İstanbul'da Fal - Falcılar

Kendi kendime de cevap veriyorum yaaa ‍Bunu yazdıktan sonra aklıma Birşey geldi onu eklemek istedim. Fulya bana çok ilginç birşey söylemişti. Şöyle şöyle biriyle tanışacaksın şu şu vakitte esas beklediğin gelecek ve sen 2 si arasında kalacaksın minvalinde bir yorumu oldu. Ben o falı baktırdığım hafta dediği gibi biriyle tanıştım ve evet dedim işte Fulyanın faldaki kişi bu!!! Amaaa o kadar saçma şekilde bir diyalog gelişti ve çocuk birden bire beni her yerden sildi ki şoklara girdim tamamen ergence bir tavırdı çünkü şimdi Fulyanın dediği çıktı desem bence çıkmadı çünkü ona göre o çocuk benim kafamı karıştıracaktı beklediğim kişi gelecekti de ben karar aşaması yaşayacaktım falan filan olmadı yani öyle birşey ama yok salladı falı desem o da haksızlık olacak çünkü gerçekten genel geçer olmayan şekilde baya baya onun anlattığı özelliklerde biriydi. Yorumu o yüzden size bırakıyorum

Öyleyse buradan çıkacak sonuç Hande bin evlilik,ki evlilik hicccc umrumda olmamasına rağmen benim, evlilik dediği fallarn tamm tersi çıkacak diyebilir miyiz kızlar
Benim anladığım budur

Bence anladigim kadariyla iyi olanlar geçmiş ve anda iyi gelecek çok yarı yarıya. Sole ki kimsenin hakkını yemek istemem. Hande bana işi bildi sağlık konusunda da o bilmediğim miyomu soledi. Bu kız sağlık ve iş konusunda iyi gibi. Fakat aşk konusunda attıkları oluo. Gerçi çoğu kişi aşk için gidio. Neslihan da anda basarili ama su sıralar cidden iyi deil beni direk başından savio gibi ben bunaltmayan biri olmamama rağmen bole yapio. Laf cafe de kiler bence baya kötü. İyi yok orada. Şu safiye ye gidiyim diorum. Baktım internet sofi nin dünyası dio orada mi bakio. Valla biktim git git yalan dinle. Bi de para kaybı dipsiz kuyu resmen. Sembol Nihal e benim bir arkadaşım gidiodum hemde her hafta fakat o da son gittiğinde yok dedi. Gerçi o iki yıl her hafta gitti kadında napsin artık olmiycak bir şey artık o da ne diyeceğini sasiriski. Bazıları moral bozuklugu sevmio hande ye ben dedim benim asla moralim bozulmaz lütfen de beni üzme mek için dememezlik yapma. Arkadaşım da dedi aynısını onada demis bu çocuğu hemen bırak iyi ki de bıraktı çocuk çok kötü şeyler yapiomus. Bence başta demek lazim ben diorum bana olumlu lardan çok olumsuzlari lazim ki yoluma bakiyum. Angels da biriz abla vardı o da ayrılmış çok şeker bir abla ydi o da başarılıydı. Dedikleri kısa vadelerde çıkardı.

Şu safiye ye de gidip bir müddet baktiriyim diorum. Kısacası tavsiye edecek kişi bile kalmamış piyasa da gelecek zaten 10 solerselen 2 si tutuo. Ani bilmesi bile bir miktar iyi en azından bak neslihan aldatio dedi gidip arastirmistim buldum aldatildigimi ve o kadar iyi tarif etmişti ki dovmeşinin şekline kadar direk buldum hatta bastım. Bu bile yetti en azından beni daha fazla oyalayamadi şerefsiz. O yüzden bu ani bilenlere bile raziyim ben gelecek Allahtan. Ancak o bilir. Bakın ufuk diye bir çocuk var asmin cafe de o da çok güzel bakti bana. Onuda deneyebilirsiniz. Sembol kadir de iyidir

hiç tavsiye etmiyorum ben safiyeyi...resmen baştansağma bakıyor...talep arttıkça bi garipleşiyorlar zaten...
en son gittiğimde yemin ederim 5 dakika bile bakmadı doğru dürüst...ben bişeyler sordumda 10 dakikayı buldu bulmadı...
yazık parana...esas konuyla ilgili hiçbişeey söylemedi..falın tıkalı 3 ay gelişme yok olurda olmazda diyemiyorum dedi :))
ee ablacım onu bizde tahmin edebiliyoruz zaten..

Çok güzel demişsiniz. Beğenenler nesini beğendi ben anlayamadım. İlk başta bişeyler söylüyor hepsi de önemsiz tırt konular. Sonra şu andan fln hiç söz etmeden direkt soru istiyor, o sorulara da bilmem, herhalde falan gibi cevaplar veriyor. Suratı çok asık olduğu için insanı gerilime sokuyor ve tüm bunların üzerine de 100 tl para istiyor. Çok evvelden belki iyi olabilir ama şurda lafı geçmeye başlayalı beri müşterisi arttı ve o da şımardı sanırım. Ona gideceğinize eşinize dostunuza baktırın hem dertleşmiş olursunuz hem paranız cebinize kalır.

Ben Safiye'ye 3 kere gittim. En son dün gittim. Üçünde de değişik konulardı. İlk falında önemli bişey için hala çıktı diyemem ama anda bana çok iyi oldu hep. Dediğini yaşadığım şeyler oldu. Dün de içinde bulunduğum durumu vs söyledi. İlk gittiğimde biraz soğuk olduğu için bende hoşlanmamıştım ama sonrasında konuşmaya başlayınca daha normalleşti. Sorduğum sorulara net cevaplar verdi hep. Bilemem vs gibi şeyler söylemedi. Mesela şu an 3 aylık süreç tıkalı, bir şey bekleme. Mayıs ayıyla beraber beklediğin şeyler başlayacak ve şu seyirde olacak gibi konuşuyor. Kendisini savunuyor gibi olmak istemem, bana da daha önce oldu. Başkalarının beğendiği falcılarda bana hiç çıkmayanlar oldu ama genel olarak Safiye benim için tutarlı olduğu için yazmak istedim.

Safiye Beşiktaş ta sofinin dünyasında mo yeri Nerede bi de fiyat alabilir miyim?? Tutkunun bugün itibarıyle dedikleri çıktı. Şükürler olsun para boşuna gitmedi bu sefer. Safiye umarım pahali deildir. Safiye nin yeri neresi arkadaşlar? ?

Şimdi okudum 100.tl ymis safiye bi de kotu yorumda var. Zaten simariyolar biraz ovulunce fallari ni da iyiyse bile bozuluo lar. Mesela fulya eskiden Efsaneymis o kadar iyiymiş biraz adı çıkınca bozmuş bana dedikleri hep sallamasyon du. Arkadaşlarıma da ole. Hande ye ilk 2013 te gitmiştim. İyiydi ne yalan soliyim. Sonrasında bir kaç ay önce gittim en son yok yani ole iyi deil. Bir kaç şey bildi yine hakkını yemem. Karşımdaki ni iyi analiz etti. Onun dışında o bilmediğim miyomu soledi. Bir de işi bildi. Subatta ise gireceksin düzgün bir yer dedi. Bunlar çıktı dediğim gibi ben oturunca bana olumsuzluklari lütfen sole çok önemli deil inan daha mutlu olurum diorum. Ve cok usteliyorum. Çok iyi terapi ozelligi var sanki enerjiyi degistirio üstümdeki bir de ani iyi bilio o da belki üstüne basa başa dediğim içindir. Kuzey de kotu deildi fakat yüzyüze bakmak gibi olmuo bi de enerji işi bunlar. Kardeşim handeyi hiç begenmedi tam rezillik dedi. Arkadaşım begendi. Zaten herkese yüzde yüz iyi bakamaz. Kiminle enerjisi tutuo sa daha iyi bakar gibi gelio bana. Tutku dan ümidim yoktu fakat çıktı fali valla. Hatta numarasini veren arkadasim. Bak yakın tarihlerde iyidir fakat çok ileri için dediklerine inanma demisti. Zaten yakindakiler çıktı. Sevindim hatta param boşuna gitmedi. Asmin ufukta çıkmıştı. Koray in da bazı dedikleri oldu. Neyse buna da raziyim. İyi bir varsa beklerim tavsiyelerinizi

aynen öyle ya sanki zorla bakar gibi...bi dünya para alıyo..surat beş karış...bide ne demek 3 ay sonrasını göremiyorum...olaylar kapalı..sonra gel...olabilir mi böyle bi şey :)) bi afalladım ben...komedi resmen...sonuçta yakın zamanı merak ediyoruz diye gidiyoruz birazda kaldırıp bişey göremedim enerjin kapalı...ne sorarsan sor cevaplayamam...görünmüyor çünkü demek ne demek :))) nasıl bi rahatlık...tövbeler tövbesi bir daha gitmem...

Beşiktaş'ta evinde bakıyor, randevu alıyorsunuz. 100 tl.

Bu yorumlardan sonra safiye ye gitmiycem yok kalsın yazık o 100 tl ye o vakit. Bizde sokaktan toplamioruz zorluklarla kazandığımız o iki kurusu da oraya vermiyim eğer ki bole kapalı falan derse iyice sinirlenirim. Ben baksam bunlardan iyi bakicam. Var mı başka birileri sole değecek

Mermaid Koray ne dedi cikan neydi yani kaç sürede..
Asmin Koray bana zaman vermişti. İş için o oldu mesela bi de karsimdaki kişiyi ilişkimi tam net olarak soledi. Ama olumsuz olanı da soledi. İyi hoş ta hiç evlilik gozukmuo dedi hatta tutku da dedi 2019 2020 sana evlenecek sin diyemen dedi. Hande olabilir evlilik dedi. Zaten evlilik umrumda deil şu ara. Hande hiç bilmio dersek ayip olur bildiği var bilmediği de çok var. Yarı yarıya kesinlikle. 0 ditemiycem. Çünkü bana dedikleri nde içlerinde doğru olanlar vardı.

Kusura bakmayinda arkadaslar amma Hande bir bokda bilmiyor bana gore
Hiç birşey bilemedim mi sana ya da hep olumlu mu konuştu. O kadar hissiyatsiz bakmio bence. Tabii ki dört beş yıl once baktığı gibi bakmio ama hala fanları var. Yoksa arasan yer yoktur bugün bile o nasıl oluo. O kadar kötü fal bakan varken yine hande daha iyi diye dusunuorum ya da bana bazı şeyler cikmis olabilir ne biliyim. Tabii artık süper diyemem ama en azından birseyler dio. Angel s cengiz iyice attı. Neslihan da artık sürekli atio. Ama an konusunda yine fena deil. Nalan diye birine gittim bakirkoyde o da kötü. Bakirkoyde bir anne kız vardi annesi iyi bakmışti bana ama su an orada yoklar. Fincan senay kötü hep iyi soledi baya kotuydu. Laf cafe de ole kötü. Bakırköy de bir enfal fena deil.

Evet Koray olumsuzda söylüyor o kişiyle mi evlilik görmedim dedi.iyi ozmn..Tutkunun tarihleri çıkmaz ama onu soleyim ne demek 19 20de sana evlilik yok insnanınboyle kısıtlayamaz hadi o kişiyle olma der ama evlilik yok ne demk ya neyse onu boşverirsek Koray iyi tarihi çıkmıyor bana ama ya ...ama biliyor yani..hande duygusal hayatı bilmiyor vicdansız ama ailemde ne hastalık dediyse çıktı kufurlu birşey yazıcaktımda neyse ya..

Valla bacim ama kimseyle evlilik yok diolar. Herkes ole dedi. Sadece hande bu çocukla olur evlenirsin dedi. Zaten sole dedi diğerleri bu çocukla hep olabilirsin fakat evlenmek için pek göremedik dediler kuzey de göremedim. Fakat gidip sakin para kaptırma dedi milleti yok büyü var falan derler inanma yok dedi zamanin gelmemiş evlilik için dedi zaten bende çok istemiorum dedim farkındayım dedi. Koray bi de çok tatli bakarken moralini yükseltiyor. O kadar olumsuz sey dedi yine de gulerek ciktim. Hande yine bana atmadi gi şeyler var attığı da var. 2 yıl önce birini sormuştum olur dedi mesela ama olmadı. Bunu zaten ben dedim o sordu dedi ki biri var mı var dedim başladı anlatmaya. Tutku çok net dedi ama 19 20 de yok dedi. Çok emin şekilde gerçi ne eminler gördük. Çok olumlu soliyenleri tutmuorum. Zaten güllük gulistanlik olsa ne diye gelecez oraya. Onlarda moral vermek için yapio herhalde. Ama net olarak olumsuzu diyenler Koray sembol kadir hande bana dio millete dememiş duş cafe avcilar nesibe ve sutlu kahve neslihan olmaz dio birakio

Tutku cok emin konuşur herzaman
Ozmnlar teyit şansım olmayan iki.konuda ne kişilerin isimleri içerdiği harfler tuttu nede işyerim tuttu..yıllardır ogrenemediğim birşeyi geçen hafta öğrendim kim bilmiş diye baktım hiç kimse bilememiş tek harf bile tutmuyor..ama nedense tutku çok eminim dediği için yazma gereği hisseddim çok eminimki şöyle şöyle yaparsan kesin biter çook çok eminim kesin soyluyorum gibi lafları vardır tanrı gibi ki epey sinir bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…