- 9 Ocak 2013
- 382
- 343
- 303
- 27
şöyle böyle davran dedi ben de elimden geldiğince söylediği gibi davrandımHımm karışık ara ara konuşmanızla ilgili birşey söylemiş miydi ?
şöyle böyle davran dedi ben de elimden geldiğince söylediği gibi davrandım
Peki tavsiye verip gelecek yorumu yapmadi mi, sonuc olarak olumlu mu yoksa olumsuz mu konustu sordugun kisiyle alakali? Iletisim olmus sonucta, az cok bilmis ama onemli olan sonucu tuturmasi.şöyle böyle davran dedi ben de elimden geldiğince söylediği gibi davrandım
genel olarak olumlu konuştu diğer vadesine 1 ay var bakalım haber vericemPeki tavsiye verip gelecek yorumu yapmadi mi, sonuc olarak olumlu mu yoksa olumsuz mu konustu sordugun kisiyle alakali? Iletisim olmus sonucta, az cok bilmis ama onemli olan sonucu tuturmasi.
Belli olmaz aslinda, bir anda isinabilir :) Falcilarin zamanlarina takilmamak lazim. Youtube'da yabanci bir Tarot kanalini izliyordum, kadin Tarot'ta zaman verilmez, spirituel alemde zaman diye bir sey yoktur demisti. Bence de oyle zaman bizim uydurdugumuz bir sey sonucta, falda zaman tutmasi sadece denk geldigi icin oluyor genelde.genel olarak olumlu konuştu diğer vadesine 1 ay var bakalım haber vericem
yani aslında o zamanlarda da bu derece bir iletişimimiz vardı o yüzden adım gibi göremedim ben
hani birkaç ay önce daha samimiydik ve daha sıcaktı
o sıcaklığını hissetmiş olsaydım rozanın verdiği vadeye kadar ben de bir adım sayabilirdim
ama mecburiyetten olan konuşmalar yapıyoruz sadece artık
Bunu bende merak ediyorumBurçin’den dua alıp faydasını gören oldu mu son zamanlarda?
Merhaba nerde bakıyor kendisi ? Umarım olumlu bir gelişme yaşamışsınızdırHelloooo, Yeliz'in iş ile ilgili söylediği bir durum verdiği zaman diliminde çıktı bilginizeeee
Tlfdan bakti bana yüz yüze bakıyor mu bilmiyorum...evet olumlu bir durum olduMerhaba nerde bakıyor kendisi ? Umarım olumlu bir gelişme yaşamışsınızdır
Ben yaptırdım ama birisi için yaptırmadım onu belirteyim genel olarak bir kısmetsizlik var üstümde demiştim burada kendisiyle konuştum fal falan baktırmadım bana kendisi bakım yapıp yıldızımın aşırı düşük olduğunu ve çok eskiden baba tarafından birisinin aileme büyü yaptığını ama etkisinin zamanla azaldığını fakat %100 çözülmediğini bunun için işlemler vereceğini söyledi,bunu anneme anlattığımda evet bulmuştuk babanın arabasında torpito gözünde birşeyler ama ben hemen onu akarsuya attım dedi. Yani yapılan bir büyü varmış ama zamanla etkisi azalmış olmasına rağmen çözülemediği için genel olarak işlerimin yarım kaldığını söyledi,bunun için bana okumalar falan verdi değişik değişik dualar isimler 40 günlük calısmadır harfiyen yapacaksın dedi daha 40 günü doldurmadım ama genel olarak kendimi iyi hissediyorum bir hafifleme söz konusuBurçin’den dua alıp faydasını gören oldu mu son zamanlarda?
Acaba benimle paylaşır mısjnız telefonunuTlfdan bakti bana yüz yüze bakıyor mu bilmiyorum...evet olumlu bir durum oldu
Maalesef yapilmis ve etkilemis kotu enerjiler, nazar ve buyuler daha eskiden yapilmis olsa da bugunleri etkiliyor. Umarim faydasini gorursun. Ben de merak ediyorum Burcin'in dualarini aslinda faldan daha iyi bence fal baktirmaktansa ondan dua almak aklima yatti bayagi.Ben yaptırdım ama birisi için yaptırmadım onu belirteyim genel olarak bir kısmetsizlik var üstümde demiştim burada kendisiyle konuştum fal falan baktırmadım bana kendisi bakım yapıp yıldızımın aşırı düşük olduğunu ve çok eskiden baba tarafından birisinin aileme büyü yaptığını ama etkisinin zamanla azaldığını fakat %100 çözülmediğini bunun için işlemler vereceğini söyledi,bunu anneme anlattığımda evet bulmuştuk babanın arabasında torpito gözünde birşeyler ama ben hemen onu akarsuya attım dedi. Yani yapılan bir büyü varmış ama zamanla etkisi azalmış olmasına rağmen çözülemediği için genel olarak işlerimin yarım kaldığını söyledi,bunun için bana okumalar falan verdi değişik değişik dualar isimler 40 günlük calısmadır harfiyen yapacaksın dedi daha 40 günü doldurmadım ama genel olarak kendimi iyi hissediyorum bir hafifleme söz konusu
Evet o da aynısını söyledi,tamamen çözülmezse yine de etkilermiş. Yani bence daha mantıklı tüm falcılar icin söylüyorum bunu falın cıkıp cıkmayacagını bilemiyoruz belki binlerce lira fala harcamısızdır ama cogu boş falların. Belki söyledikleri 1-2 tane sey cıkıyor.Maalesef yapilmis ve etkilemis kotu enerjiler, nazar ve buyuler daha eskiden yapilmis olsa da bugunleri etkiliyor. Umarim faydasini gorursun. Ben de merak ediyorum Burcin'in dualarini aslinda faldan daha iyi bence fal baktirmaktansa ondan dua almak aklima yatti bayagi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?