Iste benim evliligim..

eski konunuza şimdi baktım, biraz ileri boyutta sanırım bu yarış işi. bu insanı yorabilir. evlenmeden önce elde etmek için sanırım sizle bir şeyleri yapmış. peki hiç sinyal verdi mi bu konuyla ilgili? mesela beni terk edip duran sonunda benim terk ettiğim büyük aşk duyup şu an hiçbir şey hissetmediğim zevat da böyleydi. o zamanlar bir ara harç ücretime param çıkışmamıştı da "he eksik kaldın dimi" tarzı bir şey demişti. o varken araba da kullanamazmışım filan. onda fark etmiştim bu durumu. hatta nişanlımı tanıma sürecinde buna dikkat etmeye çalışmıştım, beni köreltmek yerine desteklediğini görünce rahatlamıştım.

ne diyim böyle hırslı biriyle uğraşmak elbet zordur. aynısını akrabalarımla yaşıyorum yıllardır yarış ederler benimle. kendi kendilerine yarışıp kendi kendilerine yenilirler. ben de sevgiyle dövmek için sürekli inşallah çok başarılı olursunuz filan diyorum şaşkınlıkları yüzlerinden okunuyor. yarışmadığım hiçbir yerime takmadığım için, kendime de güvendiğim, onların beni bastırmaya çalışmasıyla benden bir şey eksilmediğini bildiğim için bana batmıyor. ama evlilikte batabilir

Son düzenleme:

siz anlatmıyorsanız o zaman o kendi farkında sizin başarınızın. yani aslında sizin ne olduğunuzu nerede olduğunuzu biliyor. ne diyeyim bilemedim Allah en doğru en hayırlı kararı aldırtsın. sıkmayın canınızı olacağına varır

Nedendir bilinmez şu devirde kadının çalışmasını istememek diye düşünürdüm. Olay işte bu aslında çalışmasın iyice muhtaç olsun. Bana bağımlı olsun. Oldu canım.

Ya ben de bunu anlamiyorum. Inanir misin hic ya hic. Sinyal falan vermedi.
Cok iyiydi. O kadar anlayisli ve paylasimciydi ki bi gun agzindan cok kirici laflar duymadim. Ufak tefek her iliskide olan tartismalar vardi.
Ama bu hirsi falan hic yoktu.
Ben inanamiyorum zaten.
Bazen dusunuyorum. Baskasi mi var hayatinda ?
Bu kadar degisemez insan cunku..
Artik her ihtimali dusunuyorum.
Sen de kurtulmussun cok iyi olmus, evlendim ve pismanlik her gecen gun daha cok sariyor ruhumu.
Insan esini kiskanir mi ya,benim de oyle akrabalarim var ama este kiskancligi hic duymadim. Gormedim. Yasiyorum suan.

Nedendir bilinmez şu devirde kadının çalışmasını istememek diye düşünürdüm. Olay işte bu aslında çalışmasın iyice muhtaç olsun. Bana bağımlı olsun. Oldu canım.

Zaten ne olsa " sen yapamazsin"i duyuyorum.
Bir is vardi, hocalarim guvenip bana teslim ettiler. Sen yapamazsin ugrasma diyip durdu. Bu nasil insan ya ?
Sonra da saka yaptim ne abartiyosun dedi...
Yok kesinlikle bana tahammul edemiyor. Ben artik buna inaniyorum.

Canım evlenmeden önceki durumunuz neydi sen yükseklisans döneminde evliymişsin sanırım, anladığım kadarıyla buna baya bi içerlemiş beyefendi.Sanki kendisi çalışıyor aşırı yoğun, sen hiçbişey yapmadığın için başarılı olmuşsun gibi ifade vardı yanlış hatırlamıyosam.Ondan öncesinde var mıydı yarış durumu ?

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde çok sorunlarım var eşimle ama benim cesaretim yok ayrılmaya...
Senin farklı ama bak geleceğin parlak seni dibe çekmeye çalışan bir adamla olma ben derim yol yakınken dön bu yalnıştan bu arada çok geçmiş olsun kuzum benim

bunu yaşayanlar duydum daha önceden de.. demek ki kendini belli etmemiş. başkası olduğunu sanmıyorum, hırsındandır. Allah kalbine yumuşaklık versin..

Öncelikle çok gecmis olsun D Deniz-yildizi2 .İki gündür konunuzu takip ediyorum.Bazi kayınvalideler nedense böyle.Ben de iki-üc gündür hastayim midemden rahatsızım.Biraz önce kv esimi aradı.Yemek yiyomusun Power hastaysa yemek yoktur diye!? Halbuki ben o hastayken yaparım bı yemek götürürüm al anne yersiniz sen dinlen diye.Bi de şu kadına bak.Diyecek bisey bulamadım ne yazık ki.Bi uye yazmisti hatirlayamadim su an ama karın doyurmak ne kadar zor olabilir ki yani insan bazen de zeytin peynir yer yani ne olacak ki sanki

Son durum nedir konu sahibi nasil oldunuz

Suan ailemin yanindayim canim.
Sabah cok buyuk tartisma cikti.
Vay efendim ben bu halimle gidersem esi bakamadi da gonderdi derlermis.
E baktin mi dedim,yanimda kalmadin sen neyden bahsediyosun dedim.
Kavga etmemek icin gitmis. Saka gibi ya.

Asil bomba da kvdem bana arkadaslariyla gecmis olsuna "caya" gelcekmis.
Manyak mi bunlar ?
Ben oluyorum,kalkamiyorum. Kadin arkadaslarini toplayip misafirlige gelcem demis. Sevgili esim de simdi annem arkadaslarina ne desin diyor.
Bana mi sordu dedim.
Sana gelsinler cay icmeye sen evdesin ,ben gidiyorum dedim. Carptim kapiyi ciktim.
Napmaya calisiyor bu insanlar, ben anlamadim ya????

Hasta aç bilac karısına spor çantamı getir diye emir veren adamdan cacık olmaz

Merhametsiz ve bencil hastalıklı ana oğul ikilisi,Allah kurtarsın sizi bunlardan

Amin. Insallah.
Allah rizasi icin ya. Arkadaslari dedigi grup 7 8 kisi.
Evimi afedersiniz ama hastayim temizleyemedim. Es desen o da yok.
Kv arkadaslariyla bana caya gelcekmis.
Esimde benim icin hasta baska zaman diyememis.
Rezil,utanmadan bana annem simdi ne desin arkadaslarina diyor.
Alsin oglunu basina calsin simdi.
Sagol canim

Nasıl da biliyor insanların ne diyeceğini beyefendi. Kayınvalidenin arkadaşlarıyla "geçmiş olsun çayı ! "organizasyonuna da diyecek bişey bulamıyorum canım.Daha önce duymamıştık öğrenmiş olduk hastaya geçmiş olsun çayına gidildiğini. Tövbe yarabbimm. Şimdi daha iyi misin ?En azından rahatlarsın ya çok iyi yaptın uzaklaşmakla. Ailenle paylaştın mı problemi

Ben de duymadim. Kv adeti mi bu,simdi birileri cikip kvni suclama der gene :)
Bak o niye oyle cay ve arkadaslar diyo biliyo musun,cunku gelse ben dicem ben kac gundur hastayim sen bi arayip sormuyosun diye.
Bi de esim senin evine geliyo da nasil bisey demiyosun diye. Bunlari demeyeyim diye arkadaslarini cagiriyo. Cok akilli kadindir kvm.

Es es.. Inan canim es diyorum ya. Ismi oyle. Ben oyle hissetmiyorum. Isine gelince nasil savunuyor.
Ben hastaliktan olcem bi kere nasilsin demeyen adam anasinin arkadaslari caya gelmicek diye hiddetle bagirip cagiriyor.

Iyiyim canim, anne baba baska. Gercekten. Allahim kimsenin anne babasini basindan eksik etmesin.
Geldigimden beri bir ilgi bir sevgi.
Bunyem sasirdi valla o kdr alismisim ki insan disi muameleye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…