- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Merhaba canim.
Ya oyle cok bir ustunlugum de yok. Ama ben ne yapsam batiyor. Inan bir sey gostermiyorum. Onu ne kadar basarili buldugumu soyluyorum. Hic kendimden bahsetmiyorum. Yok olmuyor. Bir ortamda herhangi bir konuda bir seyler soylemem ve ordaki insanlarin beni dinlemesi bile sinirlendiriyor onu.
Bosanmak kolay olur mu ya,insan yuvasini yikmak ister mi. Ne hayallerle evlendim. Simdi yapayalnizim bu sehirde.
Sinirli degil ki. Ben ne zaman bu konular hakkinda konusmak istesem tepki bu.
En en sakin aninda ben bisey desem bu adam boyle.
Ne yapsam olmuyorm caresizim artik. Bosanmak da kendimi kurtarmak.
Hasta edecek beni. Ruhum hastalandi bunlarin yaninda.
Kendimi unuttum....
Nedendir bilinmez şu devirde kadının çalışmasını istememek diye düşünürdüm. Olay işte bu aslında çalışmasın iyice muhtaç olsun. Bana bağımlı olsun. Oldu canım.Canim oyle guzel ozetlemissin ki durumumu.
Anne babami cok ozledim. Hele bu hasta halimde bu evde yalniz kaldim kimse donup yuzume bakmadi ya, ailemi daha da cok ozledim. Cok duygusalim, dokunsalar aglicam o moddayim.
Ya ben bisey istemedim ki ondan. Huzur istedim. Ama simdi simdi gozum aciliyor biliyo musun.
Anasi , babasi benim ona iyi "hizmet" edemedigimi soyluyolardir. Hizmetciyim ya ben.
O da benim calismama gozunu dikti. Utanmasa sen evde otur diyecek. Eger firsat versem eminim bunu da diycek.
Kaynanam zamaninda cocuk olunca artik isi gucu birakirsin dedigi zaman bu esim denecek adam sesini cikarmadi. Ben isimi birakmiyorum,siz nerden cikariyosunuz bunlari. Olmayacak seylerle yormayin kafanizi dedim.
Keske kendine gore birini bulsaymis.
Bu eve geldigimden beri ne zaman mutlu olsam burnumdan getirdi.
Resmen tukendim bunlarin yaninda.
Insallah ya. Ailemi cok ozledim.
Annemi babami
eski konunuza şimdi baktım, biraz ileri boyutta sanırım bu yarış işi. bu insanı yorabilir. evlenmeden önce elde etmek için sanırım sizle bir şeyleri yapmış. peki hiç sinyal verdi mi bu konuyla ilgili? mesela beni terk edip duran sonunda benim terk ettiğim büyük aşk duyup şu an hiçbir şey hissetmediğim zevat da böyleydi. o zamanlar bir ara harç ücretime param çıkışmamıştı da "he eksik kaldın dimi" tarzı bir şey demişti. o varken araba da kullanamazmışım filan. onda fark etmiştim bu durumu. hatta nişanlımı tanıma sürecinde buna dikkat etmeye çalışmıştım, beni köreltmek yerine desteklediğini görünce rahatlamıştım.
ne diyim böyle hırslı biriyle uğraşmak elbet zordur. aynısını akrabalarımla yaşıyorum yıllardır yarış ederler benimle. kendi kendilerine yarışıp kendi kendilerine yenilirler. ben de sevgiyle dövmek için sürekli inşallah çok başarılı olursunuz filan diyorum şaşkınlıkları yüzlerinden okunuyor. yarışmadığım hiçbir yerime takmadığım için, kendime de güvendiğim, onların beni bastırmaya çalışmasıyla benden bir şey eksilmediğini bildiğim için bana batmıyor. ama evlilikte batabilir
Nedendir bilinmez şu devirde kadının çalışmasını istememek diye düşünürdüm. Olay işte bu aslında çalışmasın iyice muhtaç olsun. Bana bağımlı olsun. Oldu canım.
Canım evlenmeden önceki durumunuz neydi sen yükseklisans döneminde evliymişsin sanırım, anladığım kadarıyla buna baya bi içerlemiş beyefendi.Sanki kendisi çalışıyor aşırı yoğun, sen hiçbişey yapmadığın için başarılı olmuşsun gibi ifade vardı yanlış hatırlamıyosam.Ondan öncesinde var mıydı yarış durumu ?Zaten ne olsa " sen yapamazsin"i duyuyorum.
Bir is vardi, hocalarim guvenip bana teslim ettiler. Sen yapamazsin ugrasma diyip durdu. Bu nasil insan ya ?
Sonra da saka yaptim ne abartiyosun dedi...
Yok kesinlikle bana tahammul edemiyor. Ben artik buna inaniyorum.
Canım seni çok iyi anlıyorum benimde çok sorunlarım var eşimle ama benim cesaretim yok ayrılmaya...Dimi ya ?
Allah askina soyleyin boyle seyler.
Ben ne yapayim ?
En basiti ya, konusamiyorum. Mal bu isine gelirse ne demek. Ben buyum degisemem kimse icin ne demek.
Hangi kadin evliliginde sunu hak eder?
Iletisim kuramiyorum. Ne desem uzatmis oluyorum ne soylesem kotu oluyorum.
Cok kotuyum
Ya ben de bunu anlamiyorum. Inanir misin hic ya hic. Sinyal falan vermedi.
Cok iyiydi. O kadar anlayisli ve paylasimciydi ki bi gun agzindan cok kirici laflar duymadim. Ufak tefek her iliskide olan tartismalar vardi.
Ama bu hirsi falan hic yoktu.
Ben inanamiyorum zaten.
Bazen dusunuyorum. Baskasi mi var hayatinda ?
Bu kadar degisemez insan cunku..
Artik her ihtimali dusunuyorum.
Sen de kurtulmussun cok iyi olmus, evlendim ve pismanlik her gecen gun daha cok sariyor ruhumu.
Insan esini kiskanir mi ya,benim de oyle akrabalarim var ama este kiskancligi hic duymadim. Gormedim. Yasiyorum suan.
Son durum nedir konu sahibi nasil oldunuz
Hasta aç bilac karısına spor çantamı getir diye emir veren adamdan cacık olmazSuan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
"Ah canim oglum, sen simdi ac kaliyosundur. Sana da bulasmasa bari. "
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.
Biseyler diyecekti de okudugumu anlayinca sustu.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.
Her anlamiyla falso bu evlilik. Haksiz miyim , bana biseyler deyin lutfen.
24. Sayfada bana olan yaklasimini gorebilirsiniz. Ben daha ne yapayim ?
Bence de olmaz...Hasta aç bilac karısına spor çantamı getir diye emir veren adamdan cacık olmaz
Merhametsiz ve bencil hastalıklı ana oğul ikilisi,Allah kurtarsın sizi bunlardanBence de olmaz...
Merhametsiz ve bencil hastalıklı ana oğul ikilisi,Allah kurtarsın sizi bunlardan
Nasıl da biliyor insanların ne diyeceğini beyefendi. Kayınvalidenin arkadaşlarıyla "geçmiş olsun çayı ! "organizasyonuna da diyecek bişey bulamıyorum canım.Daha önce duymamıştık öğrenmiş olduk hastaya geçmiş olsun çayına gidildiğini. Tövbe yarabbimm. Şimdi daha iyi misin ?En azından rahatlarsın ya çok iyi yaptın uzaklaşmakla. Ailenle paylaştın mı problemiSuan ailemin yanindayim canim.
Sabah cok buyuk tartisma cikti.
Vay efendim ben bu halimle gidersem esi bakamadi da gonderdi derlermis.
E baktin mi dedim,yanimda kalmadin sen neyden bahsediyosun dedim.
Kavga etmemek icin gitmis. Saka gibi ya.
Asil bomba da kvdem bana arkadaslariyla gecmis olsuna "caya" gelcekmis.
Manyak mi bunlar ?
Ben oluyorum,kalkamiyorum. Kadin arkadaslarini toplayip misafirlige gelcem demis. Sevgili esim de simdi annem arkadaslarina ne desin diyor.
Bana mi sordu dedim.
Sana gelsinler cay icmeye sen evdesin ,ben gidiyorum dedim. Carptim kapiyi ciktim.
Napmaya calisiyor bu insanlar, ben anlamadim ya????
Nasıl da biliyor insanların ne diyeceğini beyefendi. Kayınvalidenin arkadaşlarıyla "geçmiş olsun çayı ! "organizasyonuna da diyecek bişey bulamıyorum canım.Daha önce duymamıştık öğrenmiş olduk hastaya geçmiş olsun çayına gidildiğini. Tövbe yarabbimm. Şimdi daha iyi misin ?En azından rahatlarsın ya çok iyi yaptın uzaklaşmakla. Ailenle paylaştın mı problemi
+1000ne çok sorunlu kompleksli erkek var piyasada yaa.kadınların işi çok zor.normal adam kalmadı. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?