İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal bende anda çok iyidir, hem karşı tarafı hem de benim içimdekileri her zaman pat diye söyler. Ama işte uzun zamandır hep 2 seçenek söylüyor, ya o ya başkası gibi.
nihalde şu olabilir mi?sadece bizim aklımızdan geçenleri okuma gibi.

umarım karşı tarafı da okuyordur.benim arkadaşta patladı bende de patladı gibi bir şey.
Karşı tarafın aklını okuduğunu da şuradan düşündüm, adamın kurduğu cümleyi birebir söylemişti Nihal. ‘Bu adam şöyle şöyle şeyler düşünüyor’ demişti, birkaç gün sonra karşı tarafın ağzından o düşünceleri duymuştum.

umarım bizde de çıkar .

ankarada bir neslihan vardı. bilenler bilir. kocası polisti.falı bıraktı. galiba izmire taşındılar. kadın efsaneydi bu beyin okumada. katina bakıyordu. yemin ederim çocukla buluşmadan öce gider onun ağzından duyacaklarımı öğrenirdim o derece.

hatta benim bir arkadaşımı erkek arkadaşından tam 4 sene haber alamamıştı. ve hep ona fal baktırıdı.sonra çocuk döndü .evlendiler. şimdi kızları var. hakikaten de o dönem ne dediyse çocuk onu yapıyormuş. mesela evcil hayvan aldı demişti hakikaten almış o dönem gibi..........
yani kadın hava durumu gibiydi.keşke baksa.

Bizim bilmediğimizi onlar da bilemiyor çoğunlukla, buna Zeynep de dahil, ne zaman ki bizde olay Netleşiyor bilmeye başlıyorlar, Bizden yola çıkarak bilgi aktarıyorlar...ben ne yapayım böyle falı

Bizim bilmediğimizi onlar da bilemiyor çoğunlukla, buna Zeynep de dahil, ne zaman ki bizde olay Netleşiyor bilmeye başlıyorlar, Bizden yola çıkarak bilgi aktarıyorlar...ben ne yapayım böyle falı
Valla Zeynep beni cok kotu yaniltti. Bakarken ani bildigini dusunmustum ama sonradan anladim ki aslinda bana benim dusuncelerimi soylemis.

Kızlar fal baktiracaksaniz eger Binnaz ablanin saçma sapan 200 liralik falcilarina fal baktirmayin lütfen ya ,şöyle adam gibi evinde bakan ve gerçekden baka bilen birini bulun yada terapi olsun diyorsaniz Laf cafe Andaç ve Halil çok iyi, dedikleri çıkar çıkmaz o ayri ama ben onlara fal baktitrirken gülmekden falı dinleyememişdim sırf bunun için istambula geldigimde gitcem o ikisine

Canim laf cafe Halil yok orda Andac in da soyledikleri çıkmıyor sadece cok englenceli tipler

Kime fal baktırsam kararsız kaldım nihal şimdi kötü mü off fal baktırmak istiyorum
Ya ben açıkcası Nihali beğenmedim bilmiyorum. Ama dediği 1-2 şey çıkarsa belki çok yuvarlak konuşuyo. Yani sende bana birşey sor mesela olabilirde olmayabilirde derim oda aynı şeyi söylüyo o yüzden niye baktırıyoruz ki

aynen o uyanıklığı var. beni ilk falında bir etkiledi ama ikincide bir yuvarlak konuşmalar bir bişeyler düşündüm akıl yürüttüğüne karar verdim.o akıl bende de var çok şükür. ha bu anlamda neslihan ve andaç en azından kesin vE kararlı. artı niko da öyle falları çıkar yada çıkmaz ama bari yuvarlak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…