İstanbul'da Fal - Falcılar

bak onu ve kardeşini ben çok iyi tanıyorum. onlar hayat tecrübesi olan insanlar. falları kesinlikle çıkmaz. iddalıyım. çünkü çıksaydı benim bütün çevrem baktırdı. sadece enerji vampirliği zaten onlar bir tek kahve bakıyor.

bir gün de hangi gün?

Canım ben Ankaralıyım. Fikriye ve Mihriye'yi 2000'den beri tanırım. 2000'li yıllarda Ankara Kafe'de fal bakardı Fikriye Abla. ilişkilerim konusunda beni hiç yanıltmadı sağolsun. Ama başka konularda vs gereksiz bir sürü şey söyledikleri de olmuştur. Ne Fikriye ne başkası hiç bir fal 250 lira etmez.

cnm sizde çıkmış demek ki. beni ben de dahil çevremde kimsede çıkmadı. zaten arama butonuna yazınca insanlar yorumları da görür.pek çok kişide başarısız olmuşlardı.

zaten bu fal olayı tamamen enerji demek ki bende ve çevremde tutmamış. ama kişilik olarak iyi insanlardı. kültürlü hatta devlet memurluğundan emekli idiler. mihriye teyzenin kızı doktordu filan.......

ona bakarsanız bende kimsede çıkmayan ankarada meşhur aslı yıldız(dolandırıcı derler.)çıkmıştı.

Ben de Zeynep’in ilk falını neredeyse tamamen yaşamıştım mesela. Ne söylediyse olmuştu. Çok fazla detay bilmişti hem geçmişle alakalı hem olacaklarla alakalı. Sonra yine baktırdım üstünden de bir kaç ay geçti ama bu sefer olmadı dedikleri. Gerçi bir kaç ay sıkarsan dişini olacak dedi ama artık beklemeye tahammülüm yok sanırım. Zeynep’te değişik bir şey var bazen birilerine çok tutturuyor bazen hiç. 2 arkadaşım daha baktırdı biri memnundu biri ne diyor bu Ya demişti mesela. Ben artık fal baktırsam da anlık rahatlama için baktırıyorum fazla düşününce insan daha kötü oluyor.

cnm sizde çıkmış demek ki. beni ben de dahil çevremde kimsede çıkmadı. zaten arama butonuna yazınca insanlar yorumları da görür.pek çok kişide başarısız olmuşlardı.
Ben Fikriye harika müthiş fal bakıyor, ne dediyse çıktı mı diyorum? anı en iyi o yorumlamış, beni olumsuzluklara karşı uyarmış diyorum. Hatta üzerine basa basa da o fiyata değmeyeceğini yazıyorum.

Ben Fikriye harika müthiş fal bakıyor, ne dediyse çıktı mı diyorum? anı en iyi o yorumlamış, beni olumsuzluklara karşı uyarmış diyorum. Hatta üzerine basa basa da o fiyata değmeyeceğini yazıyorum.
aman cnm onlar zaten iki kardeş gamlı baykuş.

cnm o kadın çatlak zaten amam bende de o an birşeyleri bildi .

Ya bunların bazılarının kesinlikle saatleri var) Bir de bunları arada bir delilik tutuyor, birbirlerine bir giriyorlar bazen, aman aman cafede denk gelmeyin sinirleri sinir degil yani))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…