nihalde şu olabilir mi?sadece bizim aklımızdan geçenleri okuma gibi.Nihal bende anda çok iyidir, hem karşı tarafı hem de benim içimdekileri her zaman pat diye söyler. Ama işte uzun zamandır hep 2 seçenek söylüyor, ya o ya başkası gibi.
Ben de kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum. Bizim ve karşı tarafın aklından geçenleri çok iyi okuyor bence de.nihalde şu olabilir mi?sadece bizim aklımızdan geçenleri okuma gibi.
umarım karşı tarafı da okuyordur.benim arkadaşta patladı bende de patladı gibi bir şey.Ben de kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum. Bizim ve karşı tarafın aklından geçenleri çok iyi okuyor bence de.
Karşı tarafın aklını okuduğunu da şuradan düşündüm, adamın kurduğu cümleyi birebir söylemişti Nihal. ‘Bu adam şöyle şöyle şeyler düşünüyor’ demişti, birkaç gün sonra karşı tarafın ağzından o düşünceleri duymuştum.umarım karşı tarafı da okuyordur.benim arkadaşta patladı bende de patladı gibi bir şey.
umarım bizde de çıkar .Karşı tarafın aklını okuduğunu da şuradan düşündüm, adamın kurduğu cümleyi birebir söylemişti Nihal. ‘Bu adam şöyle şöyle şeyler düşünüyor’ demişti, birkaç gün sonra karşı tarafın ağzından o düşünceleri duymuştum.
Bizim bilmediğimizi onlar da bilemiyor çoğunlukla, buna Zeynep de dahil, ne zaman ki bizde olay Netleşiyor bilmeye başlıyorlar, Bizden yola çıkarak bilgi aktarıyorlar...ben ne yapayım böyle falıBen maalesef faldan önce de bildiğim için adamın hayatında olanları, Zeynebin de var demesi birazcık güven verdi bana. Ya senden başkasını gözü görmüyor, yanıyor ölüyor diyen falcılar gibi değildir Zeynep. Ama mevcut durumu hiç bilmiyorsanız falcının lafına da yüzde yüz güvenilmez tabii.
Valla Zeynep beni cok kotu yaniltti. Bakarken ani bildigini dusunmustum ama sonradan anladim ki aslinda bana benim dusuncelerimi soylemis.Bizim bilmediğimizi onlar da bilemiyor çoğunlukla, buna Zeynep de dahil, ne zaman ki bizde olay Netleşiyor bilmeye başlıyorlar, Bizden yola çıkarak bilgi aktarıyorlar...ben ne yapayım böyle falı
Canim laf cafe Halil yok orda Andac in da soyledikleri çıkmıyor sadece cok englenceli tiplerKızlar fal baktiracaksaniz eger Binnaz ablanin saçma sapan 200 liralik falcilarina fal baktirmayin lütfen ya ,şöyle adam gibi evinde bakan ve gerçekden baka bilen birini bulun yada terapi olsun diyorsaniz Laf cafe Andaç ve Halil çok iyi, dedikleri çıkar çıkmaz o ayri ama ben onlara fal baktitrirken gülmekden falı dinleyememişdim sırf bunun için istambula geldigimde gitcem o ikisine
cok pardon kadriye degilmiş kariştirdim.kadermiş hataydaki.kadriyeye baktirmadim.eski şehir kadriye iyi demişler.bana iddiali bir şekilde seni seviyor sana dönecek hayatindaki kizla bitecek bitmezse burdayim dedigi kişi kizla evlendi.
Canim cok üzüldüm lutfen üzme kendini ,yeni mi oldu bu durumeski şehir kadriye iyi demişler.bana iddiali bir şekilde seni seviyor sana dönecek hayatindaki kizla bitecek bitmezse burdayim dedigi kişi kizla evlendi.
bacım o zaten patlak.cok pardon kadriye degilmiş kariştirdim.kadermiş hataydaki.kadriyeye baktirmadim.
Ya ben açıkcası Nihali beğenmedim bilmiyorum. Ama dediği 1-2 şey çıkarsa belki çok yuvarlak konuşuyo. Yani sende bana birşey sor mesela olabilirde olmayabilirde derim oda aynı şeyi söylüyo o yüzden niye baktırıyoruz kiKime fal baktırsam kararsız kaldım nihal şimdi kötü mü off fal baktırmak istiyorum
aynen o uyanıklığı var. beni ilk falında bir etkiledi ama ikincide bir yuvarlak konuşmalar bir bişeyler düşündüm akıl yürüttüğüne karar verdim.o akıl bende de var çok şükür. ha bu anlamda neslihan ve andaç en azından kesin vE kararlı. artı niko da öyle falları çıkar yada çıkmaz ama bari yuvarlak değil.Ya ben açıkcası Nihali beğenmedim bilmiyorum. Ama dediği 1-2 şey çıkarsa belki çok yuvarlak konuşuyo. Yani sende bana birşey sor mesela olabilirde olmayabilirde derim oda aynı şeyi söylüyo o yüzden niye baktırıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?