• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da tek başına

Çok teşekkür ederim haklısınız. aİlemden biri gelirse onlarda bilmiyo olucak. İstanbulda var ama ev arama yorucu bi iş kimseyi rahatsız etmek istemiyorum pek o yüzden.

Ama tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dikkat edicem inşallah
Esenlerden uzak dur derim. Bayrampaşa terazidere Sağmalcılar'da metroya yakın. Davutpaşaya gidebilirsin. Onun haricinde Güngören var ama pek bilmiyorum semti. Bahçelievler ve Küçükçekmece iyidir ama.

Aidatla birlikte 1300e Istanbul'da ev bulmak cok iyi arastirma, sans, tecrube, pratiklik ister. Maasin iyi ise biraz esnet derim fiyati.
maaşım istanbula göre çokta iyi değil galiba değişken. En az 3000 ama eşyada alıcam onun taksiti olur falan. Hiç bulamazsam biraz daha esnetirim.

maaşım istanbula göre çokta iyi değil galiba değişken. En az 3000 ama eşyada alıcam onun taksiti olur falan. Hiç bulamazsam biraz daha esnetirim.
Esya icin spotculara ugra derim bazen inanilmaz seyler dusuyor. Minicik ama gerekli o kadar esya oluyor ki ust uste okuyunca bir de bakmissin bir dunya para. Annenin teyzenin kullanmadigi kap kacak catal kasik vs varsa sor derim. Sonra maasini aldikca keyfine gore istedigini alirsin.

Esya icin spotculara ugra derim bazen inanilmaz seyler dusuyor. Minicik ama gerekli o kadar esya oluyor ki ust uste okuyunca bir de bakmissin bir dunya para. Annenin teyzenin kullanmadigi kap kacak catal kasik vs varsa sor derim. Sonra maasini aldikca keyfine gore istedigini alirsin.
Bende öyle düşündüm temel ihtiyaçları iyisinden alayım. Sonra yavaş yavaş tamamlarım.

İstanbul'u tavsiye verecek kadar bilmiyorum, çıktığınız yolda şansınız bol olsun demeye geldim. Karşınıza iyi insanlar çıkar umarım.

Evet bakayım. Sahibinden.com a baktım hep. Yeri düzgün ulaşımı rahat olsa inşallah bulurum
Bulursun bulursun merak etme. Bak o ilanda ki emlak şirketinde daha bir sürü ev var, eşyalılar falan da var aslında. Hürriyet, Milliyet emlak gibi sitelerden bahsettiğimiz semtlerdeki ilanların hepsini incele, ona göre git.

İstanbul'u tavsiye verecek kadar bilmiyorum, çıktığınız yolda şansınız bol olsun demeye geldim. Karşınıza iyi insanlar çıkar umarım.
:KK33: Yaa çok teşekkür ederim. Sıkıntı yapmıştım iyice. Gülümsettiniz. Umarım iyi olur alışırım.

Bulursun bulursun merak etme. Bak o ilanda ki emlak şirketinde daha bir sürü ev var, eşyalılar falan da var aslında. Hürriyet, Milliyet emlak gibi sitelerden bahsettiğimiz semtlerdeki ilanların hepsini incele, ona göre git.
Çok teşekkür ederim. Halledip alışıcam sıkıntı olursada hallolur bir şekilde sanırım.
Zahmet verdim sağolun birilerinden duymak olur yapılır diye iyi geldi.
Hepsini inceleyip haftaya gidicem.

iyi bir sitede aidatla birlikte 1+1 1300e bulmak çok zor. ortalamanız biraz altı bir sitede ancak belki bulabilirsin. ümitsizlik yaratmak için yazmadım hazırlık olun diye yazıyorum. stüdyo daire bulabilirsin ama biraz zorlarsan

Bir ekleme daha yapayım iyi bir semt ve cadde üstü veya caddenin hemen bir arka sokağı gibi yerlerde site değil normal apartmanda bulabilme ihtimalin yüksek ama. yani amaç güvenli olsun

iyi bir sitede aidatla birlikte 1+1 1300e bulmak çok zor. ortalamanız biraz altı bir sitede ancak belki bulabilirsin. ümitsizlik yaratmak için yazmadım hazırlık olun diye yazıyorum. stüdyo daire bulabilirsin ama biraz zorlarsan

Bir ekleme daha yapayım iyi bir semt ve cadde üstü veya caddenin hemen bir arka sokağı gibi yerlerde site değil normal apartmanda bulabilme ihtimalin yüksek ama. yani amaç güvenli olsun
Bende siteden vazgeçtim. Fiyatlar 1250 ve 200 civarı aidat var. O yüzden caddeye yakın güzenli olabilecek apartmanlar düşünüyorum. İnşallah bulabilirim

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Öneri değil ama şans dilemeye geldim.
1 +1 küçük olur, 2+1 dopalgazlı ısıyalıtımlı ev iyidir iyi

Açık söylemek gerekirse bahsettiğiniz semtlerin hepsi pek güvenilir değil. İstanbul'da nezih bir yer bulmak artık pek zor. Yeterince öneri gelmiş gerçi ama bana kalırsa ilk sene apartta kalın. Hem öğrenci hem çalışan kabul eden apartlar var. Aylığı da makul olur tek başına geçinmeye göre. Alisana kadar idare edersiniz. Eşya alma derdiniz olmaz birikim yapabilirseniz ilerde eve çıkarsınız. Üniversiteyi İstanbul'da okudum su an isim yok ama tek yaşamaya çekiniyorum. Oldukça zor süreç. Bol şans

Back
X