- 28 Kasım 2017
- 139
- 200
- 103
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Ama benim yuzume karsi. Canim kizim canim kizim.
Bisey diyince ay ben o niyetle mi dedim.
Bezdim bezdim sabir mabir kalmadi.
Bazı kv ler malesef boyle.
Ogullari herseyden onemli. Sen gelinsin kizlari degilsin. Kendi kizi hasta olsaydi emin ol kizini arayip kocan sana baksin derdi ama konu ogullari olunca boyle olmuyor.
Seni cok iyi anliyorum benzerlerini bende yasiyorum cunku
Allah yardımcınız olsun, hastayken yasanılan seyler de daha bi canını sıkar insanın,daha kırılgan olur yani. Bi de sahit oldugunuz seyler cok kırıcı seyler. Allah ikisinin icine de merhamet versin. Kayınvalidenize de sinir oldum, biraz empati yap be mübarek
Ben okurken şunu merak ettim. Evlilik öncesi çok daha farklı bir ilişkiniz vardı değil mi? Direkt evlilikle mi bitti, kendisi değişti mi tamamen?Seviyorum ama azalarak bitiyor canim. Bu son olayla da cok guzel oldu. Her seyi yok ettiler ana ogul.
Ben okurken şunu merak ettim. Evlilik öncesi çok daha farklı bir ilişkiniz vardı değil mi? Direkt evlilikle mi bitti, kendisi değişti mi tamamen?
Ya ben onu asla korumuyorum bence sdmşmle sevinmeliydi gerçekten de, ama kendisini senin yanında başarısız hissediyor olabilir mi? Belki ailesi felan da laf sokuyordur vs dolduruşa geliyordur. Ama eski konında verdiğin örneklere istinaden aslında daha değişik bir şey olabilir, yediğin yemekten yut okuduğun kitaba kadar seni eleştirmesi tuhaf. Kim olsa psikolijisi bozulur. Bak şu olabilir, sen kendime dikkat ediyorsun kendini geliştiriyorsun vs., buda onda korku yaratıyor kendisini yanında yetersiz hissediyor olabilir. Buda EGO’suna dokunduğu için çözümü seni aşağılamakta buluyorEvlilik oncesinde 2 yil ciktik. Cok guzeldi, adam cok nazikti, sevecendi. Paylasimciydi.
Hic evlilik meraklisi degildim,hatta evli arkadaslarimdan sorun duydukca oh benim kafam rahat diyodum. O kadar iyiydi ki iste bu dedim. Yani onla da evlenmiceksen kimle evlenicem ki ben. Biseyin cok iyi olmasi da normal degilmis.
Bir de ben o asamada skntili donemler geciriyordum. Egitim is anlaminda. Simdi cok sukur duzeldi,yoluna girdi.
Her seyim batmaya basladi.
Kadin oldugum icin arka planda olmami istiyor.
Yani dusunsene esini bir basarisindan kutlamak yerine " once ben bitirmeliydim"der mi insan.
Anladim ki ondan daha iyi olmami resmen istemiyor. Hircinlasiyor.
Bazen belli etmemek icin caba sarfettigini goruyorum. Ama o an bisey demese de bi sekilde o gun onun acisini cikarmaya calisiyor. Anliyorum artik.
Benimki de gayet vahim canım, ben de hep işimi bahane ederdim ama işimde de mutlu olmadığımı anladım. Şu an hala eski hayatımda olsaydım mutsuzluktan bitmiş tükenmiş olurdumCok gecmis olsun.
Esin benim esime benziyor ama benimki kadar vahim mi bilmiyorum.
Uzerindeki yukleri atmissin, ben de atabilirim insallah.
Ailemin yanina gitmeyi cok istiyorum. Ama isim yuzunden gidemiyorum.
Ben bunu yapacaklarini hic beklemezdim. Resmen su saat oldu. Adam yok. Resmen beni yalniz birakip annesinde kaldi. Boyle insandan hayir gelmez..
Adam bile denmez.Allah askina bu nasil bir " anne "
Benim oglum ac kalir demis. Tem dusundugu oglunun "bogazi"
Ailem de yok burda. Kendimi cok yalniz hissediyorum.
Esim mi, sevgiyi gectim ama merhamet yoksa bir insanda evlenmemeli bence.
Beni boyle birakip annesine giden adama ne denir?
Benim kv de ben lohusayken oğluna sevdiği corbayi yapıp bir kase getirmisti.Al oğlum karnin acikinca icersin demişti.söyle bi ters ters baktım sende iki kaşık alabilirsin dediydiAllah askina bu nasil bir " anne "
Benim oglum ac kalir demis. Tem dusundugu oglunun "bogazi"
Ailem de yok burda. Kendimi cok yalniz hissediyorum.
Esim mi, sevgiyi gectim ama merhamet yoksa bir insanda evlenmemeli bence.
Beni boyle birakip annesine giden adama ne denir?
Size katılıyorum kesinlikle.ama benimki hasta olsa geçmiş olsun derim ama umrumda olmaz:))Hayatın gerçeği maalesef erkek anneleri asla gelini düşünmüyorlar.
Biri gelir biri gider oğluma bişey olmasın da gözüyle bakıyorlar.
O yüzden canınızın kıymetini bilip bencil davranmak gerek.
Şahsen kv dem hastalanıp yatağa düşse bir geçmiş olsun demem umrumda da olmaz.
Benim kv de ben lohusayken oğluna sevdiği corbayi yapıp bir kase getirmisti.Al oğlum karnin acikinca icersin demişti.söyle bi ters ters baktım sende iki kaşık alabilirsin dediydi
Sanki oğlu doğurdu:)ki ben hic bir iyligini gormedim.
Adam bile denmez.
Kv'ye pes, eşine bin kat pes diyorum.
Yanında durup sana çay, çorba yapacağına kalkmış bir de annesine gitmiş.
Malesef gerçek:)5 tane kizi var,bu kadar kizi olunca iyice kiymetsiz oldum:)Inanamiyorum bunlar gercek mi ya ?
Ben benimkine alistim da benden baska yasayanlari gorunce sasiriyorum.
O kayinvalidenin de kiz evladi yok mu,onun da basina bi gun gelmez mi.
Iyi bari iki kasik al demis bana onu da demezdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?