İstanbul'da Fal - Falcılar

Beni en olumsuz etkileyen Sütlü Kahve Neslihandı. Şahsın arama zamanını net bilince ilerisi için öngördükleri çıkacak diye ödüm kopmuştu. Kadınlar kahvesi Leyla fa öyle. Arama tarihini net bilip,dünyamı karartmıştı. Çünkü ilerisi için korkunç senaryoları vardı.

Arkadaşlar nisan 2017’den beri baktırdığım bütüüün fallarım patladı. Arayacak, senle barışmak isteyecek dedikleri adam 1,5 sene boyunca kaçtı benden. En sonunda dün ben ona yazdım, cevap olarak sevgilisiyle yanak yanağa bir foto gönderdi bana, kızın hesabından hem de. Tek bir cümle bile sarfetmeden, sadece çok romantik bir resim. Hiç kimse ama hiç hiç kimse bilemedi böyle bir şey yaşayacağımı. Fal kadar büyük bir yalan yok. Burda en çok konuşulan insanlara defalarca gittim. Gitmediklerim de çok önemli değil, onlara da gitsem benzer şeyler söyleyeceklerdi. İnanmayın, kanmayın. Enerji meselesi falan diye de kendinizi avutmayın. Ben de hepiniz gibi bir insanım, bendeki ne enerjiymiş ki bir allahın kuluyla tutmadı. Biliyorum ki bunu okuyan bir çok üye daha uzun süre fal baktırmaya devam edecek. Allah kurtarsın diyorum

Çok yakın gelecek dışında geleceği kimse bilemiyor. Yaşadığınız şey çok ağır bir şey gerçekten ama bunu kendisine ilgisi sevgisi oldugunu bildiği birie yapmamalı bir erkek ne olursa olsun. çok düşüncesizce bir davranış, gerek yok bunlara. erkekler gerçekten çok acımasız olabiliyorlar, zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden.

Fidelle Sana tamamen katılıyorum. Bende sevgilim için baktırırken 3 sene önceki sevgilim bana geri döneceğini söyleyen falcilar oldu. Adamın sevgilisi var aradan kaç yıl geçmiş dedim falcilara bana verdikleri cevap olsun aramasına engel değil seni aricak ve tabiki aramadı. Bunu diyenler tellwe arefzaur ve nişantası sembol kadir. Bildiğim emin olduğum şey için bile saçmalıyolar kendilerini hakli çıkarmaya çalışıyolar.

Olayı bir sonuca bağlayayım, çok kötü bir şey olsa bile nefret etmiş olur yine kurtulurum dedim ama daha kötü oldum biliyor musunuz? Daha önce bir iki kez iletişim kurmaya çalışmıştım, çok önceleri öylesine geçiştirdi beni, sebebini hiç açıklamadı. Bu dediğim geçen Nisan-Mayıs 2017 civarıydı. İki ay önce whatsapptan nasılsın dedim, hiç cvp yazmadı. En son dün bir mail attım ona, aramızda bazı tatsızlıklar yaşanmıştı, açık yüreklilikle her şeyi anlattım ona. Ne kaybederim ki dedim. Bugün, bir kızın hesabından da öyle bir resim geldi bana. Ve ben hala nefret edemiyorum

Forumda en çok takip ettiğim ve sonucu merak ettiğim hikayelerden biriydi çok üzüldüm ve karşı taraf gerçekten çok acımasız davranmış.Ayrıca bu ne ego ya belki sadece selam vermek istediniz arkadaşça

Biliyo musunuz, bazı falcılar bana demişti bu çocuğun fazla yüksek bir egosu var dikkat et diye. Ben inanmamıştım ama bir tek bu konuda haklı çıktılar malesef. Çocuk benden çok genç, ergence davrandı dicem ama bu iş çocukluğu aştı malesef. Bildiğimiz gaddarlık bu yani evet

Ben gelip gelmemesinden ziyade özel olmazsa bi soru soracam. Arasa gelse bile sonunuz olmaz diyen bi falcı oldumu?

Bunların nedeni erkeklerin yanlış davranmaları, tam olarak karşılarına alıp boyle boyle ben sana seninle bir ilişki istemiyorum diye net ama kırmayacak bir şekilde ve yüzyüzeyken anlatsalar aslında biz kadınlar için başta zor olsa da en azından bir sonuca bağlanır kafamızda. Ama erkekler kaçmak yolunu seçiyorlar, yuzleşemiyorlar. Hiç cevap vermediklerinde anlaşılsın istiyorlar ama bu kadın için hep açık kapı oluyor. duygular da varsa insan en ufak şeyde umutlanıyor ister istemez. Erkekler çok korkaklar, bir de olursa ilerde geri donersem de orda olsun diye de yapıyorlar. Aslında en buyuk sorun biz kadınların erkekler kadar çok ve kolay sevemememiz. Onlar hemen yeni birini buldukları ve herkesle de ortalama mutlu olabildikleri için rahatlar, ama biz nadir sevebiliyoruz, birine bağlanıp sevince de vazgeçmemiz zor oluyor. İşte bu özelliği iyi kulanıyorlar, boyle acımasızca dusuncesizce davranabiliyorlar. Aslında aynısını bizim de yapmamız lazım, kendimize guvenip kaybetme korkumuz olmadıgıı gosterdigimizde her şey daha iyi olurdu.

Ben gelip gelmemesinden ziyade özel olmazsa bi soru soracam. Arasa gelse bile sonunuz olmaz diyen bi falcı oldumu?
Evet oldu, o konuda haklarını yiyemem. Bakırköy Toprak, Telve cafe Gülşah ilk aklıma gelenler...yani şöyle dediler çok şey yaşanabilir ama evlilik olmaz dediler. Ki ben asla evlilik falan da beklemiyordum zaten. Tutku da şey demişti, sevmiş ama senin kadar çok sevmemiş, sana bir takım çıkarlar için geri dönecek ama keşke dönmese çünkü sen ona karşı koyamazsın ve bu senin felaketin olabilir dedi. İğne deliği kadar kaçacak yerin varsa ne olur kaç dedi. Ha, onun da haklı çıkmasını beklemem artık çünkü bu olaydan sonra adam hangi yüzle dönecek onu bilemem.

senin adına bundan sonrası güzel olsun. keşke atmasıydın diyecktim ama en azından şimdi bildiğin yolda unutarak ilerlersin. hayat sana hiç umadığın anda gülümser. boşver o çocugu önüne bak sen.

Yani aramızın bozulması benim yüzümdendi gerçi. Onu üzecek birşey yapmıştım, evvelki bir olaya cevaben yolladı bunu, durup dururken değil. Ama bana gelip kavga çıkarmak istese daha normal bir davranış olurdu. Bazı falcılar demişti, ilk konuşmalarınız çok tatsız olacak diye. Zeynep mesela demişti, sessizlik bozulacak ama o fena saçmalayacak diye. Şimdi düşününce intikamdan, bana ceza vermek istemesinden de söz edenler oldu. Ve ben inanmamıştım onlara pek, senaryo gibi gelmişti. Bana bu kadar kızacak kadar beni sallamıyodur demiştim. En inanmadıklarım en haklı çıkanlar oldu malesef.

Bence oyle değil oyle düşünme biriey bilemeyen falcılar hep bu tarz konurus ayrıca o zeynep varya o zeynep herkese saçmalayacak diyor:)

Valla bilemem ama salladılarsa da bu kez tuttu yani:) intikama bu kadar düşkün erkek de ben ne gördüm ne duydum daha önce...

Merhaba yeliz hanımın nosu veya detaylarını özelden yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…