- 21 Aralık 2018
- 75
- 16
- 3
- 37
Burada sizden ricam eh işte demek yerine daha açıklayıcı olmanız çünkü burada başkalarına yardım etmek adına falcılar konusunda örneklem vermeniz daha doğru olur buraya sadece falcı sormanız adına girmemiz insanlara yardım da etmenizi umarım iyi kötü eh işte yerine açıklama yapmanız burada herk sin yararına olur sevgilerBen Melda ya baktırdım ehh iste çok iyi diyemem gamze yi hiv denemedim. Melekler de eski yıllarda ayşe diye bir kız vardi onun kadar başarılı daha birini görmedim. Fakat akıl sağlığı bozulmus ole duydum. Peki bakirkoy enfal e giden oldu mu
Canım çıkan bir olayı oldu mu falın peki?fincan cafeye yeni gelen kumru hanım bugün fal baktırdım inanılmaz iyiydi yeni birini bulduguma cok sevındım tavsıye ederım kesınlıkle nokta atısları cok yyıdı
Eski KK sayfalarına imreniyorum, artık eski yorumlar gibi yorum yapan da pek kalmadı....KK nın ilk yarısı muhteşem, ikinci yarısı, oku oku birşey çıkmıyor.....Burada sizden ricam eh işte demek yerine daha açıklayıcı olmanız çünkü burada başkalarına yardım etmek adına falcılar konusunda örneklem vermeniz daha doğru olur buraya sadece falcı sormanız adına girmemiz insanlara yardım da etmenizi umarım iyi kötü eh işte yerine açıklama yapmanız burada herk sin yararına olur sevgiler
Artık falların da eski tadı kalmadı...Eski KK sayfalarına imreniyorum, artık eski yorumlar gibi yorum yapan da pek kalmadı....KK nın ilk yarısı muhteşem, ikinci yarısı, oku oku birşey çıkmıyor.....
Fallardan bi şey çıkmayacağını anlayanlar fal baktırmayı da bıraktı. Eskiden bi falcı atılırdı ortaya millet hemen koşardı. Artık akıllandık galiba :)Eski KK sayfalarına imreniyorum, artık eski yorumlar gibi yorum yapan da pek kalmadı....KK nın ilk yarısı muhteşem, ikinci yarısı, oku oku birşey çıkmıyor.....
Eskiden herşey daha güzel değilmiydi daha fazla para için falcılar kendini bozdu bizim bulaşıkçı abla vardı çat çat hepsini biliyordu birde çorluda küçük bir yere gitmiştim kadını küçümsemiştim ama bildi kadın çok sıcak bir kadındı kadının söyledikleri samimi tavsiyeleri beni utandırdı ; falcıların kendi dükkanını açma tlf da bakmaları yüzünden falcıların da cazibesi kaçtı can tarot beni çok etkilemişti ilk fallarında sonra başka işlere girdi para sevdası bozdu onu mesela edi cafede iken ben çok memnundum sonra tlf da eh işte Ben kendime bakıyorum ayda 7/8 kez giderken şimdi 2 kez eskiden Hande benim için değerli iken şimdi nasıl bir “ liar” olduğunu anlamış olmakta olgunluğa giriyor dahası kabüle geçmek de etkiliEski KK sayfalarına imreniyorum, artık eski yorumlar gibi yorum yapan da pek kalmadı....KK nın ilk yarısı muhteşem, ikinci yarısı, oku oku birşey çıkmıyor.....
Sütlü cafe Neslihan'nın 1,5 yıl öncesine kadar ben de müdavimiydim...ayda 2 kez gidiyordum...Öncesi de sonrası da hep aynıydı bence neslihanın, sadece başta anlayamıyoruz kötü olduğunu, zamanla ortaya çıkıyor....ilk başta çıkan 2-3 şey yüzxden tüm söyledikleri çıkacak zannediyoruz, ama bekledikçe öyle olmadığını, bildiklerinin yalnızca ufak tefek şeylerle sınırlı kaldığını görüyoruz...., Neslihan sadece anı çok iyi bilir, o yüzden adamın hayatında biri var mı yok mu bilebilir tabii, ama geleceği bilmiyor, çok fazla bizim düşüncemizden etkileniyor fal bakarken...Safiye yi baya duyuyorum. Beşiktaşın neresinde?? Ne kadara bakio randevulu mu yoksa gidince direk alio mu?? Bende de Çiğdem ve Andaç çıkmadı ne diye o kadar sıra var anlamiorum. Birsey bile tutmadi direk sallamasyon. Kuzey e de geçen baktırdım çok bayilmadim. Tutku ya baktırdım o da normal herkes gibi kötü deil Ama mükemmel de deil. İnanması zor ama favorim yok. Nesibe de bazen celisiyor fakat yine de bildiği bazı seyler var. Özellikle ilk fali cikio bana ve arkadaşlarıma ole oldu. Çok sık gitmemek lazim onada. İkinci üçüncü fali ole cikmiyor. Ama olumsuzlari sa duymak isterseniz yine nesibe ve neslihan der diğerleri çok pembeci. La porte ayhan i da istemiştim ama her zaman cafede olmuomus. Neslihan önceleri çok iyiydi. Direk solemisti sevgilin seni aldatio kızı da tarif etmişti. Ve bire bir etmiş dövmesine kadar. Ve o ara çok falci ya gitmiştim herkes yok ole birsey demisti. Sadece neslihan demisti aldatio diye. Ama şu an ole bir performansı yok ne yazık ki. Çok uzun zaman ona gittim fakat bir kaç yıldır iyi diyemiorum
Handenin hafızası epey iyi direk isim vs söyledi bana dedi şeylerin hep tersi oldu !!! ama insan analizi konusunda iyi Can gördüğüm en kötü falcı 10 tane soru soruyor kilit kurşun dökme muhabbeti zaten mide bulandırıcı birde çelişkili !! Angels Cengiz tam bir düzenbaz 3 soru hakkı verip hepsi olumsuz sonra ya yıldızname bakalım yardımcı oluruz demesi Asmin e gittiğimde gayet iyi olmama rağmen başıma ağrı girdi bir daha gideceğimi sanmam can ı bende kimse bekliyor du hatta 200 tl lik fal var istersen ona bakayım vs dedi yok ben çalışmıyorum zaten deyip sıyrıldım o konudanO zaman sole açıklıyım. Melda çok orta seviye iyi diyemem. Yani anda birseyler soledi ama onlarda ole büyük etkiler degil. Mesela asmin deki ufuk bana çok daha etkileyici şeyler soledi. Asmin Koray da ole. Asmin can i begenmedim ama orada baya onu bekleyen vardı. O da garip mesela ama bana benden kilit alman lazim falan dedi. Anlık durumu bile tutturaMadi. Gamzeye zaten gitmedim. Yorum yapamam. Hande nin ilk fallari bence iyi. Ama az gidilmeli çünkü hafizasi baya iyi direk hatirlio. Bu arada kuzey e baktırdım. Olumsuz ve olumlu baya şey soledi. Eskiden sutlu kahve neslihan da iyiydi fakat aynı şeyleri şu an için diyemem. Eski den gelecek bile cikarken. Şu an çok şeyi uyurum. Özetle genelde geçmiş ve an iyi ama gelecek hep fos bazıları geçmiş ve ani bile atio. Mesela angel cengiz bana sadece attı. Ve ne geçmiş ne gelecek bilebildi. Ve bi de azar yedim. Benim dediklerimi doğru kabul et dedi ve asla yok ole bişey. Ama hande en azından durumu falan iyi analiz etti. Rahim bolgene miyom var dedi yok dedim ole bişey doktora gittim iki hafta sonra bir miyom var dedi doktor. Karşımdaki kişiyi de güzel analiz etti. Yani yarı yarıya başarılı ama Melda çok çok normal bir falci çok ortalama
İsminin başında medyum olan kimseye inanmayınEvet neslihan anda iyi ama bana bir iki sene önce dediği geleceğe yönelik şeylerde tutmuştu fakat şu an asla ole deil. Hande de anda iyi. Ama bana çok olumsuz şey soledi zamanında yani denilen kadar da pembeci deil. Bu iş olmaz falan bu çocuk evlenmez falan dedi. Gerçekten çocuk hala bekar onu neslihan da demisti. Diğer falcilar bizi evlendurmisti. Fakat ole bişey olmadı çoktan ayrıldık yıllar oldu. Sadece hande ve neslihan olmaz demisti. Anda başarılı olsalar yine raziyim. 300 tl medyum semih diye birine kaptırdım bin kere haram ediorum. Telefonlara bile hala cikmio. Allah ondan o parayi cikarsin inşallah. Hande neslihan ve diğerleri en azından emek verio tutar tutmaz ya da terapi diyin ne derseniz onu diyin ama bole parayi alıp telefon acmamazlik yapmiolar. Medyum semih asla inanmayın.
Neslihan bende sadece anı bilmiştir,çıkanlar hep anla ilgili söyledikleri...gelecek hakkındaki senaryoları ( güzel uydurur) tutmadı, üstelik her defasında 100 tllik su falına baktırdığım haldeEvet neslihan anda iyi ama bana bir iki sene önce dediği geleceğe yönelik şeylerde tutmuştu fakat şu an asla ole deil. Hande de anda iyi. Ama bana çok olumsuz şey soledi zamanında yani denilen kadar da pembeci deil. Bu iş olmaz falan bu çocuk evlenmez falan dedi. Gerçekten çocuk hala bekar onu neslihan da demisti. Diğer falcilar bizi evlendurmisti. Fakat ole bişey olmadı çoktan ayrıldık yıllar oldu. Sadece hande ve neslihan olmaz demisti. Anda başarılı olsalar yine raziyim. 300 tl medyum semih diye birine kaptırdım bin kere haram ediorum. Telefonlara bile hala cikmio. Allah ondan o parayi cikarsin inşallah. Hande neslihan ve diğerleri en azından emek verio tutar tutmaz ya da terapi diyin ne derseniz onu diyin ama bole parayi alıp telefon acmamazlik yapmiolar. Medyum semih asla inanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?