İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben iki gündür Hande'yi soruyorum mi cafedeki. İnstagramda ve googledaki yazan telefonları kapalı. Yakın tarihte onunla iletişim kurmuş biri var mı?
 
Ben iki gündür Hande'yi soruyorum mi cafedeki. İnstagramda ve googledaki yazan telefonları kapalı. Yakın tarihte onunla iletişim kurmuş biri var mı?
sanırım yok. ben de çok aramıştım ama buradan ona da pembe tablocu dediler.
 
Kızlar dün bir arkadaşımla fal konuşurken 2013 yılına gittik. O zamanlar meşhur bir Burak vardı hatta biz cevahirde buluşmuştuk onunla bir kağıdı deli gibi karalıyordu öyle bir şeyler söylüyordu. Eskilerden bilen varsa bir yazsın bana.
Olayı tamamen anlatayım size siz yorumlayın. O dönem şehirdışından gelen arkadaşım erkek arkadaşının ailesiyle tanışmaya geldi. Baya baya evlenme modları 2 aile de öğrendi, tanışma günü ayarlanıyor vs. Bu burak ona sen bu çocukla asla evlenmeyeceksin dengin değil zaten ve özellikle annesi yüzünden bitecek aradan x kadar süre geçecek şöyle bir iş yerine gireceksin orada da şöyle biriyle tanışıp ona çok aşık olup onla evleneceksin demiş. Bunlar ayrıldılar doğru, o tarz bir işyerine girip öyle biriyle de 6 senedir ilişkisi vardı bu da doğru ama öyle bir ayrıldılar ki imkanı yok dönüşü olup da evlilik olmaz. Tutturdu bana Burak’ı bul diye.
Bir de benim falımı dinleyin. O dönem ne arkdaş ne sevgili ne fuckbody bi bok anlamadığım ama köpek gibi aşık olduğum biri var sınıf arkadaşım 8 aydır tek kelime konuşmuyoruz. Her gün dipdibe yüz yüze bile gelmiyoruz. Burak’a bunu sorduğumda bana bu adamdan bi bok olmaz hayatında başka kadınLAR var zaten bunun ve mümkünatı yok bir daha bir araya gelemezsiniz siz demişti. Aynı günün gecesi biz mekanda eğlenirken bu it herif çıkıp geldi içip içip sarhoş olup ilanı aşklar etti bi güzel gece onda kaldım 2 gün sonrası adam yine defolup gitti.
Bana sorarsanız bence bilemedi çünkü faldan sonrali 2-3 saat sonrası adam ayaklarıma kapanmıştı. Arkadaşıma sorarsanız bildi sonuçta ondan ne köy oldu ne kasaba bak benim falıma bildi işte diyor.
Yorum siziiiinnnnm
 
Ben iki gündür Hande'yi soruyorum mi cafedeki. İnstagramda ve googledaki yazan telefonları kapalı. Yakın tarihte onunla iletişim kurmuş biri var mı?
Handeye verdiğin paraya, vakite yazık.! Sayısı hatırlamadığım kadar çok gittim ben ona. O kadar beni inandırdı ki barışacağımıza hala beni sevdiğine öyle emin ki sanki adamın kankası! Başka biriyle görüştüğümde bile boş yere görüşme sen dönüp dolaşıp bununla olacaksın diye diye bana kafa sıyırttı. Sonuç: adam tertemiz evlendi gitti ben hala daha birini hayatıma alamıyorum. Tam 3 seneme mal oldu Hande
 

Pembeci dediler ama sanırım pembe kısmına içten içe aldandım bende :) Tamamdır canım çok teşekkürler, elendi bu da. Yorumların için sağol
 
hadi şimdi de burak bence bu fal %50 60 gibi.
 
Bence sizi de bilmiş gibi. Sadece biraz esnemiş falı. Sonuçta kahin değiller bu bile bir mucize. Ben yaşadıklarınızdan adamın falcının dediği gibi biri olduğu izlenimini çıkardım. Arkadaşınıza gelince de gelecek değişkendir nihayetinde yaptığımız her hareket sonucu etkiler. İyi bilmiş bence bulursanız buradan yazarsanız biz de faydalanırız
 

Bence bilmiş
Bundan bir b.k olmaz demiş olmamış işte
 
Bu Burak kim bende merak ettim
Numarası vs yada nerde bakıyot
 
Bursaya gideriz toplanıp hem eğleniriz gelip giderken kafamız dagilir
Valla öyle guzel olur ki ama çocuk o dönem kaybolmuştu. Arkadaşımın bana verdigi numaradan ulaşamadım. Simdi Allah bilir nerede, ismi nedir acaba? Fala devam ediyor mu, bıraktı mı, eski ilmi var mı? Artık bulamadigima üzülmüyorum eskisi gibi olmayabiliyorlar
 
Kadiköy fal cafe varmış. Orada masal hanım varmış. Googleda araştırırken baya yorum var hakkında. Ama google yorumları reklamda olabiliyor. Deneyimleyen oldu mu acaba?
 
Kızlar ben simdi geçmis msjlsrimi okuyorum ben yanlış hatırlıyormuşum bir üyeye msjlasmisiz 2016 da ,o yılda Nihal yeni dogum yapmış konuştuğumuz hafta Nihal Tuğba Hande ve Yeter Tasula Türkan Göker Melekler Emreye baktirmisim kimbilor kacinci defa baktiriyordum ,hepsi olumlu barisacaksiniz demiş bir tek Niko olumsuz konuşmuş hatta moralim bozulmuş bu yüzden ama gerçekten olumsuz sonuçlandı yani o dönemde bir tek Kadıköy Niko bana doğruyu söylemiş,şu an bende şok oldum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…