiydi

tutku bende işle ilgili söylediği durum oldu

Selamlar bana zeynep'in telefonunu ozel mesaj ile iletebilir misiniz rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…