o çıkıyor mu kiEmine afacana baktıran oldu mu?
ama finali bildi yani.şimdi söylediklerini düşündükçe evlat acısı gibi içime oturdu valla. bu gün bir içsem mi ki......ben bu forumda adı geçen herkese baktırdım nerdeyse. Ankara Zehra, Vera, Su Perisi Kader, Zeynep, Nihal, daha adını sayamadığım hatta unuttuğum onlarca falcı bunların söylediklerinin tam tersi oldu arkadaşlar. Burada pek çok insana çıkmadı ama Ramek benim ilişkimin sonucunu bildi. Samsun Arzu bildi. Kadriye bildi. ama kadariye bana 5 dakika fal baktı. tarzından hiç hoşlanmadım. bir daha baktırmam.
ama finali bildi yani.şimdi söylediklerini düşündükçe evlat acısı gibi içime oturdu valla. bu gün bir içsem mi ki......
adam da çok yakışıklıydı be bir kere vereydimbari.
offffff offfffff her gün de görüyorum ya.bence dinlen biraz. ara ver fala veya gönül işlerine.
Fikriye ablama dedigi kisinin fallari çıkıyormuş herkese mi 1 bucuk saat bakiyoreğer fiyatı uygun olsaydı bir kez de Fikriye Abla'yı deneyin derdim ama 250 lira çok acımasızca. bana bir buçuk saat fal bakmıştı. geçmişi ve anı öyle güzel yorumladı ki. çok güzel uyardı beni. gerçekleri gözüme gözüme soktu.
o bana da sokmuştu ankaradayken.onun bir de kardeşi var mihriye teyze bunlar ailecek aşkın celladı. ferlaket tellalı.hatta meşhur lafları var onların her sorduğun erkeğe bunu çamaşır makinesine at. bunu bulaşık makinesine at derler.eğer fiyatı uygun olsaydı bir kez de Fikriye Abla'yı deneyin derdim ama 250 lira çok acımasızca. bana bir buçuk saat fal bakmıştı. geçmişi ve anı öyle güzel yorumladı ki. çok güzel uyardı beni. gerçekleri gözüme gözüme soktu.
Gelecek konusunda öngörüsu nasil peki? Ankara'daymis, Izmir'e geçmiş... Gaybi Allah bilir de bazılarına da gösteriyor bu onlardan mi acaba? Herkes bir buçuk saat fal bakmaz da bunun da eşref degil başka saatine denk gelirsek para ile rezil olmayalım. Amaaan baktiracagimiz kadar baktirdik. Bu da eksik kalsın diyoruz sonra aniden bir kriz geliyor.eğer fiyatı uygun olsaydı bir kez de Fikriye Abla'yı deneyin derdim ama 250 lira çok acımasızca. bana bir buçuk saat fal bakmıştı. geçmişi ve anı öyle güzel yorumladı ki. çok güzel uyardı beni. gerçekleri gözüme gözüme soktu.
kız yok abartmayın. bir bok bildiklerinden değil.Gelecek konusunda öngörüsu nasil peki? Ankara'daymis, Izmir'e geçmiş... Gaybi Allah bilir de bazılarına da gösteriyor bu onlardan mi acaba? Herkes bir buçuk saat fal bakmaz da bunun da eşref degil başka saatine denk gelirsek para ile rezil olmayalım. Amaaan baktiracagimiz kadar baktirdik. Bu da eksik kalsın diyoruz sonra aniden bir kriz geliyor.
Uslu dur kızama finali bildi yani.şimdi söylediklerini düşündükçe evlat acısı gibi içime oturdu valla. bu gün bir içsem mi ki......
adam da çok yakışıklıydı be bir kere vereydimbari.
öngörü yok. olumsuz bakış açısı var.Gelecek konusunda öngörüsu nasil peki? Ankara'daymis, Izmir'e geçmiş... Gaybi Allah bilir de bazılarına da gösteriyor bu onlardan mi acaba? Herkes bir buçuk saat fal bakmaz da bunun da eşref degil başka saatine denk gelirsek para ile rezil olmayalım. Amaaan baktiracagimiz kadar baktirdik. Bu da eksik kalsın diyoruz sonra aniden bir kriz geliyor.
Zaten battı balık yan gider modundayiz bir de olumsuz bakış açısı... biz zaten derdimizi anlayan dinleyen yok diye bu fal belasına bulaştık. Ayda bir kızlar gecesi mi yapsak daha mi iyi olur ki bu paralara...öngörü yok. olumsuz bakış açısı var.
valla iyi olur. bizde bu dertler varken.Zaten battı balık yan gider modundayiz bir de olumsuz bakış açısı... biz zaten derdimizi anlayan dinleyen yok diye bu fal belasına bulaştık. Ayda bir kızlar gecesi mi yapsak daha mi iyi olur ki bu paralara...
Ne diyeyim Rabbim hepimize guzel aşklar, yuvalar, bahtlar, huzur, zenginlik, sağlık, rızalar nasip etsin. Evde huzursuzluğu olanlara geçim ihsan etsin. Bizi de bu bataktan kurtarsın. Artık kabul ediyorum yani bu bir hastalık ama buraya girip takip etmeyince de mutlu olmuyorum. Kadınlar kulübü guzel be:)valla iyi olur. bizde bu dertler varken.
aynen al benden de o kadar. yaşasın kadınlar klübü ve tümNe diyeyim Rabbim hepimize guzel aşklar, yuvalar, bahtlar, huzur, zenginlik, sağlık, rızalar nasip etsin. Evde huzursuzluğu olanlara geçim ihsan etsin. Bizi de bu bataktan kurtarsın. Artık kabul ediyorum yani bu bir hastalık ama buraya girip takip etmeyince de mutlu olmuyorum. Kadınlar kulübü guzel be:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?