Iste benim evliligim..

Ben gururumu bir kenara birakali cok oldu.
Oyle de dedim. Ama inan onun isteklerinden bana sira gelmiyor.
Ben onunla iletisim kuramiyorum.

Annesi hakkinda tek kelime etmedim. Herhangi bir konu hakkinda konusamiyorum. Ben boyleyim diyor. Bitiyor bu evlilik. Cok sagol canim.

Offff bu kaynanalar allahım sanki sen boşadiginda annesiyle çok mu mutlu olacak. Konu sahibi bence artuk gitmelisin boşanmak için değil . Yokluğunu anlaması için annene gitme belki çok güvendiğin bir arkadaş ya da bir otel ama gitmelisin sessizliğe dayanabiliyorsa o zaman bitme vakti gelmiştir . Sensizlikle sınava girmeli olayın ciddiyetini anlamalı

Eve geldiginde ki konusmamiza bakar misin, bensiz kalsa umrunda degil sanmiyorum.
Yarina bilet aldim. Ailemin yanina gidecegim 2 gun.

Canım benim yapabileceğin herşeyi yapmışsın.iki gün de olsa uzaklaşmak sana iyi gelecektir.Ailene yansıtmamak için zaten uzun süre içinde tutmuşsun herşeyi bu belli. Kendini sıkma, sana en iyi gelecek şey şu an ailen.

Canim cok tesekkur ederim. Insallah.
Ben artik ne yapayim. Yuzunu bile gormek istemiyorum.

A
Anneısnın yaptıgı buyuk terbıyesızlık .

Bazen eşler böyle düşüncesizlik yapabılıyor.
Onların hastalıkları çok nazlı olur ama bizimkini görmezden gelirler .
aynen ya komik gerçekten benim kainvalidemde oğluma yazik torununa yazık derdi hep hamileligimi öğrenince ya aşık bana yazik zor bi hamilelik geçiriyorum ve zor bi doğum olacak daha iki sene dolmadı ayrıca sezeryan olalı gerçekten bazen sadece gülüyorum hiç halim kalmamış oluyo oğlum küçük daha ama o hala kendi oğluna acıyor beni hiç düşünmüyor bile haklı kızı değilim ki

Haklsın kuzum senin diğer konunuda okumuştum.
İnsan bir yemek yapar yollar ne biçim kaynana o öyle...
Eşinede yazıklar olsun bir çay bile yapmayan adamdan ne hayır gelir ki zaten...
Bu evlilikte seni mutsuz eden çok şey gördüm değmez bence canım kendini mutlu olmadığın ortama mahkum etme...

Haklısınız bencede takmayın bi üstte yazdığım gibi kaynanalar gelinlerine acımaz kızı değiliz haklılar bosver ben neler cekiyorum mesela ama o hala oğlum sana yazik der olan oğluma oluyor der komik iste

Dimi ya ?
Allah askina soyleyin boyle seyler.
Ben ne yapayim ?
En basiti ya, konusamiyorum. Mal bu isine gelirse ne demek. Ben buyum degisemem kimse icin ne demek.
Hangi kadin evliliginde sunu hak eder?
Iletisim kuramiyorum. Ne desem uzatmis oluyorum ne soylesem kotu oluyorum.
Cok kotuyum

Haklısınız bencede takmayın bi üstte yazdığım gibi kaynanalar gelinlerine acımaz kızı değiliz haklılar bosver ben neler cekiyorum mesela ama o hala oğlum sana yazik der olan oğluma oluyor der komik iste
Yok canim o degil. Beni bu evlilikte esim insan yerine koymuyor.
Oyle agrima gitti ki.
Bugun iyi misin dedi, degilim dedim. Neyin var demedi. Gitti iceri yemek yemeye.
Cok uzgunum..

Yok canim o degil. Beni bu evlilikte esim insan yerine koymuyor.
Oyle agrima gitti ki.
Bugun iyi misin dedi, degilim dedim. Neyin var demedi. Gitti iceri yemek yemeye.
Cok uzgunum..
Sizde hiç muhatap olmayın hatasını görür anlar belki biraz empati yapabiliyorsa üzülmeye değmez dicem ama insan uzuluyo biliyorum ne olursa olsun . Siz yinede canınızı fazla sıkmayın herşey olacağına varır.

Yok canim, ben buyum isine gelirse dedi.
Odama geldim. Biletimi aldim yarin ailemin yanina gidiyorum. Onlara ihtiyacim var. Bu adamin suratini gormek istemiyorum.

Yok canim, ben buyum isine gelirse dedi.
Odama geldim. Biletimi aldim yarin ailemin yanina gidiyorum. Onlara ihtiyacim var. Bu adamin suratini gormek istemiyorum.
En iyisi biraz uzaklaşıp kafanızı dinlersiniz ona da çok sevdiği annesi baksın ne yaparsa yapsin gitsin koynunda uyusun sevmiyorum etkenlerin anneci olmasını herkes yerini bilmeli evlilikten sonra es daha önce olmalı evlenip ezdirmek de neyin nesi anneye anlamıyorum benim esim de kendi halindedir çok konuşmaz kimseyle öyle ama beni ailesine ezdirmez yeri gelir söyler anne haksızsın diye bana da sürekli der zaten takma sen onu sorunları var falan diye aman ya bu kaynanalar ne istiyo anlamış değilim siz dinlenin bol bol ailenizle enerji toplayın.

Ailen sana iyi gelecek canım..Paylaş onlarla evet üzülürler ama yeterince tutmuşsun sen içinde. Ruhun dinlensin biraz baba evinde, uzaklaş o adamdan. Sinirlerim bozuldu vallahi 2 sene ben doğu görevinde ailemden uzak sadece eşimle yaşadım. Kimsenin lafını suratını çekmediğim halde özlemden depresyonlara girdim girdim çıktım. Bu nasıl bişey ya mal bu demiş bide.Ailesinden uzak al getir kızı, üstelik başarılı, çalışan bir kadın,vay bu da benim eşim gurur duyuyorum başarılarınla diyeceğine yaptığı hareketlere bak.Emin ol o kendinden düşük seviyede biriyle yapamaz da egosunu sürekli yüksek tutacak biri lazım ona. Kendinden düşük seviyede derken yanlış anlaşılmasın kişilik olarak değil daha düşük varmıdır bilemem. Akademik olarak yarıştığı konularda demek istedim.

eşinizden üstün olduğunuzu çaktırmayın mesela. benim maaşıma zam yaptılar, onunkinden yüksek oldu, nişanlım üzülür egosu incinir belki diye söylemedim. başka bir şey oldu da mı pofpofluyorum. ben de erkek olsam karımın üstün olmasına içerleyebilirim. erkekler önde olmayı ister malum. burada politik davranabilirsiniz.

siz hastayken sizi düşünmesi gerekirdi o konuda haklısınız. annesi de fırsattan istifade etmiş gibi duruyor. eğer o sinirliyken konuşamıyorsanz taktik değiştirmeyi deneyin. demek ki bu şekilde yol bulamıyorsunuz.

ben daha ağır sorunlar yaşayıp boşanmış biri olarak, hemen boşanmanızı gerektirecek bir durum göremedim. evliliklerin ilk 5 yılı krizdir. sonra sonra bir şeyler aşılır ve insanlar değişebiliyor da. zamanla oturabilir. hemen vazgeçmeyin.

2 aylık evliliğimden tiksindiğim nefret ettiğim çocuğum dahi olmayan bir adamdan ağır şeyler yaşamam sonucunda boşandm. yine de boşanmak zor geldi. boşandın bitti ondan sonrası da var. hayata tutunması var. o kadar kolay değil o işler. bence oluruna bakmaya çalışın. evlilik zaten iyi yönleri hatrına kötü yönlere tahammül etmek. ayrılsanız da 4x4 lüğünü bulamazsınız ortalık manyak dolu. kaç yıldır neler gördüm

Canim oyle guzel ozetlemissin ki durumumu.
Anne babami cok ozledim. Hele bu hasta halimde bu evde yalniz kaldim kimse donup yuzume bakmadi ya, ailemi daha da cok ozledim. Cok duygusalim, dokunsalar aglicam o moddayim.
Ya ben bisey istemedim ki ondan. Huzur istedim. Ama simdi simdi gozum aciliyor biliyo musun.
Anasi , babasi benim ona iyi "hizmet" edemedigimi soyluyolardir. Hizmetciyim ya ben.
O da benim calismama gozunu dikti. Utanmasa sen evde otur diyecek. Eger firsat versem eminim bunu da diycek.
Kaynanam zamaninda cocuk olunca artik isi gucu birakirsin dedigi zaman bu esim denecek adam sesini cikarmadi. Ben isimi birakmiyorum,siz nerden cikariyosunuz bunlari. Olmayacak seylerle yormayin kafanizi dedim.

Keske kendine gore birini bulsaymis.
Bu eve geldigimden beri ne zaman mutlu olsam burnumdan getirdi.
Resmen tukendim bunlarin yaninda.
Insallah ya. Ailemi cok ozledim.
Annemi babami

Merhaba canim.
Ya oyle cok bir ustunlugum de yok. Ama ben ne yapsam batiyor. Inan bir sey gostermiyorum. Onu ne kadar basarili buldugumu soyluyorum. Hic kendimden bahsetmiyorum. Yok olmuyor. Bir ortamda herhangi bir konuda bir seyler soylemem ve ordaki insanlarin beni dinlemesi bile sinirlendiriyor onu.
Bosanmak kolay olur mu ya,insan yuvasini yikmak ister mi. Ne hayallerle evlendim. Simdi yapayalnizim bu sehirde.

Sinirli degil ki. Ben ne zaman bu konular hakkinda konusmak istesem tepki bu.
En en sakin aninda ben bisey desem bu adam boyle.
Ne yapsam olmuyorm caresizim artik. Bosanmak da kendimi kurtarmak.
Hasta edecek beni. Ruhum hastalandi bunlarin yaninda.
Kendimi unuttum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…