- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi Figolitaaa
-
İstanbul'u sevmeyenler inşalah bir an önce kurtulur.
Çünkü sevmeyenin hor kullandığı bir güzellik İstanbul..
cahiller geldi heryerini kapladılar dediğimiz istanbul zaten hiçbirimizin tapulu malı değil.
Çok kalabalık bulanların mantığını anlamak güç o zaman sen terket çok kalabalıksa..?
İstanbul'u güzel yapan bizim görebildiklerimiz.
Ben kendimi her daim mutlu edecek birşeyler bulurum.
Enteresandır ne tacize uğradım ne kapkaça maruz kaldım.
İstanbul'un tek sorunu trafik ve altyapı.
Onun dışında her sorun bu ülkenin her yerinde var..
Ben 4 yıl önce,2 günlüğüne,okul arkadaşlarımla gelmiştim.Gezilecek yerleri bilmediğimiz için ilk olarak Aksaray'a gitmiştikKorkup geri döndük Nefret etmiştim İstanbul'dan,o kadar övdükleri şehir bu muymuş demiştim.Taki 2 yıl önce 20 günlük banka eğitimine gelene kadar...Nişanlımda İstanbul'da yaşıyor olunca 20 gün doyasıya gezdim,eğlendim ve bu şehre aşık oldum.Şu anda buraya yerleştim,1,5 ay sonra düğünüm var,çok sevdim burayı.Ankaralıyım ve Alanya'da yaşıyordum,arkadaşlarım''Ankara,Alanya gibi yerleri sevemedinde İstanbul'un neyini sevdin''diyorlar.Galiba bir şehri sevdiğiniz insan veya yaşadığınız güzel olaylar sevdiriyor
nefret etme nedenim o kadar çok ki...saysam destan olur heralde..
1- trafik
2- kalabalık
3- altyapı sorunları
4- kirli havası
5- çarpık kentleşme
6- insanlardan dolayı ortamında hakim olan yoğun negatif enerji..herkesde bir sinirlilik hoşgörüsüzlük
7- kapkaçlar, tacizler ve benzeri olaylar
8- ipini koparan istanbulda soluğu aldığı için meydana gelen kültür çatışmaları ve kargaşası
9- aşırı büyük olması ve bu nedenle hergün okula veya işe gitmek için kilometerlerce yolların tepilmek zorunda kalması
10- ve buna bağlı olarak trafikte bazen aşırı hızla gidilmesi ve trafik kazası riskinin yüksek olması
11- ayrıca deprem bölgesi üzerinde olması
ve daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü sebep var....
istanbulda yaşamınızı sürdürebilmeniz için bütün var gücünüzle maddi ve manevi olarak savaşmanız gerekiyor...huzur değil savaş meydanı mübarek şehir...
ama uzun lafın kısası bana tek bir kelimeyle istanbulu tarif et deseler o kelime kesinlikle "CEHENNEM" olurdu.... istanbul = Cehennem......
İstanbul'dan nefret etmemin en büyük nedeni İzmir'dir.
(Evet özlüyorum, hem de çok!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?