İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bugun melekler çınar i da deNedim. Tek kelime berba. Bu kadar baştan sagma fal görmedim. Bi de ünlülere bakiorum dio. Acayip kötü. Melekler de sadece ahmet iyi diyebilirim o da wow değil ama olsun yine idare eder resmen 50 tl çöpe gitti.

OLdu sultanımız emriniz olur bu nasıl bir ego!!
Yani sole ki herkesin kötü dediği başkasına tutturabilir. Ağızdan laf almaya çalışan çok falci var. Saymakla bitmez.bugün melekeler çınar bana soruo cevap alio bende ole tahmin ettim dio. Yok artık dedim bir şeyi de siz soleyin.bence enerji meselesini geçtim. Fal bakmayo direk bilmio.

Bunu anlatamıyoruz işte :)

Ya bahsettiginiz Arzu'nun numarasini biliyorsaniz bana da gonderir misiniz valla herkes ayni kadindan bahsediyor ama bi turlu ulasamadim telefonuna

Kızlar geçen gün madam deniss cafe de deniz ablaya baktirdim. Çok güzel baktı hep giderim dediğim biri çıktı. Baba vanga cafe deki Hande deye baktirdim. O Yuvarlak cümleler kurdu ama benimle ilgili önemli bir konuda ikisi de aynı şeyi söyledi. Ama hangisi derseniz kesinlikle deniz abla. Bide baba vanga Emre ye gitcem onun yorumları da çok iyi. Ama deniz ablayi cidden tavsiye ederim hem güzel baktı açık açık hem de çok sempatik sıcak kanlı

Bende gitmiştim ona. Orta hali çok iyi diyemem kesinlikle zatençok iyi olanlar buraya yazılıyor.

Ya bahsettiginiz Arzu'nun numarasini biliyorsaniz bana da gonderir misiniz valla herkes ayni kadindan bahsediyor ama bi turlu ulasamadim telefonuna
Alıntıladığınız kişiye özelden mesaj atarsanız daha iyi olur, uzun zamandır bu başlığa yazmamış kendisi. Ama yine de Arzu’dan bahsedilen mesajlar bayağı eski, artık fal bakmıyor da olabilir.

Ya bana dediği tuttu tutkunun. Ben 2 kere baktırdım ikisinde de 20 dakika bakti ve yakın gelecek tuttu. 100 yapmış fiyati
Ben Tutku'ya 2nkere baktırdım son 2 yılda. Bir kaç aydır ne masajlarıma cevap yazıyor ne de telefonlarıma dönüyor, sonuçta altı üstü fal baktırıyoruz o kadar da havaya girmek anlamsız bence.

Ben Tutku'ya 2nkere baktırdım son 2 yılda. Bir kaç aydır ne masajlarıma cevap yazıyor ne de telefonlarıma dönüyor, sonuçta altı üstü fal baktırıyoruz o kadar da havaya girmek anlamsız bence.
Tutku’yu bu şekilde havaya sokan biziz, bazılarına 1 saat bakıyormuş burdan okuyorum ama bana 10-15 dakikayı asla geçmedi.....hatta iki falım 7 dk civarında.... bir standardizasyonu yok Tutku’nun, kime nasıl geçirebilirsem mantığı var, çok uzun vadeyi gördüğünü düşünmüyorum, iki falı arasındaki çelişki de bundan kaynaklanıyor....100 tl de aşırı fazla olmuş falı için

Suna katılıyorum cok uzun muddet leri sallio mesela iki seneyi atıyor ama iki hafta yi tutturabiliyor mesela bana ole her iki baktırdigimda da da ilk bir iki haftayı tutturdu. Bana 20 dakika bakti sole ki aslında 15 dakika 5 dakika falan da soru.

Ben 4 kez baktırdım her defasında en az 1 saat baktı ama baktı da ne oldu yani? Geleceği az ya da çok tutturabilen çok az kişiden biriydi. Burda her gün mutlaka bahsi geçerdi. Ben ilk faldan önce defalarca randevu alıp sonra vazgeçtim, çok gerçekçiymiş bana kesin kötü konuşacak ben kaldıramam diye. İlk falında anla ve geçmişle ilgili gerçekten pes dedirtecek şeyler bildi. Gelecekle de ilgili beklediğimden çok daha iyi konuştu, asla pembe tablocu olmasa da. Fakat hiç bir şey dediği gibi sonuçlanmadı. Gerçi bana 1,5 yıl gibi çok uzun bir vade verdi ama olayların akışı dediği neticeye doğru gitmiyor kesinlikle.

İyi kötü tutturmus arkadaşım ya tabi bazı şeyleri bilemiyecek yüzde yüz kim bilebilir. Ole bir dünya yok. En azından birseyler bilmiş. Bana da yakın tarihleri bildi. Ani zaten bildi. Mesela ben dun çınar a gittim. Tek birsey bilemedi. Hep bana soruo. Mesela tutku kuzey hande sorüya ilerlemio. Ya o kadar kotuydu ki anlatamam. Kelimeler yetmio. 50 tl boşuna gitti şu var ki en azından onu gidip neslihan a versem. Bole pişman olmazdım. Ya da hande ye versem bu kadar uzulmezdim. Gerçi şimdi hande reklamı derler. Bunu da anlamiorum. 50 kişi yaziorum oraya bir reklam tutturmus lar. Bende sizler gibi para verip baktırırım. Bana cikanlar oldu çıkmayan lar oldu. Fakat çınar kadar kotusunü görmedim. Asmin emre de çok kötü. Bunlar falci deil işsizlikten u ise girmişler bi de Ünlülerin falcilariymis. En azından tutku yalancı dolandirici deil kuzeyde ole tam vaktinde bakarlar falı. Çok dolandirici var piyasa da..

yok canım senin reklamcı olmadığın belli, yalnız Neslihan'a dün su falı baktırdım, 100 tl, 15 dak sürmüş, anla ilgili bazı söyledikleri beni çok şaşırttı, çok olumsuzdu, anla ilgili yanıldı mı acaba diye düşünmeden edemedim, çünkü diğer falcılar ile tezat konuştu, son zamanlarda neslihanın anda yanıldığına şahit olan var mı?

Yok yok Tutkunun ücreti yüksektir, bazen geç dönüş yapar ama dolandırıcı falan diyemem asla. Başkasına böyle bir şey yaptığını da ben duymadım. Ama anı falan bilmesinin hiç önemi yok benim için, onu ben de biliyorum zaten. Ama fallarla ilgili en üzücü şey şu, bizle alakalı geçmişi ve anı çok iyi bildikleri zaman, karşı tarafla ilgili söylenenlerin de doğru olduğuna, gelecek tahminlerinin de az ya da çok tutacağına güveniyoruz. Ama çoğu zaman böyle olmuyor. Gelecek hiçç tutmadı, karşı tarafın düşüncelerini teyid edemedim ama dediği gibi olsaydı olaylar da ona göre ilerlerdi. Ha tamam, hiç bir şey bilemeyen tamamen sallayan bir sürü falcı var o başka ama bir fala da 100 lira veriyorsam benim bildiklerimden daha fazlasını söylemesini beklerim o falcının.

Valla çok kotu var 50 tl lerim kaç kere gitti. Benim en son 300 tl gitti. Adam Telefonumu hala acmio engellemiş beni falı bilmeşe neyse hiç bakmadi bile. Yani ondan tutkunun asla hakkını yiyemem. Gayet baktırırım. Janset de baktırırım. Kuzey 60 tl zaten. Melekler çınar a vereceğim 10 tl ekler kuzey e baktırırım. En azından sinirlerim bozulmaz. Ha şunu da soliyim olumsuz konuşmadı ama fal bakmio. Var mı sevgilin var evet. İyi biri mi evet iyi. Bu ne yaa dalga geçer gibi ve bütün fal bundan ibaret. Var mı bole bir rezillik

Ben sana sole diyim zamanında 2013 yılında bana yaklaşık olarak 60 belki daha fazla falci çocuk seni aldatio dedi. Sadece neslihan kızı tarif etti bire bir dövmesine kadar. Ve onun dediği gibiyim megersem. Eskiden geleceği de baya başarılıydı. Fakat bozdu son zamanlar da biraz atio yalan yok. Ama anda başarılıdır.

Pardon aldatmiyor dediler sadece neslihan aldatio dedi

Çınar zaten KK da hiiç adı geçmemiş bir falcı, iyi olsaydı burda birşekilde ismi geçerdi zaten....eski sayfalarda filan da hiç okumadım, size kim tavsiye etti ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…