İstanbul'da Fal - Falcılar

Tesekkurler canim yazdigin icin. Peki Yildizname oldugu icin evlenecegin insan, cocuk vs hic bu gelecek konularina girmiyor mu? Yalniz dogum gununu tarihini alip burcunu bilememesi de olmamis pek

Tesekkurler canim yazdigin icin. Peki Yildizname oldugu icin evlenecegin insan, cocuk vs hic bu gelecek konularina girmiyor mu? Yalniz dogum gununu tarihini alip burcunu bilememesi de olmamis pek
Ya ah ah benim arkadaşımın komşusunun tanıdığı azeri bir hocası var bu yıldıznameye bakan da parayla falan bakmıyor. Bir türlü kabul ettiremedim kendimi baktırmak için ayarlamıyor arkadaşımın komşusu.

2 kardeşsiniz dedi ama üç kardeşiz mesela :) iki nikah gözüküyor dedi, evleneceğim adamla ilgili bilgi vermedi hiç ama ikinciyle mutlu olacakmışım. Aslına bakarsın Lizyacım, ben çocukken bir gazete astroloji kitabı vermişti. Orada doğum gününe göre burçlarda üçe ayırıyordu. Şanslı günün şu, anneyle anlaşamaz, kardeşleriyle iyi geçinir gibi bilgiler vardı. Bu kadın o kitabı okuyor o kadar.

Evet eski bir astroloji kitabi vardi aynen acip oradan okuyor. Eski diyorum cunku kelimeler osmanlica vs. bu da egzotik bir hava katiyor. Sanirim kitabin adi yildiznameli bir seyler idi yani yildizlara (burclara) gore yorum. Dusundugunuz hoca yildiznamesi degil. Zaten daha once bir arkadas yazmisti kurandan bakilan yildiznameye bakan kisinin tarotla ne isi olur diye :)) bir de fiyat konusunda elastik olmasi kafama takilmisti. Ama iste merak ve arayis :)

Anladim canim. Olani goremediklerinde bir guvensizlik oluyor zaten. Havin de bana kucuk kucuk seyler soylemisti tutmamisti mesela. Boyle olunca atiyorum, denk gelirse etkilerim mantiginda mi oluyorlar anlamadim ama kesin oyledir dedikleri tutmayinca daha buyuk guvensizlik olusturuyorlar, emin olmadiklari seylere girmeseler daha iyi.

Evet islami olan burc yorumu kitabi vardi bir yerde okumustum, ayni seyler demk ki tarz olarak. Uzuldum acikcasi 300 liraya bunlari soylemesine. Yildizname de baktirilmayacak o zaman biz yine normal duze fala devam etsek daha faydali.

Dogru o kismi dusunmedim, yildiznameyi iyi bakan Tarot bakmaz, sadece onu bakar onlar da fal gibi bakmazlar bence. Gerci ben o tarz bir bakim da istemiyorum, kac kisiyle evlenip kac cocugunun olacaginin su an onemi yok once su anda merak ettiklerimizi ve yakin gelecegi bilseler bana yeter.

Kızlar sabihaya arkadasım baktırdı, ıkı evlilik görmüş ona da birine daha burada öyle demişti sanki bosver millet otuz yıllık kocasını boşuyor daha mutlu oluyor demiş, bir de burcunu yanlış söylemis onun da, yükselenini de, bir de cok iddialı konusmus benim dedigim çıkar kesin demis

kızlar selam bir falcı buldum ama daha baktırmadım arkadaşımın iş arkadaşı imiş her yerden fal baktırmaya geliyorlarmış akşam kadının numarasını bana verecekler telefonda baktıracağım eğer memnun kalırsam sizlerle paylaşırım gazi mahallesindeymiş ama adını bilmşiyorum şimdilik

Hadi bakalım paylaş bizimle böyle enteresan falcıları seviyorum cafe falcılarından ziyade

Arkadaşlar uzun zaman sonra yine geldim. Bana acil bir kaç kişiyi sorabileceğim anı bilen biri lazım. Elif ve ya Zeynep diye kafamda var ama bilemedim

birkaç gün opsiyon tanı bakalım ne olacak
Aslında tam olarak oldu mu olmadı mı anlamadım siz yorumlayın bir de
Rozanın bana dediği 15 marta kadar adım atacağıydı
Biz zaten o tarihten önce de ara ara konuşuyorduk
Eskisi gibi sık ve karşılıklı paylaşımlar halinde değil ama
Yine de bir iletişim vardı yani
15inde de ortak yapmamız gereken bir iş için konuşmak durumunda kaldık ama bana çok da sıcak gelmedi o kişi
Ve bir adım sayılacak bir şey olmadı
Olumlu diyebileceğim farklı bir durum olmadı yani

Hımm karışık ara ara konuşmanızla ilgili birşey söylemiş miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…