- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Yok bununlasin kimseyi yeni gormuorum dio ama evlenme de yok dio. Kuzey de aynısını dedi tutku da aynısını dedi. Baktırdigim çoğu kişi aynısını dedi. Harta neslihan bu çocuk senden çocuk sahibi olmak isteyecek fakat evlılık yok dedi. Geçen gün bana dedi cocugumuz olsun ama nolur evlilik deme. Ama bebeğimiz olsun sizi bırakmam dedi. Şimdi ben ne diyim neslihan tutku kuzey bilemedi mi diyim?? Fal ortada... 40 kişinin reklamını yapacak halimiz yok...
Kim ne söylemiş ;Hande dışında hiç biri bu adam işe yaramaz dememiş mi ? ama sorun bence veri vermeyle ilgili mesela “hayatında biri var mı ? Evet ama evli işte bu cevap üzerinden yürüyorlar bence falcılara veri vermemek lazım Can Asmin 10 soru sonunda bana bunun bir düzeni var olmaz bence dedi aynı fal içinde ikili kart açılımın da herşey yolunda giderse olur dedi yani sorularla. Şekillendirdi falı
Kızlar Neslihan ve Koray telefondan bakıyorlar mı? Telefonu olan varsa yollayabilirse bana sevinirim
Ama zaten sevgilimsevgilim sordum seni bırakmam cocukta yaparız ama evlilik lütfen deme dedi. İşte bende zaten buna şaşırıyorum. Bunu bana onlar dedi evlilik yok ama kopuklukta yok. Adama evlilik diyince delirio. Bırak diorum o zaman bırakmam dio. Fal da da zaten bunu dedilerÖyle okadar dememiştir herhalde ya süreçte yaşayacaklarınızdan bahsetmiş olmaları lazım siz kopamassınız diye çıkıyosa falda zaten evlilik demeleri lazım bana garip.geldi..ne bilim aynı evde yaşama vb oyle sadece sohbetmi edecekmişsiniz yani,oyle olsa falda ilişkinizde kopuş.çıkardı tutkuyu felan geçtimde kuzey nasıl evlilik dememiş hayret..
Valla hepsi yok dedi aynı devam edersiniz dedi sadece hande evlenirsin dedi seneye. 2020 dio yani. Tutku ne 2019 ne 2020 olmaz dedi. Kızlar bugün gidiyim mi Gamzeye. Melekler kahvesi gamze hadi bi de onu deniyim. Emre dediler gittik. Çok kotuydu. Melda da çok orta tatmin etmioÖyle okadar dememiştir herhalde ya süreçte yaşayacaklarınızdan bahsetmiş olmaları lazım siz kopamassınız diye çıkıyosa falda zaten evlilik demeleri lazım bana garip.geldi..ne bilim aynı evde yaşama vb oyle sadece sohbetmi edecekmişsiniz yani,oyle olsa falda ilişkinizde kopuş.çıkardı tutkuyu felan geçtimde kuzey nasıl evlilik dememiş hayret..
Melda ve emre çok kötü. Bence ahmeti deneyin ama onda yer bulmak çok zor baya dolu oluyorValla hepsi yok dedi aynı devam edersiniz dedi sadece hande evlenirsin dedi seneye. 2020 dio yani. Tutku ne 2019 ne 2020 olmaz dedi. Kızlar bugün gidiyim mi Gamzeye. Melekler kahvesi gamze hadi bi de onu deniyim. Emre dediler gittik. Çok kotuydu. Melda da çok orta tatmin etmio
Ama zaten sevgilimsevgilim sordum seni bırakmam cocukta yaparız ama evlilik lütfen deme dedi. İşte bende zaten buna şaşırıyorum. Bunu bana onlar dedi evlilik yok ama kopuklukta yok. Adama evlilik diyince delirio. Bırak diorum o zaman bırakmam dio. Fal da da zaten bunu dediler
Melda ve emre çok kötü. Bence ahmeti deneyin ama onda yer bulmak çok zor baya dolu oluyor
Otarflarda başka iyi diyebilceğimiz kim var?
[/QUOTE
Damlalardaki ve asmindeki tüm falcıları denedim meleklerde de emreyle meldayı denedim. Bu kadar falcı arasından taksimde beğendiğim bi tek melekler ahmet var. Ama burda hiç adı geçmemiş. Asmin can melekler emrenin adı bu kadar geçerken..
Angels Cengiz düzenbazdır 3 soru sorduruyor sonra modunu düşürüp yıldızname satmaya çalışıyor falı da berbat zaten orada Burcu vardı o iyiydi o falı bıraktıŞimdi size soruyorum angels cengiz nasıl bana berbat baktim. O kadar attı ki bi de sinirlendi dediklerimi doğru dedi Hayır deil dedim. Gerçekten de deil. Ama burada sorsan begenini vardır cafe de de baya bekleyen vardı. Andaç ve Çiğdem i de 5 saat bekledim sonuç 0. Ama ordakiler harika dedi. Boşuna enerji demiolar.
Yok aynı evde de yaşamak istemiyor. Sen kendi evinde ol bak bebeğe diyor. Evli olmadan sonsuza kadar yasayalım diyor. Öyle kullanma niyeti yok ben yap desem yapmaz. Çok değişik biri çocuk ta çok istiyor. Çok garip ama gerçekten durum bu. Kendini özgür hissetmek istiomus. Ama sana bakarım çocuğa da dio. Zaten ben birsey istememe rağmen herseyi yapio. Konuşmasam mutlaka bin kere ario. Bütün dostlarını ailesini tanıyorum. Valla bana da garip gelioYani beraber yaşamak istiyo doğru mu bebekte yaparız ama evlenmeyelim derken biraz bana şüpheli geldi haddime değil ama erkek arkadaşınız asıl.niyeti başka olabilir sonra falcılar bunu göremedi diye üzülmeyin beraber yaşma teklifi.ettiyse neysede birşeyde dememiş daha ya yaşama yada evli mevli.çıkmasın bu adam aman dikkat...falcılar çok klasik konuşmuş bana çok şüpheli.geldi
Yok hande tutku kadir sonra Koray ufuk kuzey hepsi tam anlattı adamı. Evli olsa kardeşleri anne babasıyla nasıl konusacaktim. Yok deil o kesin ama tuhaf işte. Ben zor insanım dio başka birşey demio.Yani beraber yaşamak istiyo doğru mu bebekte yaparız ama evlenmeyelim derken biraz bana şüpheli geldi haddime değil ama erkek arkadaşınız asıl.niyeti başka olabilir sonra falcılar bunu göremedi diye üzülmeyin beraber yaşma teklifi.ettiyse neysede birşeyde dememiş daha ya yaşama yada evli mevli.çıkmasın bu adam aman dikkat...falcılar çok klasik konuşmuş bana çok şüpheli.geldi
Çok kötü bakti. Bi de dikleniyor bana dediklerimi hepsi doğru hepsi yanlış dedim. Yok dio. Ama bekleyenleri var o ne iş onu analmiorum. Can da kötü. Ani bile bilemedi. Yok artık dedim. Bir kilit tutturmus gidio. Almadım tabii. Melda çok ortalama tatmin etmio asla. Emre de bana asla bilemedi. Ahmet i tanimiorum olmadı bu hafta gamze ya da ahmet e gitsem mi?? Bilmiorum napicam. Ya don dolaş aynı isimler yok mu sole düzgün biriAngels Cengiz düzenbazdır 3 soru sorduruyor sonra modunu düşürüp yıldızname satmaya çalışıyor falı da berbat zaten orada Burcu vardı o iyiydi o falı bıraktı
Yok Melda yi çok begenmedim yalan yok. Tatmin olmadim. Orada kadir vardı sembole geçti o iyi bakiodu bana. Can vardı o zamanlar ıyu bakardı fakat sonra dan yer açmış kötü dediler. Ona da daha gitmem. Fulya da bana birsey bilemedi. Ya herkese farklı kişiler tutturoEmre nin bildiği şeyler olmuştu bana olumsuzu da söyledi ama 8 kez gittim 6 sında onunla olacaksın diyen adam yok dedi başkası olacak kanım Emre andan yola çıkıp yorum yapıyor yada çok bozmuş falı Melda için ne dersin beğendin mi ?
olay burada veya başka mecralarda reklam iki adı geçtimi millet dadanıyor bir iki şey bildiği zaman iyi oluyor cengiz sosyal medyA üzerinden sahte hesaplarla reklam yaptırıyor başka ben 4/5 senedir 230 civarı fal baktırdım artık kim iyi kötü an gelecek geçmiş az buçuk fikrimiz oluyor tartıyoruz bende ilk başladığım da öyle bir arayışım vardı Symbol cadde Serkan için Cumartesi 7 kalkmışlığım var bir Zqmqnlar dejavu yiğit vardı tam bir atmasyon üstadı 2/3 saat beklerdi insanlar ner de şimdi belirsizÇok kötü bakti. Bi de dikleniyor bana dediklerimi hepsi doğru hepsi yanlış dedim. Yok dio. Ama bekleyenleri var o ne iş onu analmiorum. Can da kötü. Ani bile bilemedi. Yok artık dedim. Bir kilit tutturmus gidio. Almadım tabii. Melda çok ortalama tatmin etmio asla. Emre de bana asla bilemedi. Ahmet i tanimiorum olmadı bu hafta gamze ya da ahmet e gitsem mi?? Bilmiorum napicam. Ya don dolaş aynı isimler yok mu sole düzgün biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?