- 7 Şubat 2018
- 125
- 137
- 18
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Önceki konunu da okudum, inan yazacağımı bilmiyorum ama senin anlattıkların ben de çok iyi bildiğim ve maruz kaldığım bir manipüle tekniğini hatırlattı duyan bilen vardır muhakkak GASLİGHTİNG denilen çok ciddi bir psikolojik şiddet türü.Narsizm le birlikte geliyor ki bu belirtiler de var. Sana farkına vardırmadan kendini değersiz hissettirdi başlarda anlamadın ki yazmışsın başta çocukluk yapıyo sandım diye.Yapamazsın bırak sen ben yaparım, sen nereden bileceksin, yemek güzel olmamış vb.. Başta bunu nazik olmaya çalışarak yapar. Sonrasında göstere göstere. Senin ona bağımlı olmanı istiyor maddi ve manevi. Üstelik dışarıya karşı bir melektir herkes sana kızar inanmazlar bana böyle yaptı desen.Bilmiyorum profile uyuyor mu. Biz ne yazarsak yazalım sen bu hayatı yaşayansın, en doğru kararı sen vereceksin.Suan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
"Ah canim oglum, sen simdi ac kaliyosundur. Sana da bulasmasa bari. "
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.
Biseyler diyecekti de okudugumu anlayinca sustu.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.
Her anlamiyla falso bu evlilik. Haksiz miyim , bana biseyler deyin lutfen.
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzücü. Kendine iyilik yap ve bu adamı çıkar hayatından biliyorum diyeceksin ki benim şuan oturduğum yerden yazmam kolay hele böyle bir toplumda. Anneniz babanız destek çıkacak olurlarsa ne mutlu. Ayrıca iyi ki çocuğunuz yokBen de tam hayir gelmez demistim. Senin mesajini okudum. Ayni seyi dusunuyorum. Cok uzgunum
Canım inan o kvler de oğluşları bekarken önlerine bi tabak yemek koymayıp gezmeye giden "yumurta pisir ye" diyen tipten kadınlar yani. Evlenince oğluşlar kıymete biniyor.bir ev var, kurulu düzen var, o evde buzdolabı var.
illa ki zeytin peynir var. ne bileyim bir makarna da vardır.
aç kalmak nedir ya?
bir kere de zeytin peynir ye!
hiçbir şey yoksa git markete, pastaneye ye bir şeyler!
denk geldi diye yazmak istiyorum..
hamileyken veya lohusayken kayınvalidem gelmedi diyenler de aynı kafada bence.
nedir abi, karnını doyurucan ya alt tarafı!
her zaman ziyafet sofrasına mı oturuyorsun?
erkek annelerindeki bu zihniyete ifrit oluyorum.
"ayyy ne yiyor ki oğluşummm?sarmaya dolmaya hasret"
işin komik tarafı o oğluş dolma sevmiyor
bence abartıyorsunuz... kaynana bıraz ajitasyon yapmıs way oglum ac kalıyorsun sana da bulasır fılan zannedersın zıka vırus bulasan ölüyor töbe töbe.....kocanıza nıye trıplemıyorsunuz adamın tek sucu annesının onu dusunerek laf soylemesı mı esınızden ılgı gormedıgınız ıcın bence acısını kaynanaya laf ederek cıkarıyorsunuz . bunun yerıne askım beraber yemek yapalım mı ac kaldık dıyebıırsılız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?