- 15 Kasım 2007
- 396
- 46
- 643
- Konu Sahibi Figolitaaa
-
İstanbul'da büyüyüp üniversite için Ankara'ya gelmiş biri olarak İstanbul'u deli gibi özlediğim için nefret edecek bir şey bulamıyorum. Bence içinde yaşayan herkes kıymetini bilmeli. Ayrı kalınca deli divane olursunuz onun için.
İstanbul bambaşka. Hele ki Taksimm... Oooffff ağlıcam şimdi.
Bazi yorumlardan, bazi arkadaslarin Istanbul'un ne tur yerlerinde gezdiklerini merak ediyorum. Gece kondu mahallelerinde, kacak konutlu yerlerde mi yasayip gordunuz anlamadim ki. Ben nedense hic oyle sivasiz bilmemnesiz cirkin evlere rastlamadim. :) O tur yerlere gitme sebebim olmadi. Nezih semtlerde bulundum.
başına çalınsın güzelliği yaaa. hani bir insandan nefret edersin ya öyle nefret ediyorum senden istanbul. doğduğum büyüdüğüm yerlerden buraya geleli 5 yıl oldu ne sevdim ne alıştım. En güzel yerlerini gezdim, güzel yerlerde yaşadım ama yokk! memleketim gibisi yok.
Bazi yorumlardan, bazi arkadaslarin Istanbul'un ne tur yerlerinde gezdiklerini merak ediyorum. Gece kondu mahallelerinde, kacak konutlu yerlerde mi yasayip gordunuz anlamadim ki. Ben nedense hic oyle sivasiz bilmemnesiz cirkin evlere rastlamadim. :) O tur yerlere gitme sebebim olmadi. Nezih semtlerde bulundum.
Katılıyorum...
Sanki doğudaki bir şehirden bahseder gibi.
Yahu sonuçta İstanbul bu...Megakent...Dünya şehirlerinin listesine girmiş bir kentten söz ediyoruz.
Sanki çarpık kentleşme,yokuş mokuş başka hiçbir yerde yok.
Çok abartılıyor çok güldüm.
Ya da dediğin gibi çoğu gecekondu mahallelerinde geziyor,oraya da İstanbul diyor.
İstanbul'un en sosyetik görülen semtlerinden birinde yaşıyoruz.İmkanlarımız Allah'a şükür güzel.İstanbul'u yaşamak için de para lazım kimse kusura bakmasın.İstanbul'da yaşayıp daha Boğaz'ı görmeyen,sıvasız evlerde yaşayan insanlar var.Bunu görmek,bilmek hiç de zor değil.İmkanlarımız geniş de olsa,en güzel yerlerden birinde de evimiz olsa ben İstanbullu olmadığım için,burayı yaşanacak bir yer olarak görmediğim için ileriye dönük planlarımız buraya ait deĞİL.
evet canım katılıyorum sana istanbulda olup da denizi göremeyen insanları duydum boğazı bilmeyenler sıvasız evlerde yaşayanlar..dediğin gibi istanbulu dört dörtlük yaşamak için para lazım parası yetersiz olanlar sanırım istanbul da yaşamış sayılmıyor bazı yorumlara" nerelerde gezdiniz" diye sorulara bakılırsa..
İstanbulluların yüzde 90'ı Boğaz'Da,Etiler'De,Bebek'de vs vs yaşadığı için gecekondu semtlerini göremiyorlar:Gecekondular da yaşamak zorunda olan insanlar da İstanbullu ,üzgünüm ama gecekondu semtlerini küçümseyenler için bunu söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?