- 6 Şubat 2010
- 940
- 131
- 123
- Konu Sahibi Figolitaaa
-
Ortada kompleks yapılacak bir durum yok zaten.bayanssulusmile İzmir gibi bir şehirde yaşayan biri için hafif kalır bu yorumunuz.:smiley-cool: İstanbul'u sevmemek kompleks değildir,bir TeRCiHTir.Size göre kıyaslanmaz,bana göre kıyaslanır.sempatiksalakcinni Herkes İstanbul'a ayılıp bayılmak zorunda da değil,öyle değil mi?O yüzden tezinizin çıkış noktası yanlış.zemuszemus
Aksine son derece doğru...Konu '' Istanbul '' ya seversiniz ya sevmezsiniz hepsi bu. İzmir şöyle böyle demeye luzum yok apaçık kompleks oluyor bu durumda.Sadece sizin için söylemiyorum direkt savunma mekanızması olusturulması yanlış.Sonuç olarak ; ne , güzel İzmir ' imiz olmadan ne de Istanbulsuz bir Türkiye düşünemiyorum ben..Hepsi bizim şehrimiz.Ne istanbul ne izmir kimsenin değil hepimizin..Ben ikisi ilede gurur duyuyorum.
Aksine son derece doğru...Konu '' Istanbul '' ya seversiniz ya sevmezsiniz hepsi bu. İzmir şöyle böyle demeye luzum yok apaçık kompleks oluyor bu durumda.Sadece sizin için söylemiyorum direkt savunma mekanızması olusturulması yanlış.Sonuç olarak ; ne , güzel İzmir ' imiz olmadan ne de Istanbulsuz bir Türkiye düşünemiyorum ben..Hepsi bizim şehrimiz.Ne istanbul ne izmir kimsenin değil hepimizin..Ben ikisi ilede gurur duyuyorum.
Nolur dışarıda veya internette bir defa olsun İzmir ile İstanbul kıyaslaması olmadan İstanbul'u tartışabilsek ama ne mümkün...
boshayallersmile
İstanbul ne kadar inkar etseniz de dünyada güzelliği, tarihi, boğaz manzarasıyla dünya liderlerinin bile gıpta ettiği bir şehir...
Bunu da asla tartışmaya çalışmayalım lütfen çünkü gerçekler...
Bakın liderler neler demiş...
İstanbul mutlak fethedilcektir..
Onu fetheden komutan ne güzel komutandir..
Onu fetheden asker ne güzel askerdir..
Hz. Muhammed
İki büyük cihanın kesinti noktasında Türk vatanının ziyneti Türk tarihinin serveti Türk milletinin gözbebeği İstanbul bütün vatandaşların kalbinde yeri olan şehirdir.
Mustafa Kemal Atatürk
Eğer dünya tek bir devletten ibaret olsaydı, başkenti İstanbul olurdu.
Napoleon Bonaparte
"Dünyaya son kere bakacaksın deseler bu bakışı İstanbul’un Çamlıca’sından isterdim."
(Lamartine)
"İstanbul eskiden beri Avrupa ve Asya’yı birleştiren büyülü(tılsımlı) ve adeta kutsal bir mühürdür. İstanbul muhakkak dünyanın en güzel yeridir."
(Gerard De Nerval)
"Dünya’da İstanbul kadar güzel görünüşlü başka bir kent bulunmadığını söyleyenler, gerçekten haklıymışlar."
(Chateaubrıand)
Demek ki İstanbul o kadar da nefret edilesi bir şehir değilmiş değil mi? bayanssulusmile
Nolur dışarıda veya internette bir defa olsun İzmir ile İstanbul kıyaslaması olmadan İstanbul'u tartışabilsek ama ne mümkün...
boshayallersmile
İstanbul ne kadar inkar etseniz de dünyada güzelliği, tarihi, boğaz manzarasıyla dünya liderlerinin bile gıpta ettiği bir şehir...
Bunu da asla tartışmaya çalışmayalım lütfen çünkü gerçekler...
Bakın liderler neler demiş...
İstanbul mutlak fethedilcektir..
Onu fetheden komutan ne güzel komutandir..
Onu fetheden asker ne güzel askerdir..
Hz. Muhammed
İki büyük cihanın kesinti noktasında Türk vatanının ziyneti Türk tarihinin serveti Türk milletinin gözbebeği İstanbul bütün vatandaşların kalbinde yeri olan şehirdir.
Mustafa Kemal Atatürk
Eğer dünya tek bir devletten ibaret olsaydı, başkenti İstanbul olurdu.
Napoleon Bonaparte
"Dünyaya son kere bakacaksın deseler bu bakışı İstanbul’un Çamlıca’sından isterdim."
(Lamartine)
"İstanbul eskiden beri Avrupa ve Asya’yı birleştiren büyülü(tılsımlı) ve adeta kutsal bir mühürdür. İstanbul muhakkak dünyanın en güzel yeridir."
(Gerard De Nerval)
"Dünya’da İstanbul kadar güzel görünüşlü başka bir kent bulunmadığını söyleyenler, gerçekten haklıymışlar."
(Chateaubrıand)
Demek ki İstanbul o kadar da nefret edilesi bir şehir değilmiş değil mi? bayanssulusmile
Evet ,konuyu hatırlamanız iyi olmuş.Sevmeyenleri kompkleksli ilan edecek kadar hırslanmışsınız. :) İzmir'e takılıp kalmışsınız.Bursa,Eskişehir,Ankara,Adana ... örnekleri sizi rahatsız etmemiş de İzmir etmiş.İlginç...bilmiyorumkismile Kimse kimseye hakaret etmediği sürece kendi şehrinden de örnek verebilir.bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?