İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep’in iyi tarafı, sorduğunuz kişinin hayatında başkası varsa lafı hiç dolandırmadan söyler. Bir de nedense cinsellikle ilgili var olan ya da olacak durumları çok iyi bilir.
Zeynep sorduğumuz kişinin hayatındaki kişiyi tam olarak da göremeyerbiliyor bence...ama isim verip sorarsan bilebiliyor, kimse yok dediği halde isim verip sorduğumda evet ilgisi var demiştir...hatta benim eski adam aniden biri ile evlenmişti de, onu Zeynep dahil hiiç kimse göremediydi....herzaman göremiyor söylim

Burak konusu geçmiş, ona da zamanında baktırdığım için hemen yorumumu yapayım :) Allah’ım çok utanıyorum, ne kadar gereksiz insanlar biliyorum böyle.
Neyse, Burak’a sanırım 2-3 kez baktırdım. Cevahir’de buluşmuştuk, transa geçer gibi karalama yapıp öyle bakardı. O dönem baktırdığım kişinin hayatına birisi girmişti, kızın saç rengini falan söylemişti.(bakır) Dediği gibi ilerlemedi. Çok uzun sürmeyecek dediği ilişki nişana kadar gitti, sonra bozuldu. Bazı söyledikleri olmuştu, öyle hatırlıyorum. Ama ufak tefek, çok da önemli olmayan şeylerdi. Çevremden birkaç kişi daha baktırmıştı, kimine hiç çıkmadı, kiminde çok iyiydi. Ha bende de anda iyiydi, ama zaten anda bile saçmalayan çok az falcıya denk geldim. Burak sonradan Bursa’ya taşınmıştı, sanırım artık fal bakmıyor. Bir dönem çok popülerdi burada, artık bakmadığını duymuştum.

Ben maalesef faldan önce de bildiğim için adamın hayatında olanları, Zeynebin de var demesi birazcık güven verdi bana. Ya senden başkasını gözü görmüyor, yanıyor ölüyor diyen falcılar gibi değildir Zeynep. Ama mevcut durumu hiç bilmiyorsanız falcının lafına da yüzde yüz güvenilmez tabii.

Transa geçer gibi ne demek ya fjskdksks

Canim aslında bilmiş uzun kavramı biraz göreceli bak evliliğe gitmemiş iliski nişanlıyken bitmis,numarasi sende varmı nasıl ulaşabiliriz

Canim aslında bilmiş uzun kavramı biraz göreceli bak evliliğe gitmemiş iliski nişanlıyken bitmis,numarasi sende varmı nasıl ulaşabiliriz
biz varya iflah olmayız bacılar. bu arada ekimde yine karantina varmış. bilginiz olsun onagöre hazırlık yapalım. valla ben bu sefer eve kondüsyon bisikleti alacağım.

biz varya iflah olmayız bacılar. bu arada ekimde yine karantina varmış. bilginiz olsun onagöre hazırlık yapalım. valla ben bu sefer eve kondüsyon bisikleti alacağım.
aynen iflah olmayiz. Çocuk piyasadan kayboldu peşine düştük iyi mi ortada yok ki.

Fal dunyasina ucundan kaçarından bulaşan her insanda o utanç var değerli arkadaşım... Fal icin muhatap olmayacağımız cok kişiyle muhatap oluyoruz. Bağımlılık.

Baktirma bence çünki falcılar herkese hoşuna gitsin diye ayni cümleleri kuruyorlar yok ayrilacaklar yok bilmem ne tamamen tesadüf yani bana da aynı şeyi söylüyorlardi 5 sene önce,seni seviyor başkası yok, sora bi baktim nişanlanmış, sora yine gittim, yok nişanı atacak dedile bu adam hayatta evlenemez bu adam sensiz yapamaz, nooldu adam evlendi 2 tane de oğlu var

o kadar iyi falcı diyosun.

arkadaş son zamanlarda dikkat ettim de her yere bu dondurmalı emojileri koyuyorum. (neyi özledim acaba?)

Fal dunyasina ucundan kaçarından bulaşan her insanda o utanç var değerli arkadaşım... Fal icin muhatap olmayacağımız cok kişiyle muhatap oluyoruz. Bağımlılık.
Kesinlikle öyle. Bazıları gerçekten iyi niyetli, hakkını yiyemem ama kimi de işte normal hayatta hiç muhatap olmak istemeyeceğim insanlar. Aslında ne gereksiz insanlara enerji alanımızı açıyoruz işte.

Yani aslında hiç bilemedi :) şöyle söyleyeyim, çocuk sadece kızla cinsellik için birlikte, en fazla 1 ay veriyorum gibi cümleler kurmuştu. Çok fazla ortak arkadaşımız var eski sevgilimle, o dönemde gayet de güzel mutlu olduğu bi ilişkiydi. Hatta sonrasında kendimden nefret ettim, Burak öyle söylediğinde sevinmiştim. Halbuki ne çirkin bir şey.
Zaten falcıların genel ifadeleri bunlar, ‘sana dönecek, o kızla sadece cinsellik için beraber, en fazla 1 ay veriyorum, bak gör ayrılacaklar, ayrılmazlarsa gel yüzüme tükür’ duymak istediklerimizi söylüyorlar daha çok.
Numarası bende vardı ama fal bakmayı bıraktığı için silmiştim, zaten en son 2013’te baktırmıştım.

cnm zaten biz bunu kabul etsekte etmesekte erkekler tahrik ve tatmin oldukları kadının peşindeler. kadınlar ise yuva kurmanın.toplum normlerı gereği üreme çağında olan erkeklerde evde kandilerine namuslu karılık yapacak,ailesine köle,hizmette sınır tanımayan........kadını arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…