İstanbulda geçinmek

Haklısınız, ama şey ev ilanında faturalar dahil yazıyordu. Yani inşaat şirketi tarafından ödeniyormuş. Ben tahmini bir hesaplama yapmadım yoksa tabi ki hesap şaşabilir

Haklısınız, ama şey ev ilanında faturalar dahil yazıyordu. Yani inşaat şirketi tarafından ödeniyormuş. Ben tahmini bir hesaplama yapmadım yoksa tabi ki hesap şaşabilir
Uygun Apartlar yada özel yurt falan yok mu 2 kişilik 3 kişilik.

2000 tl ile kira odeyerek gecinemezsiniz annen bulundugunuz sehirde kalsin sen burda yurtta kal mumkunse devlet yurdu hatta

Kyk ya başvurdun mu ? O paraya ist.da geçim olmaz. Ola ki sağlık vs.ekstra harcama çıktı ne yapacaksın. Devlet yurdu şansını dene

Gaziosmanpaşa civarında 600 e giriş kat evler var. Içi pek iyi değil tabi. Ama metrobüse dolmuş metro gibi ulaşım var. Her türlü fedakarlık gerekecek..
Gönlünüzce bulursunuz inşallah. .

Kyk ya başvurdun mu ? O paraya ist.da geçim olmaz. Ola ki sağlık vs.ekstra harcama çıktı ne yapacaksın. Devlet yurdu şansını dene
Kyk çok uzak bir yurt çıktı bana, o yüzden olmadı. bu sene yenıden başvuracağım ama sanmıyorum yakın bi yer çıksın

Aylik 100 tl mutfak masrafimi oluyo.ne yiyip ne iciyonuz valla tiyo ver biraz.batacaz biz mutfak masrafindan.

Türgev, ilim yayma cemiyeti, ensar vb. bir ćok yurt cok uyguna kalabilirsin hem mezun oldugunda bir çevren olur

Türgev, ilim yayma cemiyeti, ensar vb. bir ćok yurt cok uyguna kalabilirsin hem mezun oldugunda bir çevren olur
Oralara ayak uydurabileceğimi sanmıyorum görüş olarak
Ben aslında şu an hali hazırda yakın bir akrabamın yanında kalıyorum kalacak yer sıkıntım yok ama yol çok uzak olduğu için ve annemi tek bırakmak istemediğim için böyle bir şey düşünmüştüm

kaç saat sürüyor yolun? biliyorsun istanbulda geçim zor, 2 saatten fazla değilse akrabanın evinden çıkma derim, sık dişini okulunu bitirene kadar

kaç saat sürüyor yolun? biliyorsun istanbulda geçim zor, 2 saatten fazla değilse akrabanın evinden çıkma derim, sık dişini okulunu bitirene kadar
normal şartlarda değil ama okul çıkış saatlerinde genelde trafiğe takılıyorum ve 2 saati geçiyor. çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…