Iste benim evliligim..

Soyle oldu. Esim spor cantasini unutmus. Ama bana oyle demiyor. Nasil oldun, hava cok guzel hava alsan iyi gelir. Hatta cikmisken spor cantami da getirir misin diyor.
Ben size mealini yazayim,spor cantami getirmeni istiyorum ,bi de kilifina uyduruyorum demek.
Hastayim kalkip kendime nane limon kaynatamadim getiremem dedim.
Simdi ben ona sen benden nasil istiyosun dersem,bana senin icin dedim diyecek.
Iletisim kuramiyorum maalesef ne desem ben hataliyim. Biktim.

Canim bence de degil. Kim ister evliligini yikmayi,daha 1 yil oldu
Hic bisey anlamadim evlilikten
Bu adam ne zaman anlayis gosterecek,yine konuscam gelince. Umudumu bitiriyor her gun

Canim bence de degil. Kim ister evliligini yikmayi,daha 1 yil oldu
Hic bisey anlamadim evlilikten
Bu adam ne zaman anlayis gosterecek,yine konuscam gelince. Umudumu bitiriyor her gun

Dualarımdasın Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Ne hayallerle kurduğumuz evlilikleri , bu erkekler nasıl oluyor da ''bitirsem mi evliliği bitirmesem sabretsem mi'' noktasına getiriyorlar anlayamıyorum.

Dualarımdasın Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Ne hayallerle kurduğumuz evlilikleri , bu erkekler nasıl oluyor da ''bitirsem mi evliliği bitirmesem sabretsem mi'' noktasına getiriyorlar anlayamıyorum.

Cok tesekkur ederim. Rabbim senin de gonlune gore versin.
Oyle mutlu evlendim ki. Ne hale geldim, keske boyle olacaginin sinyalini verseydi. Daha ne kadar sabredeyim bilmiyorum.

Canim cok tesekkur ederim. Nasil guzel yazmissin. Allah razi olsun.
Icimden hic gelmiyor ne yazmak ne aramak.
Az once komsu teyze geldi, biseye ihtiyacin var mi kizim diye soruyor.
Benim esim bana nasilsin demiyor.
Allah'a havale ediyorum onu. Ne diyim ben artik.

Hiç sana karşı neden bu şekilde uzak olduğunu söyledi mi bir nedeni var mı nedir yani mesele senin kazancın mı başarın mı insan karısıyla nasıl yarışır anlamıyorum.

Önceki konunu da okudum dün gece canım. Eşinin tavırlarının aynısını bana uygulayan biriyle 4 sene flört ettim.Bana kendimi değersiz, çirkin ona muhtaç ve başarısız hissettirdi. Kişiliğimi, benliğimi kaybettim.Geç olmadan yaptığı manipüle taktiğini gördüm ve bitirdim. Evli olsam yine bitirirdim. Aradan 10 yıl geçti, kendime güvenim zor toparlandı.Sen güçlü ve başarılı bir kadınsın. Hazmedemediği en temel şey bu bence. Sana olan tüm duygularının önüne bu his geçiyor.

Öyle ama ne bencil insanlar var o hortum boğazınin derdine düşmüş birde kalkmış gitmiş hadi gittin nerdesin len bunca saat bukadsr mi kıymetsiz ilişkiler insanlar madem ki kıymet vermiyeceksin alıp neden esin yaptın. Dimi ama

Eşinizle konuştunuz mu ? Yani karşınıza alıp sakince. Biz çok sevdik evlendik. Böyle oldu ben üzüldüm , iyi günde kötü günde falan filan işte bunun gibi şeyler ? Konuşup anlaşılabilen bir tip mi bilmiyorum tabi ! Ben eşimle konuşmaya çalıştığımda hep o haklı oluyor kendime lanet okuyup odama çekiliyorum da siz bir şansınızı deneyin derim

Bir de erkekler gerçekten anneleri konusunda çok çok hassas oluyor. Sakın annen böyle dedi falan demeyin. Evliliğinizi kurtarmaya bakın bence. Siz eşinizin tavrı üzerinden konuşun yani onun tavrına kırıldığınızı söyleyin. Annesini nasıl değiştirsin valla zor e şimdi sizde annesine laf eserseniz bu kez siz el kızı olursunuz o annesini tutar. O konulara hiç girmeyin. Biz de de annesi kutsal ben normal muhabbetini ederken bile her kelimemi seçmek zorunda kalıyorum yanlış bir kelime kullanırsam gözlerinden alevler çıkıyor anladım ya valla idare etmeye çalışıyorum ve düzeleceğini umuyorum. Siz de hemen gaza gelip gemileri yakmayın. Lütfen

Bir kadın ne kadar kötü,sorumsuz,kocası ile anlaşamayan bir eş olursa olsun hiçbir sebep kayınvalideye o kadını çekiştirme hakkı vermez,veremez.
Aynı şey bız kadınlar icinde geçerli.
Esim ne kadar sorumsuz olursa olsun annem,kocam hakkında yorum yapamaz.Vermem o fırsatı kimseye.
Bu da demek oluyor ki sorun tamamen esinizde.
O bu fırsatı kendi elleriyle vermiş annesine.

Konusmaz miyim
Ben ona tatlilikla bak biseyleri duzeltelim dedikce onu elestirmis oluyorum. Ne desem onu elestirdigimi saniyor. Suclu ben oluyorum. Hep hakli hep magdur.

Bence de. Esim boyle olmasa kv bunu yapamazdi.

Anne konusunda kesinlikle sana katılıyorum ne kadar anlaşamasa anne oğul ilişkileri soğuk bile olsa anneye bişey söyleyince tamamen cephe alıyorlar. Ki bu durumda anne oğulun arası çok iyi,ters tepebilir anneye söylenen söz. Ki zaten D Deniz-yildizi2 nin aslında anneye değil eşine bütün kırgınlığı. Eşinin annesinden insanlık beklemiş kız haklı olarak. Size emanet edilen ailesinden ayrı gelininize böyle mi davranılır.Geçmiş olsun de geleyim çorba yapayım mı de,ağzının kenarıyla de yine yeter.Vicdan..Ne yazık ki herkese nasip olmuyor bu duygu

Konusmaz miyim
Ben ona tatlilikla bak biseyleri duzeltelim dedikce onu elestirmis oluyorum. Ne desem onu elestirdigimi saniyor. Suclu ben oluyorum. Hep hakli hep magdur.
Benzer şeyleri yaşıyoruz. Ben şuna kanaat getirdim. Bemce biz eşlerimizi tanımadığımızdan onların diliyle ve doğru anlayacağı biçimde iletişim kuramıyoruz. Bunun için bence tüm gururunu bir kenara itip eşine şunu sor sana nasıl davrnamamı isterdin ?

Keşke mesaja siz cevap verseydiniz.. Merak etmeyin anne, aynı odada kalmıyoruz, yemek işinide sipariş ile halledecek diye yazsaydınız..
Ne ayıp yaa.. Valla hayret ediyorum bazı insanlara..

Esim geldi.
Iyi misin dedi,degilim dedim.
O kadar. Iceri gecti,yemegini yedi. Tv karsisinda.

Sakince konusacaktim. Deneyecektim bir kez daha. Bagirdi cagirdi.
Sonra niye bagiriyosun dedim. Ben uzatmisim konuyu.
Uzatti dedigi de dun beni yalniz birakmasi hakkinda konusmak istemem. Bakin konusmam demiyorum konusmak istemem.
Bir guzel bagirmasini da savundu.
Bagirirmis cunku ben uzatmisim napsaymis.
En sonunda da " mal bu. Ben boyleyim. Degisemem kimse icin. " mahalle agziyla sanki sokak kavgasi icindeymis gibi boyle cirkin cirkin bir tavir.

Tamam dedim. Artik ben daha ne yapabilirim. Bosanacagim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…