Iste benim evliligim..

Üzüldüm, ne yazsam bilemedim. Sende doğru insanı bulamamışsın. Merak ediyorum, herkes için doğru birisi var da biz mi yanlış tercihler yapıyoruz.

Anneısnın yaptıgı buyuk terbıyesızlık .

Bazen eşler böyle düşüncesizlik yapabılıyor.
Onların hastalıkları çok nazlı olur ama bizimkini görmezden gelirler .
Gercktn oyle biz hasta olsak dikkat etsene uf banada bulasmasa bari ben nekdr pesinde gezerim insann gucune gider D Deniz-yildizi2 haklsnz

Reactions: H E
Bu evlilikte mutsuzsun.. anlattıkların da geçerli sebepler. Bir hayatı paylaştığımız insan ile birşeyler uyuşmayabilir fakat sizde ki durum resmen yarışa girmiş gibisiniz. Konuşmayı veya aile terapisti öneririm. Boşanmak istediğini ve sebeplerini açıkça anlat,eğer düzeltmek istiyorsa aile terapistini öner. Senin de paikolojik destek alman şart besbelli ki bunalmışsın depresyona girmişsin ki hiç birşeyden keyif almıyorsun.. zor bir süreç,umarım atlatırsın yara almadan :)
Bunu yazmıştım zaten. Eşinin davranışları kesinlikle doğru değil,yarışa girmiş seninle. Ama dediğim gibi ilk yollar tam bir kaos. Bizim evliliğimiz de buna benzer bişeydi ama düzeldi. Düzelmeyecek birşey değil senin evliliğin de. Evet bencil,saçma sapan şeylerle uğraşıyor ama bir süre sonra toparlanır.

Öncelikler geçmiş olsun Allah sabır versin böyle bencil bir Ada'mla nerey kadar ? Almayım eve giysin anasında kalsın madem ..!! Gelinler can değil sanki ana kuzusu değil onlar böyle bencil bi anneden böyle bencil bi evlat olası çok normal .. Allah büyük Can'ım yar YARDIMCIN olsun

Cnm her evlilikte yasaniyor bosan diyenlere kolay , sen yeni evlenmissin bizde ne sikintlar yasadık bende dusundum ama oturuyor sanki zmnla 3.seneye gircem annesinn ona rol kestigini masustan agladigini , huzurumuzu bozdugunu yeni yeni anliyor ama sinirlendiginde yine annesi hakli buda kacinilmz son ben duramam msj atarim annem ynimda olsa msj ile atmam ama kayinvalideyi uygun bi zmnda esin yokken ararım sizin derdiniz ne neden benle ugrasiyrsnz oglun bosansa daha mi mutlu olacksnz aile huzurumu kaçırıyorsunuz Allah razi glmez buna bi msj atiyiosnz ortaligi karistiyorsnz nasil annesin sen oglunu kendine cekmeyemi cLisiyorsn deseniz ben bile cok sinirlendim gelip burda pekala banada corba yapablrdiniz sizib vicdaniniz körelmis dilerim Allhtan sizde hasta olup bir corba pisireniz olmadiginda beni anlarsiniz ?

Ben hastayken benimle ilgilenmeyen kocayı napiyim diyosunn...? Haklısın valla ne diyim..

Allah vicdan merhamet versin bir nane limon yapmayan bir tas çorba aklına gelmeyen eşe ne denir.Kaynanaya yorum bile yok açıp sana geçmiş olsun demedi değil mi madem oğlunu bu kadar düşünüyor yemek yapıp işten sonra yedirip yollasaydı ama zahmet olur değil mi...

Biz ilgilenmeyek ne yapıyorlar senin gibi karinin sole bole demedikleri kalmaz vallaha.ama yeni olduğu için makul bi konuşma yap bakalım

Evet kvnin yaptığı ayıp insan hasta olanı düşünür önce.. aç kalıyorsa yolla hem gelinine hem oğluna yemek.. ben ne zaman hastalansam kayınvalidem bana hep yemek yollar Allah razı olsun hatta sırf benim sevdiğim yemekleri yollar eşim yemez ben üzülürüm sen aç kaldın diye:)) ülen ne iyi kaynanam varmış bi kere daha anladım. Valla sen haklısın kardeş kv yi sevmedim eşini de o böyle duyarsız yapıyor belki de ama şimdi ne akıl vereyim onu da bilemedim

Evden gidip de bu gece gelmeyecek kadar nasıl kinlendi eşiniz?
Ne adammış ama.
Onu da yetiştiren onun gibi biri işte.
Kayınvalidenizden nefret ettim,gebermezdi oğlu açlıktan.
Kocanız ondan kat kat fazla ayıp etmiş.

Evliliğiniz de yeni.
Boşanın demek benim için fazla.
Ama ben size çocuk yapmamanızı önermek istiyorum.
Ve bu evlilik için yapabileceğiniz herşeyi yapmanızı...

Eşinizle iletişini kesmeyin,konuşun,beklentileri,sorunları filan.
Şu evliliğe alışma evrelerini de atlattıktan sonra hâlâ adam olamamışsa o zaman düşünün ayrılığı.

Ve ben hiç kıyamıyorum.Yeni evli olup da böyle mutsuz olanlara, hele anne babasının özlemi ile yananlara.

Umarım sonu hayır olur.

Ilk okudugum konudan böyle bir evlilik beklemiyordum. Şimdi az çok gözümde canlandı eşin ama şunu merak ediyorum bugün annesine gitmeden önce bi sıcak çay olur çorba olur ilgilendi mi seninle? Yemeği nasıl hallettin? Bi şeyler yaptı öylece bırakıp gitmedi de lütfen.

bence eşinizle kayınvalideye gidip kendinize baktırsaydınız. hatta abartıp çok kötüyüm anne birkaç gün sende kalalım deseniz. siz evinize döndükten sonra dip köşe temizlik yapmak zorunda kalacak :) canınızı sıkmayın bence eşiniz bilememiştir nasıl davranması gerektiğini kayınvalidene söyleyecek söz bulamadım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…