- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Ole deme arkadaşım ben adamın beni aldattığını bilmiodum bana neslihan dedi o demeseydi o işin peşine düşüp olayı ortaya cikaramazdimYok yok Tutkunun ücreti yüksektir, bazen geç dönüş yapar ama dolandırıcı falan diyemem asla. Başkasına böyle bir şey yaptığını da ben duymadım. Ama anı falan bilmesinin hiç önemi yok benim için, onu ben de biliyorum zaten. Ama fallarla ilgili en üzücü şey şu, bizle alakalı geçmişi ve anı çok iyi bildikleri zaman, karşı tarafla ilgili söylenenlerin de doğru olduğuna, gelecek tahminlerinin de az ya da çok tutacağına güveniyoruz. Ama çoğu zaman böyle olmuyor. Gelecek hiçç tutmadı, karşı tarafın düşüncelerini teyid edemedim ama dediği gibi olsaydı olaylar da ona göre ilerlerdi. Ha tamam, hiç bir şey bilemeyen tamamen sallayan bir sürü falcı var o başka ama bir fala da 100 lira veriyorsam benim bildiklerimden daha fazlasını söylemesini beklerim o falcının.
Kimse etmedi gamze için gittim yoktu orada dedim kim var ona yönlendirdiler. Kasada ki mavi gözlü sarışın cocukta çok terbiyesiz gelenle gidenle dalga gecio. Orada şu an sadece ahmet iyi digerleri bomboş. Sadece ona giderim yalan yok. Eskiden kadir vardı o iyiydi bi de can vardı o da eskiden ayşe vardı süperdi. Adam kalmamis baktıracak.Çınar zaten KK da hiiç adı geçmemiş bir falcı, iyi olsaydı burda birşekilde ismi geçerdi zaten....eski sayfalarda filan da hiç okumadım, size kim tavsiye etti ki?
Benim demin yazdıklarım sadece Tutkuyla ilgiliydi zaten, Neslihan hakkında bir şey demedim. Bir kez baktırdım Neslihan’a Mayıs 2017’de. Anla ilgili bence çok ilginç bir şeyi bilmişti. Ama diğer anlattıklarından etkilenmemişim herhalde ki hiç hatırlamıyorum dediklerini.Ole deme arkadaşım ben adamın beni aldattığını bilmiodum bana neslihan dedi o demeseydi o işin peşine düşüp olayı ortaya cikaramazdim
Ya kötü deil ama mükemmel de deil. Ama kocası çok tuhaf biri. Karısı daha iyi adam bana kizdi durduk yere. Bi de paracilar yok suna bakalım yok buna bakalım yok 400 yok 500 ayip yani sevmiorum bu işleri. Bana bir kaç dedigi çıktı. Ama yinede kuzeyi tutkuyu daha çok beğeniyorum. Yalan yok...Çıktı mı peki sende dedikleri güzel baktı gibi ama
yok ondan demedim diyosun ya ani bilse nolur ben zaten biliorum ben aldatildigimi bilmiodum o dedi ben gittim buldum. Eskiden neslihan çok başarılıydı. Dükkan açtığında beri asla eskisi gibi deil.Benim demin yazdıklarım sadece Tutkuyla ilgiliydi zaten, Neslihan hakkında bir şey demedim. Bir kez baktırdım Neslihan’a Mayıs 2017’de. Anla ilgili bence çok ilginç bir şeyi bilmişti. Ama diğer anlattıklarından etkilenmemişim herhalde ki hiç hatırlamıyorum dediklerini.
Anı bilse ne olur derken, söylediklerinin içeriği önemli tabii. Benim dışımdaki şeyleri bana haber verebiliyorsa tabii ki önemli, sana bunu bilebilmeleri iyi olmuş, her ne kadar üzücü olsa da. Bana böyle bir tespiti de olmadı hiç kimsenin.Yok ondan deme
yok ondan demedim diyosun ya ani bilse nolur ben zaten biliorum ben aldatildigimi bilmiodum o dedi ben gittim buldum. Eskiden neslihan çok başarılıydı. Dükkan açtığında beri asla eskisi gibi deil.
Evet ya, ben de şimdi onu söyleyecektim. Kafedeyken 40 değil miydi? Nasıl bir kahramanlık yapmış da o fiyata değer bulmuş kendini ben de anlamadım:)kuzey 60 tl mi olmuş yaa? Geçen sene 40’tı. Asla değmez.
Zaten sadece o dedi. Başkası demedi. Bi de hande rahim de bir tane miyom var içi temiz dedi yok dedim bende. Gerçi yoktu sonra gidip baktırdım 2 hafta sonra bir miyom var o da sorum teşkil etmez dedi doktor. Bunlar benim bilmediklerimdi başkaları bana demis oldu. Bi de işte tutku iki is fırsatı çıkacak dedi. Biriyle gorusmustuj ikinci kere gorusucez din dedi ama olmaz dedi seni orada göremiyorum dedi. Bir de bir kadin var o da cagiracak ama havada kalacak dedi. Bire bir yaşadım ve bunlardan haberim yoktu bunlar direk yakın geleçeklerdi. Ama iki hafta içinde olan şeyler di. Ondan önce baktırdigimda tutkuya bu çocuğu göreceksin üstünde açık mavi bir tişört olacak dedi ve biz karşılaşır konuştuk ve üstüne direk baktım açık mavi tişört vardı bu da yakın gelecekti. Hatta neslihan bana bakarken ben Hiçkira hickira agladim masada aldatio dediği an. Çünkü kimse dememisti. Ve dediği kişi küt diye buldum çünkü tarifi ve harfler oydu. Şimdi iyi ki çıktı ortaya diye seviniyorum. Yani pembe tablolar pek ise yaramıyor bence.Anı bilse ne olur derken, söylediklerinin içeriği önemli tabii. Benim dışımdaki şeyleri bana haber verebiliyorsa tabii ki önemli, sana bunu bilebilmeleri iyi olmuş, her ne kadar üzücü olsa da. Bana böyle bir tespiti de olmadı hiç kimsenin.
Yine de iyi melekler 50 tl fallari 0. 10 tl ekler kuzey e baktırırım. Bin kat iyiEvet ya, ben de şimdi onu söyleyecektim. Kafedeyken 40 değil miydi? Nasıl bir kahramanlık yapmış da o fiyata değer bulmuş kendini ben de anlamadım:)
Herşeyinle çelişkilisin Hande reklamı yaptığını sanıyorsun mesaj atıp Gamze nasıl Gamze’ye gittim yoktu diyorsun birden çınar çıkıyor burada güven kazanmak adına başkalarına b. Atma Hande Yılmaz Yok salı nesibeye randevu aldın sonra aynı gün ve saatte jansete gittin pes sen hiçbir yere gitmiyorsun amacın sadece otorite oluşturup başkalarını hamdeye yönlendirmekBen bugun melekler çınar i da deNedim. Tek kelime berba. Bu kadar baştan sagma fal görmedim. Bi de ünlülere bakiorum dio. Acayip kötü. Melekler de sadece ahmet iyi diyebilirim o da wow değil ama olsun yine idare eder resmen 50 tl çöpe gitti.
Şaka mi yapiosun handeyi neden reklam.yapiyim.ben nesibe ye gitmedim. Gidecem de demedim.belki haftaya dedim. Gamze ye gittim orada yoktu ondan çınar a gittim. Kotuydu. Janset e bizzat gittim. Teşvikiye de alt katta bir yer merdivenler ıniorum genç bir kız 100 tl ye 3 kartla bakio ve uzun bakio. Hande nin reklamını niye yapiyimkuzey ve tutkuya da telefonla baktırdım. Ne alaka hande ya övdüm mu ben handeyi iyice oku anliorum neden seni şikayet edio buradakiler. Özelden benimle konusuosun numara veriosun sonra reklam diosun. Gerçekten tuhaf bir yaklas. Gamze ordamiymis 1 haftadır aç sor bakalım. Normal birsey solemiosun. Çınar a gittim begenmedim. Bunu solemek doğal hakkım. Janset i kuzey i tutku yu begendim onlarda mi reklam. Ayy çok garip. Bence sen kimseye gitme kimseye inanmazsınız. Boşuna gider durursun. Neslihan için yukarda neler yazdım iyi olarak iyice oku o da mı reklam. Hande için ben iyi kötü demiorum. Bana bir kaç şey bildi. Tutku da bildi hatta tutkunun direk dediğini yukarda yazdım. Onunda mi reklamini yapiorum. Niye yapiyim ayrıca. Bilenlere bildi bilmeyenlere bilMedi. Ne cikarim varHerşeyinle çelişkilisin Hande reklamı yaptığını sanıyorsun mesaj atıp Gamze nasıl Gamze’ye gittim yoktu diyorsun birden çınar çıkıyor burada güven kazanmak adına başkalarına b. Atma Hande Yılmaz Yok salı nesibeye randevu aldın sonra aynı gün ve saatte jansete gittin pes sen hiçbir yere gitmiyorsun amacın sadece otorite oluşturup başkalarını hamdeye yönlendirmek
Bence kuzey kötü deil sadece kısa bakıyor. Bana çok pahali gelmedi sole ki 50 tl zaten her yerde 10 tl fazla verip baktırırım. En azından bir şeyleri bilio.Ben kuzeye baktırdım yakın zamanda. Öyle ahım şahım bir fal değildi ama güzeldi. Kesinlikle sallamadı veya herkese tutacak yuvarlak şeyler söylemedi. Geçmişimi ve şu anki hayatımı bildi bence baya. Gelecek hiç belli olmaz gerçi. 60 tl bence de çok ama.
Bi de iyice arka sayfaları oku. 10 kişiyi daha övgümus onlarda reklam mi?? Dmek baya neslihan reklamı da yapiorum. 10 kişinin reklamını yapiorum demek ki ben. Çınar kötü dedim diye niyeyapiosun bunu çok mu begendin çınar i git bakalım beğenecek misin?? Nesibe avcilar da haftaya giderim ben sana dedim aç yazdOklarimi oku. Janset e gittim onun yerine. Ahmet iyi dedim sadece meleklerden ahmet in de reklamını yapiorum herhalde. Baya reklamci olmuşum ben ahmet neslihan tutku kuzey hande nesibe baksana baya var.Herşeyinle çelişkilisin Hande reklamı yaptığını sanıyorsun mesaj atıp Gamze nasıl Gamze’ye gittim yoktu diyorsun birden çınar çıkıyor burada güven kazanmak adına başkalarına b. Atma Hande Yılmaz Yok salı nesibeye randevu aldın sonra aynı gün ve saatte jansete gittin pes sen hiçbir yere gitmiyorsun amacın sadece otorite oluşturup başkalarını hamdeye yönlendirmek
Ben öyle kolay kolay beğenmem çok da fal baktırmam kuzeyin numarası Baydır vardı bir baktırayım dedim. Ya gerçekten bildi şuanı hayatımdaki insanla olan durumumuzu ayrıntılarıyla bildi geçmişimi bildi. Enerjimiz turmuş da olabilir tabii kiBence kuzey kötü deil sadece kısa bakıyor. Bana çok pahali gelmedi sole ki 50 tl zaten her yerde 10 tl fazla verip baktırırım. En azından bir şeyleri bilio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?