İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar valla bu akşam bakırköydeki ayşeye iş çıkışı gittim. biraz da işle ilgili sıkıntılarım vardı o yüzden gittim. hiç hızlı konuşmamaya çalıştı kadıncağız çok iyi karşıladı. ve uzunca da baktı. çıktı yada çıkmadı diyemem ama kendine göre anı iyi yorumladı. hatta fazlaca olumsuzluklarıda yorumladı. asla pembe tablocu da değil. çıkan çok oldu dediler bakacağız. hatta bana falcılara çok gitme diye nasihatte bile bulundu.
balakım zaman. açıkçası biraz griye çekileceğim. nenim böyle fal perhizlerim oluyor zaman zamna. artık baktırmayı istediğim kimse kalmadı gibi.
bir kaç ay bekleme kararı aldım.
bir ara tam 20 ay fal perhizi yapmıştım. iyi geliyor.
daha önce bakırköy ayşeye fal baktıranlar varsa yorum almak isterim.

Telde bakıyor mu

Ayşeye telde baktırdım eylüle vade verdi çıkarsa yazıcam. İyi birine benziyor. Yıldızname baktığını söyledi. Dindar biriyim dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Tam olarak nerde bakıyor cafedemi merak ettim. Yıllar önce bir erkekle tanışma amaçlı görüşmüştüm el falı bakmıştı. Ayşenin dediği cümlenin aynısını kullandı Ayşe fal bakınca şaşırdım. Aynı cümleye.

cnm evinde bakıyor. gerçekten iyi bir bayan.

Antepli olan yok mu aranızda, orada eskici cafe de bir falcıdan bahsedilşyor iyi diye

Fal cafe işleten hanım bir arkadaşla cafesine gelip giderken koyu sohbet şu bu derken arkadaş olduk, bana yeter artık fal baktırma hepsi inan yalan. Sizler gittikten sonra burada ne geyikler dönüyor verme paranı fala, cebinde kalsın dedi. Falcılar size bakıp sizden yaptıkları çıkarımlarla biseyler söyleyip duruyor, sizin agzinizdan aldiklari sozlerle fala oradan yuruyor, derdin varsa gel ben dinleyeyim, senden fal parası almak istemiyorum artik yazık ya sana fal yalan, biz hayal satıyoruz, dedi. Dün oldu olay. Oldukca kendimi aptal hissediyorum...

Tatlım zaten gerçek bu ,bunu forumda bir çoğumuz biliyoruz bilmezden görmezden geliyoruz ne yazıkki ,10 dak güzel cümleler duymak iyi geliyor insanlara terapi gibi geliyor,ilk defa da bu kadar merhametli vicdanlı bir cafe işletmecisi duyuyorum helal olsun valla,kimse bu cümleleleri müşteri kaybederim düşüncesiyle dile getirmez

Gide gele tanıştık, herkese bu sekilde söylemiyor buraya gelirsen sana fal filan yok artik. Paran cebinde kalsin zaten dardasin dedi. Arkadaş olarak sevdi, özelde de bir kaç şeyi öğrenince sanirim vicdan yapti

Gide gele tanıştık, herkese bu sekilde söylemiyor buraya gelirsen sana fal filan yok artik. Paran cebinde kalsin zaten dardasin dedi. Arkadaş olarak sevdi, özelde de bir kaç şeyi öğrenince sanirim vicdan yapti
ALLAH hepimizi tez zamanda bu illetten kurtarsın.

Nihal ne falına bakıyor bilen var mı?

Beni kurtarmıştı siz nihali aklıma soktunuz
artı nihali için kararından dönme. pek te iyi değil gibi. benim arkadaşta patladı .ben de de patlamak üzere. çocuk ölüp biterken başkasına doğru yöneldi gibi. bu teoriye göre de patlak sayarım ben.

Peline yine saçma bir arkadaşımın çekiştirmesiyle gittim aşırı övdüüüüü vsvsvs o kadar imkansız bişeyler dediki seneye evlenecekmişim , kaderimiz birmiş vsvsvsvs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…