Iste benim evliligim..

Önceki konunu da okudum, inan yazacağımı bilmiyorum ama senin anlattıkların ben de çok iyi bildiğim ve maruz kaldığım bir manipüle tekniğini hatırlattı duyan bilen vardır muhakkak GASLİGHTİNG denilen çok ciddi bir psikolojik şiddet türü.Narsizm le birlikte geliyor ki bu belirtiler de var. Sana farkına vardırmadan kendini değersiz hissettirdi başlarda anlamadın ki yazmışsın başta çocukluk yapıyo sandım diye.Yapamazsın bırak sen ben yaparım, sen nereden bileceksin, yemek güzel olmamış vb.. Başta bunu nazik olmaya çalışarak yapar. Sonrasında göstere göstere. Senin ona bağımlı olmanı istiyor maddi ve manevi. Üstelik dışarıya karşı bir melektir herkes sana kızar inanmazlar bana böyle yaptı desen.Bilmiyorum profile uyuyor mu. Biz ne yazarsak yazalım sen bu hayatı yaşayansın, en doğru kararı sen vereceksin.

İyileşip gücünüzü toplayınca eşinize esaslı bir ayar çekmelisiniz bence.Siz orda hastasınız , adam fit olma derdinde.Hasta halinizle sizi bırakıp gitmesi de çok kötü.Kaynananın mesajlarının sorumlusu da eşiniz.Eşinizi bi' silkeleyin de kendine gelsin.

bir kaç gün ailenin yanına gitme imkanın yok mu?
annesinin nasıl bir merhametsiz olduğu ortadayken oğlunun merhametsizliğini tartışmaya hiç gerek yok. iyi demişsin annene git diye...

Ne vicdansız yaratıklar var ya.. hepsini okudum konunun belki gelmiş Özür dilemiştir diye..
Gece kaçta geldi eve hiç konuşmadınızmı? Çok geçmiş olsun bu arada cnim

Ben de tam hayir gelmez demistim. Senin mesajini okudum. Ayni seyi dusunuyorum. Cok uzgunum
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzücü. Kendine iyilik yap ve bu adamı çıkar hayatından biliyorum diyeceksin ki benim şuan oturduğum yerden yazmam kolay hele böyle bir toplumda. Anneniz babanız destek çıkacak olurlarsa ne mutlu. Ayrıca iyi ki çocuğunuz yok

Kaynanan standart bir kadın. Kendini oğluna karşı üyü gösterirken bunun için seni gömüyor. Bunu yapmayan yoktur her gelinin ortak sorunu.
Ama eşin.
5 para etmez yazık sana

bu nasıl annedir yahu? bu bazı erkek anaları, ya bazen bana şu soruyu sordu yor madem öyle çok korkuyorsunuz açlıktan ölecek falan neden çocuğuna böyle kötü günler için yemek yapmayı öğretmiyorsun? ve ya baktın kıyamadın ya da beceriksiz hiç evlendirme kızlarından başını yakma. evde açlıktan ölecek sanıyorlar. benim eşim tip 1 şeker hastası 1 gün olsun yemeğini eksik etmem 1 gün. yemek yeriz akşam 10:00 gibi 45 lere 30 lara düşer ben hemen mandalina meyve peşinde. ama hep souyor yemeğiniz varmı, bana yaptınmı pöfff yani. birde severim kv yi ama yapsanda olmuyor yani. hep diyorum benimki yatsın kalksın oğlu benim gibi biri ile evlendi. kızım 14 aylık işten geliyorum kızım 10:00 da uyur 12:00 ye kadar mutfaktan çıkmam. üstelik yatılı bakıcı var ona rağmen.

senin durumuna gelince sakinliğini iyi korumuşsun arkadaşım, ben olsam o kadar sakin olamazdım sanırım. fevriyim çünkü. annesi dolduruşa getiriyor olabilir. çok bencilmiş eşinde ya :

bir ev var, kurulu düzen var, o evde buzdolabı var.
illa ki zeytin peynir var. ne bileyim bir makarna da vardır.
aç kalmak nedir ya?
bir kere de zeytin peynir ye!
hiçbir şey yoksa git markete, pastaneye ye bir şeyler!

denk geldi diye yazmak istiyorum..
hamileyken veya lohusayken kayınvalidem gelmedi diyenler de aynı kafada bence.
nedir abi, karnını doyurucan ya alt tarafı!
her zaman ziyafet sofrasına mı oturuyorsun?

erkek annelerindeki bu zihniyete ifrit oluyorum.
"ayyy ne yiyor ki oğluşummm?sarmaya dolmaya hasret"
işin komik tarafı o oğluş dolma sevmiyor

Bence kayınvalidede sorun yok. Gelini sevmeyebilir, oğluna çok düşkündür içi gidiyordur. Hepsi tamam. Asıl sorun kocada. Hasta kadına iş buyuran, elinden geldiğince bile bir şey yapmayan adamda.

Evlilik iyi günde kötü günde değil midir?

Iyi gününde keyfine bak kötü günde kaç,

Adam akıllı süründureceksin bu tipleri!!!

Canım inan o kvler de oğluşları bekarken önlerine bi tabak yemek koymayıp gezmeye giden "yumurta pisir ye" diyen tipten kadınlar yani. Evlenince oğluşlar kıymete biniyor.

bence abartıyorsunuz... kaynana bıraz ajitasyon yapmıs way oglum ac kalıyorsun sana da bulasır fılan zannedersın zıka vırus bulasan ölüyor töbe töbe.....kocanıza nıye trıplemıyorsunuz adamın tek sucu annesının onu dusunerek laf soylemesı mı esınızden ılgı gormedıgınız ıcın bence acısını kaynanaya laf ederek cıkarıyorsunuz . bunun yerıne askım beraber yemek yapalım mı ac kaldık dıyebıırsılız

Pardon siz neyden bahsediyosunuz?
Ben tek suclu kayinvalidem mi demisim ? Ya da herhangi birine "suclu" mu demisim.
Benim gorgum,edebime gore hasta insani siz yalniz birakip evde yemek varken yemegi dusunuyosaniz insanlik yapmiyorsunuz.

Ben esime askim yemek yapalim diyebilir misim, siz nerden biliyosunuz diyip demedigimi? Ben evde yemek olup olmadigi konusunda herhangi bisey demis miyim konumda ?
Evde yemek vardi hanimefendi.

Benim kirginligim esime de annesine de. Bir gecmis olsun bekledim. Annesinden annelik beklemedim. Insanlik bekledim.

Esime niye triplenmiyomusum?trip nedir , hanimefendi benim esimle ciddi sorunlarim var ve ben artik " trip" gibi tepkileri gectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…