İstanbul'da Fal - Falcılar

Burada sizden ricam eh işte demek yerine daha açıklayıcı olmanız çünkü burada başkalarına yardım etmek adına falcılar konusunda örneklem vermeniz daha doğru olur buraya sadece falcı sormanız adına girmemiz insanlara yardım da etmenizi umarım iyi kötü eh işte yerine açıklama yapmanız burada herk sin yararına olur sevgiler

Eski KK sayfalarına imreniyorum, artık eski yorumlar gibi yorum yapan da pek kalmadı....KK nın ilk yarısı muhteşem, ikinci yarısı, oku oku birşey çıkmıyor.....

Eski KK sayfalarına imreniyorum, artık eski yorumlar gibi yorum yapan da pek kalmadı....KK nın ilk yarısı muhteşem, ikinci yarısı, oku oku birşey çıkmıyor.....
Fallardan bi şey çıkmayacağını anlayanlar fal baktırmayı da bıraktı. Eskiden bi falcı atılırdı ortaya millet hemen koşardı. Artık akıllandık galiba :)

Eskiden herşey daha güzel değilmiydi daha fazla para için falcılar kendini bozdu bizim bulaşıkçı abla vardı çat çat hepsini biliyordu birde çorluda küçük bir yere gitmiştim kadını küçümsemiştim ama bildi kadın çok sıcak bir kadındı kadının söyledikleri samimi tavsiyeleri beni utandırdı ; falcıların kendi dükkanını açma tlf da bakmaları yüzünden falcıların da cazibesi kaçtı can tarot beni çok etkilemişti ilk fallarında sonra başka işlere girdi para sevdası bozdu onu mesela edi cafede iken ben çok memnundum sonra tlf da eh işte Ben kendime bakıyorum ayda 7/8 kez giderken şimdi 2 kez eskiden Hande benim için değerli iken şimdi nasıl bir “ liar” olduğunu anlamış olmakta olgunluğa giriyor dahası kabüle geçmek de etkili

O zaman sole açıklıyım. Melda çok orta seviye iyi diyemem. Yani anda birseyler soledi ama onlarda ole büyük etkiler degil. Mesela asmin deki ufuk bana çok daha etkileyici şeyler soledi. Asmin Koray da ole. Asmin can i begenmedim ama orada baya onu bekleyen vardı. O da garip mesela ama bana benden kilit alman lazim falan dedi. Anlık durumu bile tutturaMadi. Gamzeye zaten gitmedim. Yorum yapamam. Hande nin ilk fallari bence iyi. Ama az gidilmeli çünkü hafizasi baya iyi direk hatirlio. Bu arada kuzey e baktırdım. Olumsuz ve olumlu baya şey soledi. Eskiden sutlu kahve neslihan da iyiydi fakat aynı şeyleri şu an için diyemem. Eski den gelecek bile cikarken. Şu an çok şeyi uyurum. Özetle genelde geçmiş ve an iyi ama gelecek hep fos bazıları geçmiş ve ani bile atio. Mesela angel cengiz bana sadece attı. Ve ne geçmiş ne gelecek bilebildi. Ve bi de azar yedim. Benim dediklerimi doğru kabul et dedi ve asla yok ole bişey. Ama hande en azından durumu falan iyi analiz etti. Rahim bolgene miyom var dedi yok dedim ole bişey doktora gittim iki hafta sonra bir miyom var dedi doktor. Karşımdaki kişiyi de güzel analiz etti. Yani yarı yarıya başarılı ama Melda çok çok normal bir falci çok ortalama

Ilginc ki hande bana olumsuzluklari da soledi. Mesela arkadaşıma bakti ilk ona direk bu çocuğu bırak lütfen demis. Ve sonradan öğrendik ki çocuk karanlık şeyler yapiomus. Mesela sole ki arkadaşım başkalarını sordu onlarda olmaz başka biri demis. Başka birini buldu. Hande karşısindaki insanın psikolojisini hissedio ve ona göre kaldirabilenlere soluo. Bilio aslında ama bazen demio gerçek düşüncesini. Sutlu kahve neslihan ve avcilar duş cafe nesibe de olumsuzluklar soler. Zaten mutlu tablo cizenlere sinir oluorum. Fincan cafe senay a gitmiştim sadece olumlu konusmustu bir şey çıkmadı. Zaten artık ilk oturunca soluorum. Olumsuzlukları da soliyin diyorum. Ben daha çok mutlu olurum diorum. Sirinevlerde aysel abla varo da vazgeç bu olmaz dio. Ya da gerçekten ben soledigim için bilmiorum

Hande gene sağlıkta bilmiş bak.. hep sağlıkta tutturuyor kaldırabilecek olanlar a olumsuz söylemesi iyi birşeymis gibi görünse de aslında kötü,otarz hassas kişilere asıl doğrular denmeliki sorna gerçeği öğrendiginde kızcağız sok yaşayıp gitti emeklerim, param, zamanim demesin... şahsen bende hassasim buyuzden babada demedi diyorum bazen ama babamın sağlığıyla ilgili çok olumsuz direkt konuşmustu ki ben aglamstim oda ay özür dilerim demişti hisseddnemis demek ti..herseferinde sen güçlü bir kızsin senin yaşadıklarını yaşayan bazı insanlar farklı yollara sapanlar biliyorsun değil mi derdi denemlkki.hassas olduğumu dusunmuyor dedim ben....Ozaman niye çıkmıyor artık fali... yalnız onu geçtim artık bana hiçbiri çıkmıyor hepsi tesadüf müşte.. anlık durumları doğru mu acaba,hanl Hande kartları biz seçmeden kendi açtığı ilk bölüm Varyap orda resmen kartlara bile bakmadan birşeyler söyluyor hani,o kısmı doğru sanırım karşıdakinin o an nasil olduğunu söylüyor anda yani...gelecek için gidilmeZ.

Ben iki yıl önce gitmiştim handeye o zaman bana bu çocuk seni arayacak 28 Kasım a kadar demisti bende 10 ay oldu aramaz dedim. Ararsa ne istiosun alicam dedim. Ve 27 Kasım da aradi beni. O zaman sasirmistim. 2 yıl sonra dediklerini hatırladı çok sasirdim. Biri var mı hayatında diye sordu direk var dedim. Başladı anlatmaya ve bildi hakkını yiyemem. Şubatta bir iş kapısı dedi gerçekten ise girdim ve bayadir ıssizdim. Onun dışında dediklerine zaman var. Ben direk dedim lütfen kötüleri sole dedim. Tamam dedi varsa derim dedi.

O kadar kötü falci varken hande yine iyi kalio. Angels cengiz bana geçmiş ve an ile bile salladı. Yok dedikçe var bole şey dio ama yok. Hande ye yok diyince yine çevirio. Sembol kadir e de demiştim olumsuzlukları sole üzülmem dedim o da tamam dedi ve dedi çıktı da. Avcılar nesibe abla da üzülsen de durum bu dedi o da cikti. Bayadir ona gitmiorum. En son durum ne bilmiorum. Ama çok atanlar var. Laf cafe Andaç a gittim çok sıra bekledim inanır misiniz kızlar yani sole dişe gelir bişey demedi çok karışık anlattı. Sutlu kahve neslihan iyiydi o da artık atio eskiden baya başarılıydı.

Handeye bir kere baktırdım ben 2 yıl kadar önce, yakın gelecek çıkmıştı ama hep evlilik kaderin vs yapınca gıcık olmuştum bi ben de gitmedim.
Andaç bende hiiç çıkmadı, çiğdem çıkmadı. Canan vardı orda başlarda çıkardı sonra olmadı,bıraktım. Zaten canan ayrılmış oradan.
Sütlü kafe neslihanınds ilk falları çıktı sonra tırt saçmaladı.
Beşiktaş safiye 2-3 ay oldu baktıralı. Kısa zamanlı dedikleri çıktı. Tekrar gidicem ama uzak kalıyor gidemedim.
Mandal toprak favorim. Bana en çook falı çıkan insan. Enerjisi ile yükseltiyor en azından olumsuzuda dan dan söylüyor.
Beylikdüzünde evinde bakan yeliz ilk falı çıktı gibi oldu(bazı şeyler) sonra gidince saçmaladı.
Nişantaşı mirza ilk başlarda biliyordu ama her falı çıkmıyor bazen bilemiyor oda. Anda süperdir ama oda. Çok uzun zamandır gitmedim onada.
Bayrampaşada birine ille gidelim demişti komşu yok şöyle iyi böyle iyi. Evinde bakıyormuş ama fal gibi de değil işte. Neyse gittik 10 dk bile sürmedi 100 tl aldı ve paragöz bana göre. Çünkü 10 dk da bişeyler bildi aa falan şok oldum diyeceğim elle tutulur hiç bir şey yok. Bide beni ara şu zamanda gelişmeler olacak dedi, oldu gelişme bu arada aradım dedi tekrar gel bakayım. Oldu canım dedim içimden.
Sonraa beşiktaş sembol nihal bence anda oda baya iyi ama yani ortalama çıkıyor diyelim.
Şimdilik benimde hatırladıklarım bunlar.
Avcılar nesibeyi duydum aslında onuda denerim belki bi ara da toprak aşkım:))
Şaka bir yana bu kadar yıldır hem online hem yüz yüze fal baktırırım artık belli isimlerden şaşmıyorum. Fal bu bel bağlamamak gerek. Evet bataklık gibi içine çekiyor ama benim şu an yaşadıklarım kurtulmama engel diyelim. Terapi gibi geliyor biraz bide aa falda bunu dedi böyle olcak diye beklemiyorum ben.

Safiye yi baya duyuyorum. Beşiktaşın neresinde?? Ne kadara bakio randevulu mu yoksa gidince direk alio mu?? Bende de Çiğdem ve Andaç çıkmadı ne diye o kadar sıra var anlamiorum. Birsey bile tutmadi direk sallamasyon. Kuzey e de geçen baktırdım çok bayilmadim. Tutku ya baktırdım o da normal herkes gibi kötü deil Ama mükemmel de deil. İnanması zor ama favorim yok. Nesibe de bazen celisiyor fakat yine de bildiği bazı seyler var. Özellikle ilk fali cikio bana ve arkadaşlarıma ole oldu. Çok sık gitmemek lazim onada. İkinci üçüncü fali ole cikmiyor. Ama olumsuzlari sa duymak isterseniz yine nesibe ve neslihan der diğerleri çok pembeci. La porte ayhan i da istemiştim ama her zaman cafede olmuomus. Neslihan önceleri çok iyiydi. Direk solemisti sevgilin seni aldatio kızı da tarif etmişti. Ve bire bir etmiş dövmesine kadar. Ve o ara çok falci ya gitmiştim herkes yok ole birsey demisti. Sadece neslihan demisti aldatio diye. Ama şu an ole bir performansı yok ne yazık ki. Çok uzun zaman ona gittim fakat bir kaç yıldır iyi diyemiorum

Sütlü cafe Neslihan'nın 1,5 yıl öncesine kadar ben de müdavimiydim...ayda 2 kez gidiyordum...Öncesi de sonrası da hep aynıydı bence neslihanın, sadece başta anlayamıyoruz kötü olduğunu, zamanla ortaya çıkıyor....ilk başta çıkan 2-3 şey yüzxden tüm söyledikleri çıkacak zannediyoruz, ama bekledikçe öyle olmadığını, bildiklerinin yalnızca ufak tefek şeylerle sınırlı kaldığını görüyoruz...., Neslihan sadece anı çok iyi bilir, o yüzden adamın hayatında biri var mı yok mu bilebilir tabii, ama geleceği bilmiyor, çok fazla bizim düşüncemizden etkileniyor fal bakarken...

Handenin hafızası epey iyi direk isim vs söyledi bana dedi şeylerin hep tersi oldu !!! ama insan analizi konusunda iyi Can gördüğüm en kötü falcı 10 tane soru soruyor kilit kurşun dökme muhabbeti zaten mide bulandırıcı birde çelişkili !! Angels Cengiz tam bir düzenbaz 3 soru hakkı verip hepsi olumsuz sonra ya yıldızname bakalım yardımcı oluruz demesi Asmin e gittiğimde gayet iyi olmama rağmen başıma ağrı girdi bir daha gideceğimi sanmam can ı bende kimse bekliyor du hatta 200 tl lik fal var istersen ona bakayım vs dedi yok ben çalışmıyorum zaten deyip sıyrıldım o konudan

Evet neslihan anda iyi ama bana bir iki sene önce dediği geleceğe yönelik şeylerde tutmuştu fakat şu an asla ole deil. Hande de anda iyi. Ama bana çok olumsuz şey soledi zamanında yani denilen kadar da pembeci deil. Bu iş olmaz falan bu çocuk evlenmez falan dedi. Gerçekten çocuk hala bekar onu neslihan da demisti. Diğer falcilar bizi evlendurmisti. Fakat ole bişey olmadı çoktan ayrıldık yıllar oldu. Sadece hande ve neslihan olmaz demisti. Anda başarılı olsalar yine raziyim. 300 tl medyum semih diye birine kaptırdım bin kere haram ediorum. Telefonlara bile hala cikmio. Allah ondan o parayi cikarsin inşallah. Hande neslihan ve diğerleri en azından emek verio tutar tutmaz ya da terapi diyin ne derseniz onu diyin ama bole parayi alıp telefon acmamazlik yapmiolar. Medyum semih asla inanmayın.

İsminin başında medyum olan kimseye inanmayın

Neslihan bende sadece anı bilmiştir,çıkanlar hep anla ilgili söyledikleri...gelecek hakkındaki senaryoları ( güzel uydurur) tutmadı, üstelik her defasında 100 tllik su falına baktırdığım halde

Kızlar selamlaaar,
En son foruma girdiğimde Beşiktaş Nihal ve Nişantaşı Fulyaya gitmiştim. Şu anlık herhangi bir gelişme yaşamadım o yüzden beklemedeyim. Hissiyatim söyledikleri çıkmayacak diyor çünkü hiç bir gelişme yok...
Ortalama 1 aylık gündemi taradım ve Beşiktaş Safiyeyle Janset denen kadın baya bir heyecan uyandırmış. Gidenlerden olumlu/olumsuz yorumları alabilir miyim?? Az biraz daha Fulyayla Nihalin söylediğini bekleyeceğim sonra bunlardan birine gidebilirim

Bu arada Hande çok gündem olmuş Handeyle ilgili zamanında çok yorum yapmış biri olarak tespitlere katılıyorum. İlk dönemler favori falcımdı, baya da övmüşümdür. Ama şimdi dönüp bakıyorum da aynen dendiği gibi Hande bana bi terapist gibi hep iyi gelmiş sempatimin esas sebebi de buymuş ve hafızası evet söylendiği gibi mükemmel şu an gitsem eminim beni hatırlayıp 3 senedir barışacağımızı iddia ettiği eski sevgilimi de hatırlar :) en son gittiğimde direk adını söylemişti he barıştık mı tabikiiii hayır Handeye kalsa çoktaaaan evlenmiştim. İlk gittiğimde işle ilgili söylediği harfi harfine çıkmıştı bir tek bu konuda hala hakkını yiyemem.
Kuzeyle ilgili bir arkadaş içinin ısınmadığını başından sallıyor demiş kesinlikle doğru:) ben ona ilk gittiğimde birbirimizden berbat enerji almıştık ve burda da demediğimi bırakmamıştım. Hayat bi şekilde tekrar ona götürtmüştü beni ve çok güzel bir fal bakmıştı bir de baya kanka modundaydık üzerine kaç defa daha gitmişimdir hoş o da bu adamla beni barıştırmıştı taaa Eylülde barışmış olmam gerekiyordu :) ama kıyas yapacak olursam Handeden daha çok şey bilmiştir Kuzey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…