- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi Figolitaaa
-
Bence insanlar yaşayış şekilleri ve sahip olduklarından dolayı bulundukları şehirden nefret ederler. Yoksa şehrin trafiği falan bahane dünyanın hiç bir yerinde İstanbul kadar güzel bir şehir yok.İstanbul'un virane yerlerinde yaşayıp, işiniz de evinize 1-1,5 saat uzaklıktaysa hele de antisosyal bir kişiliğiniz varsa nefret etmeniz gayet normal. Aslında İstanbul'dan nefret edenlerin sevdikleri şehire gidip yaşamaları istanbul için de hayırlı olur, böylece İstanbul'un nüfusu da azalır
Bence insanlar yaşayış şekilleri ve sahip olduklarından dolayı bulundukları şehirden nefret ederler. Yoksa şehrin trafiği falan bahane dünyanın hiç bir yerinde İstanbul kadar güzel bir şehir yok.İstanbul'un virane yerlerinde yaşayıp, işiniz de evinize 1-1,5 saat uzaklıktaysa hele de antisosyal bir kişiliğiniz varsa nefret etmeniz gayet normal. Aslında İstanbul'dan nefret edenlerin sevdikleri şehire gidip yaşamaları istanbul için de hayırlı olur, böylece İstanbul'un nüfusu da azalır
Bu genellemenizi çürüteyim.Florya virane bir yer mi ? Sosyal hayatımız da yerinde,o da parayla oluyor malum.Ben neden sevmiyorum o zaman İstanbul'u? :)
Diğer şehirlerde iş imkanı artınca artık nüfus da azalır :)
Sevmiyorsanız yaşamak zorunda değilsiniz. Ben sevmediğim şehirde yaşamak istemezdim bütün imkanlarımı zorlar istediğim şehire gider ve orada yaşardım ki öyle de yaptım.
Diyelim ki sen Hakkari'de iş buldun
Sırf iş buldun diye sever miydin orayı
Aynı mantık bu
Diyelim ki sen Hakkari'de iş buldun
Sırf iş buldun diye sever miydin orayı
Aynı mantık bu
ne güzel internette ne işiyle meşgulsünüz? bende evde sıkıldımda çalışırdım internette:44:bravo arkadaşım hislerime tercüan olmuşsun
eğer bende kötü şartlarda ya da memleketimden istemeyerek buraya gelip burda yaşıyor olsaydım gerçekten nefret ederdim
ama istanbulu bana sevdiren o kadar çok şey var ki
oturduğum ev 30 yıllık ama güzel sayılır istanbulun merkezinde yaşıyorum
daha çevremde ne bir hırsızlık ne de kavga gördüm
eşimle birlikte çalışıyoruz
ben evden internette çalışıyorum
eşim gece 20:30 sabah 8:30 çalışıyor
ama çok şükür ki hiçbirşeye özenmiyoruz ve gerçekten Allahıma binlerce şükür ki istanbulun tadını çıkarabiliyoruz
ama kötü şartlarda yaşıyor olsaydım inanın köyüme gidip yerleşmeyi tercih ederdim
kötü şartlarda istanbul çekilmez kazanılan tüm para kiraya yol masrafına giderdi
köyde doğup büyüdüm her yaşam şartınıda çok iyi biliyorum
fakirlikten geldim şimdi
istanbulda en iyi mekanlarına girebiliyoruz
ve hergün şükrediyorum Allaha yani seviyorum istanbulu
benim için yaşanılacak en güzel yer
ne güzel internette ne işiyle meşgulsünüz? bende evde sıkıldımda çalışırdım internette:44:
bol karlı kazançlar dilerimm ve tebrik ederiminternetten satış yapıyorum cnm toptan ürün alıp satıyorum kira ve iyi satışın olduğu ayda faturalarda bu işe ait diğer keyfi harcamalarımız yemek harcamalarımız birikimlerimiz eşime ait oluyor
kadınlar için en iyi iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?