Iste benim evliligim..

Allah yardımcınız olsun, hastayken yasanılan seyler de daha bi canını sıkar insanın,daha kırılgan olur yani. Bi de sahit oldugunuz seyler cok kırıcı seyler. Allah ikisinin icine de merhamet versin. Kayınvalidenize de sinir oldum, biraz empati yap be mübarek

Ya kv zaten anormal. Oglu desen ayni anasi.
Bu ikisinin psikologa gitmesi lazim. Ben gidiyorum. Neden ? Normal bir insanim. Normal kalmaya devam etmek icin. Saka gibi degil mi ?
Senin kv benimki gibi mi ? En onemlisi esin nasil? Adamda bitiyor is.

Reactions: Den

Cok sagol. En cok beni uzen de yalnizligim.
Evimi ozledim annemi babami. Hele bunlarin yaptiklarindan sonra.
Esim her gun annesini babasini kardeslerini goruyor. Hasta hasta bile ben su muameleyi goruyorum ya Allaha havale ediyorum.

Ben okurken şunu merak ettim. Evlilik öncesi çok daha farklı bir ilişkiniz vardı değil mi? Direkt evlilikle mi bitti, kendisi değişti mi tamamen?

Evlilik oncesinde 2 yil ciktik. Cok guzeldi, adam cok nazikti, sevecendi. Paylasimciydi.
Hic evlilik meraklisi degildim,hatta evli arkadaslarimdan sorun duydukca oh benim kafam rahat diyodum. O kadar iyiydi ki iste bu dedim. Yani onla da evlenmiceksen kimle evlenicem ki ben. Biseyin cok iyi olmasi da normal degilmis.
Bir de ben o asamada skntili donemler geciriyordum. Egitim is anlaminda. Simdi cok sukur duzeldi,yoluna girdi.
Her seyim batmaya basladi.
Kadin oldugum icin arka planda olmami istiyor.
Yani dusunsene esini bir basarisindan kutlamak yerine " once ben bitirmeliydim"der mi insan.
Anladim ki ondan daha iyi olmami resmen istemiyor. Hircinlasiyor.
Bazen belli etmemek icin caba sarfettigini goruyorum. Ama o an bisey demese de bi sekilde o gun onun acisini cikarmaya calisiyor. Anliyorum artik.

Hamileligin ilk 3 ayi icinde grip olmuştum. Atesim tavan yapmış, titremiyorum 9 siddetinde deprem gibi sallaniyorum. Elime koluma hakim olamiyorum o dereceyim. Agliyorum artik yorgunluktan, atesimi düşür nolur diye esime. Eli ayagina dolandi ( esimde fena annecidir bu arada ) annesinden yardim istedi. Anne gelin brn dusuremiyorum yardim edin doktora goturelim. Saf cagar araba gotyr ne anani karistiriyorsun demi!
Kadinin verdigi cevap şu; bebek degil sonucta ates buyuk insana zarar vermez bisey olmaz, dedi ve gelmedi :) araba geldi kis gunu eksi bilmem kac dereceye cikinca bana şok etkisi yapti ates düştü. Eve donduk tekrar sallanmaya basladim, tekrar annesini aradi :) kadin yine gelmedi...
Ailemin yaninda da bana bir hürmet hizmet falan, benim erkek annelerine guvenim kalmadi bunun gibi nice hikâyelerim var. Ama esini bilmiyorum cok ayip etmis sana iyi düşün ani kararlar alma derim, ama annesinden merhamet bekleme. Ben artik beklemiyorum...

Ya ben onu asla korumuyorum bence sdmşmle sevinmeliydi gerçekten de, ama kendisini senin yanında başarısız hissediyor olabilir mi? Belki ailesi felan da laf sokuyordur vs dolduruşa geliyordur. Ama eski konında verdiğin örneklere istinaden aslında daha değişik bir şey olabilir, yediğin yemekten yut okuduğun kitaba kadar seni eleştirmesi tuhaf. Kim olsa psikolijisi bozulur. Bak şu olabilir, sen kendime dikkat ediyorsun kendini geliştiriyorsun vs., buda onda korku yaratıyor kendisini yanında yetersiz hissediyor olabilir. Buda EGO’suna dokunduğu için çözümü seni aşağılamakta buluyor

Cok sinirlendim ayip ya. İki es arasindaki onlarin ozelidir disardan mudehale edenlere cok daha sinir oluyorum.....

Benimki de gayet vahim canım, ben de hep işimi bahane ederdim ama işimde de mutlu olmadığımı anladım. Şu an hala eski hayatımda olsaydım mutsuzluktan bitmiş tükenmiş olurdum

Adam bile denmez.
Kv'ye pes, eşine bin kat pes diyorum.
Yanında durup sana çay, çorba yapacağına kalkmış bir de annesine gitmiş.

Hayatın gerçeği maalesef erkek anneleri asla gelini düşünmüyorlar.
Biri gelir biri gider oğluma bişey olmasın da gözüyle bakıyorlar.
O yüzden canınızın kıymetini bilip bencil davranmak gerek.
Şahsen kv dem hastalanıp yatağa düşse bir geçmiş olsun demem umrumda da olmaz.

Benim kv de ben lohusayken oğluna sevdiği corbayi yapıp bir kase getirmisti.Al oğlum karnin acikinca icersin demişti.söyle bi ters ters baktım sende iki kaşık alabilirsin dediydi
Sanki oğlu doğurdu:)ki ben hic bir iyligini gormedim.

Size katılıyorum kesinlikle.ama benimki hasta olsa geçmiş olsun derim ama umrumda olmaz:))

Inanamiyorum bunlar gercek mi ya ?
Ben benimkine alistim da benden baska yasayanlari gorunce sasiriyorum.
O kayinvalidenin de kiz evladi yok mu,onun da basina bi gun gelmez mi.
Iyi bari iki kasik al demis bana onu da demezdi :)

Adam bile denmez.
Kv'ye pes, eşine bin kat pes diyorum.
Yanında durup sana çay, çorba yapacağına kalkmış bir de annesine gitmiş.

Gercekten annesine gitti. Ve su saate kadar ne bir mesaj ne bir arama. Olsem burda bayilsam haberleri olmayacak. Vicdanlari rahat mi,karnini doyurmus fosur fosur uyuyodur. Annesi de rahatlar artik. Ogulcugu yaninda bu gece.

Bu kaynanalar önce oğulları evlensin diye gözlerinin içine bakıyolar sonrada paylaşamıyolar.
Peki bu erkeklere ne demeli karının dedikodusunu ananla yapmak nedir ya.
Evde yaşadığın evde kalır herşey anlatılmaz.
Bu adamlar bir de çoluk çocuk sahibi olacak daha kendileri çocuk.

Inanamiyorum bunlar gercek mi ya ?
Ben benimkine alistim da benden baska yasayanlari gorunce sasiriyorum.
O kayinvalidenin de kiz evladi yok mu,onun da basina bi gun gelmez mi.
Iyi bari iki kasik al demis bana onu da demezdi :)
Malesef gerçek:)5 tane kizi var,bu kadar kizi olunca iyice kiymetsiz oldum:)

Gelseydi keskede yuzune yuzune hapsursaydin, aman kayinvalidecegim sanada bulasacak vah vah deseydin. AllahAllah ya. Ne insanlar var yaa Sende insan evladisin bi kap yemek yapip getirse yardimci olsa nolurki sanki

Ana oğul ikiSide terbiyesiz bencil insanlarmis. Hasta bir insan varken bubsekilde mi düşünülür. Sizi benimseyememisler maalesef.. hic ustune düşmeyin boşverin adam değilmiş kocaniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…