- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Senden bir sey rica edebilir miyim,vaktin varsa onceki konumu da okur musun
Ona ragmen falso demeyeceksen gercekten dikkate alacagim.
Cok sagol canim.
Üzüldüm, ne yazsam bilemedim. Sende doğru insanı bulamamışsın. Merak ediyorum, herkes için doğru birisi var da biz mi yanlış tercihler yapıyoruz.Suan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
"Ah canim oglum, sen simdi ac kaliyosundur. Sana da bulasmasa bari. "
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.
Biseyler diyecekti de okudugumu anlayinca sustu.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.
Her anlamiyla falso bu evlilik. Haksiz miyim , bana biseyler deyin lutfen.
Gercktn oyle biz hasta olsak dikkat etsene uf banada bulasmasa bari ben nekdr pesinde gezerim insann gucune gider D Deniz-yildizi2 haklsnzAnneısnın yaptıgı buyuk terbıyesızlık .
Bazen eşler böyle düşüncesizlik yapabılıyor.
Onların hastalıkları çok nazlı olur ama bizimkini görmezden gelirler .
Bu evlilikte mutsuzsun.. anlattıkların da geçerli sebepler. Bir hayatı paylaştığımız insan ile birşeyler uyuşmayabilir fakat sizde ki durum resmen yarışa girmiş gibisiniz. Konuşmayı veya aile terapisti öneririm. Boşanmak istediğini ve sebeplerini açıkça anlat,eğer düzeltmek istiyorsa aile terapistini öner. Senin de paikolojik destek alman şart besbelli ki bunalmışsın depresyona girmişsin ki hiç birşeyden keyif almıyorsun.. zor bir süreç,umarım atlatırsın yara almadan :)Yok yok bosanmayi dusunuyorum.. Gecirmez miyim cildirdim ya. Ve duygusalim cunku annem babam baska sehirde. Yalnizim. Ilk kez hastalaninca bi basima kaldim. Icten gecmis olsun'u burdaki arkadaslar dediler. Es ve ailesi bunu bile cok gordu bana. O yuzden ofke ve kirginlik yasiyorum. Icimi paramparca ettiler bugun.
Bir onceki konun ne canim bulamadimSenden bir sey rica edebilir miyim,vaktin varsa onceki konumu da okur musun
Ona ragmen falso demeyeceksen gercekten dikkate alacagim.
Cok sagol canim.
Profile hakkında olana gir açtığı konular de bulursunBir onceki konun ne canim bulamadim
Tmm tatli anne:)Profile hakkında olana gir açtığı konular de bulursun
Ben hastayken benimle ilgilenmeyen kocayı napiyim diyosunn...? Haklısın valla ne diyim..Suan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.
Allah vicdan merhamet versin bir nane limon yapmayan bir tas çorba aklına gelmeyen eşe ne denir.Kaynanaya yorum bile yok açıp sana geçmiş olsun demedi değil mi madem oğlunu bu kadar düşünüyor yemek yapıp işten sonra yedirip yollasaydı ama zahmet olur değil mi...Suan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Baktim.
Evet kvnin yaptığı ayıp insan hasta olanı düşünür önce.. aç kalıyorsa yolla hem gelinine hem oğluna yemek.. ben ne zaman hastalansam kayınvalidem bana hep yemek yollar Allah razı olsun hatta sırf benim sevdiğim yemekleri yollar eşim yemez ben üzülürüm sen aç kaldın diye:)) ülen ne iyi kaynanam varmış bi kere daha anladım. Valla sen haklısın kardeş kv yi sevmedim eşini de o böyle duyarsız yapıyor belki de ama şimdi ne akıl vereyim onu da bilemedimSuan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Baktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?