İstanbul'da Fal - Falcılar

Emine afacana baktıran oldu mu?

ben bu forumda adı geçen herkese baktırdım nerdeyse. Ankara Zehra, Vera, Su Perisi Kader, Zeynep, Nihal, daha adını sayamadığım hatta unuttuğum onlarca falcı bunların söylediklerinin tam tersi oldu arkadaşlar. Burada pek çok insana çıkmadı ama Ramek benim ilişkimin sonucunu bildi. Samsun Arzu bildi. Kadriye bildi. ama kadariye bana 5 dakika fal baktı. tarzından hiç hoşlanmadım. bir daha baktırmam.

ama finali bildi yani.şimdi söylediklerini düşündükçe evlat acısı gibi içime oturdu valla. bu gün bir içsem mi ki......
adam da çok yakışıklıydı be bir kere vereydim bari.

Fikriye ablama dedigi kisinin fallari çıkıyormuş herkese mi 1 bucuk saat bakiyor

o bana da sokmuştu ankaradayken.onun bir de kardeşi var mihriye teyze bunlar ailecek aşkın celladı. ferlaket tellalı.hatta meşhur lafları var onların her sorduğun erkeğe bunu çamaşır makinesine at. bunu bulaşık makinesine at derler.

Gelecek konusunda öngörüsu nasil peki? Ankara'daymis, Izmir'e geçmiş... Gaybi Allah bilir de bazılarına da gösteriyor bu onlardan mi acaba? Herkes bir buçuk saat fal bakmaz da bunun da eşref degil başka saatine denk gelirsek para ile rezil olmayalım. Amaaan baktiracagimiz kadar baktirdik. Bu da eksik kalsın diyoruz sonra aniden bir kriz geliyor.

kız yok abartmayın. bir bok bildiklerinden değil.

öngörü yok. olumsuz bakış açısı var.

öngörü yok. olumsuz bakış açısı var.
Zaten battı balık yan gider modundayiz bir de olumsuz bakış açısı... biz zaten derdimizi anlayan dinleyen yok diye bu fal belasına bulaştık. Ayda bir kızlar gecesi mi yapsak daha mi iyi olur ki bu paralara...

Zaten battı balık yan gider modundayiz bir de olumsuz bakış açısı... biz zaten derdimizi anlayan dinleyen yok diye bu fal belasına bulaştık. Ayda bir kızlar gecesi mi yapsak daha mi iyi olur ki bu paralara...
valla iyi olur. bizde bu dertler varken.

Benim bütün fallarımı yazdığım bir defterim var. açtım şimdi önüme koydum. Fikriye bana 2 tam sayfa not aldırmış. tane tane anlatmış. neden olmaz, olursa ne olur vs bayağı detaylı fal bakmış. ama 250 lira olduğu için baktırın diyemem. çıkmazsa çok üzülürüm bu vebali alamam.

valla iyi olur. bizde bu dertler varken.
Ne diyeyim Rabbim hepimize guzel aşklar, yuvalar, bahtlar, huzur, zenginlik, sağlık, rızalar nasip etsin. Evde huzursuzluğu olanlara geçim ihsan etsin. Bizi de bu bataktan kurtarsın. Artık kabul ediyorum yani bu bir hastalık ama buraya girip takip etmeyince de mutlu olmuyorum. Kadınlar kulübü guzel be:)

aynen al benden de o kadar. yaşasın kadınlar klübü ve tüm kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…