- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Sormayin cok terbiyesizlerYuhh terbiyesizlere bak bu kadarı da pes yürek mi yemiş o pacoz
annenlerdeyken eşin hiç arayıp somadı mı ??
takip ediyordum günlerdir yazmadan edemedim ayrıca sizide çok merak ettim
1. sizi o evden asla çıkaramazlar, kovamazlar orası ortak alan siz terkedersiniz ayrılırsınız vs o zaman medenş bi şekilde eşya paylaşılır
ama sizinkiler için medeni demek zor
2. evlendikten sonra ortak mal alımı oldu mu? altın bilezik çeyrek vs. bunlar hakkınız onlara sakın bırakmayın
3. gerekirse polis çağırın çilingir eşliğinde açsınlar kapıyı
kimin evinden kimi kovuyor hadsiz şey.
o evin hanımı hala sizsiniz ne bu terbiyesizlik
kendi gitain anasına
pek meraklı zaten
Otursunlar şimdi baş başa ana oğul.
İnsanın anlaşmaya gönlü olacak.
Belli ki yokmuş bunların.
Kimin evinden kimi kovdu acaba.
Bunlar kadın bırakıp gitmeyecek erkek gitsede derler.
Yahu yazmadan duramadim, ne vicdansiz insanlarmis diyecektim ki ustune bir de evin kilidini degistirmissastim da kaldim. Avukata danistiniz mi? Polis esliginde eve girebilirsiniz biliyorsunuz degil mi? Ne bicim insanlar, nasil kadinlar var benim aklim almiyor.. Sizin kv dusman basina, oglu desen adami gectim ergen bile degil..
keyfinize gittiğinizi söylemedim yanlış anladınız. kendi evinize bile girdirmediler mi diye sıkıldı canım ondan sordumZaten takip ettiyseniz biliyorsunuz. Oyle gunlerce keyfim icin gitmedim. Cok hastaydim iyilesemiyordum esim annesinde kaliyordu. Ailemin yanina 2 gunlugune gittim. Bir gunu de yolda gecti.
Eve gittim kapimi acamadim. Once anlamadim sonra baktim kilidi degistirmisler. Aradim kvyi hirsiz girdi sandim ben. Ananin evinde kal. Ogluma kari cok dedi. Kokusmus hayatinla oglumu rezil etme dedi. Seviyesiz kadin.
Ben de cilingir cagirdim actirdim. Bu arada oturdugumuz evi babam aldi bize.
keyfinize gittiğinizi söylemedim yanlış anladınız. kendi evinize bile girdirmediler mi diye sıkıldı canım ondan sordum
AYRICA YUHHH demek istiyorum babanızın aldığı evin kilidini değiştirmek ne yaa
Allah aşkına bu evin tapusunun evlenmeden önce üstünüze olduğunu söyleyin. yada en güzeli babanızın adına olduğunu.
keyfinize gittiğinizi söylemedim yanlış anladınız. kendi evinize bile girdirmediler mi diye sıkıldı canım ondan sordum
AYRICA YUHHH demek istiyorum babanızın aldığı evin kilidini değiştirmek ne yaa
Allah aşkına bu evin tapusunun evlenmeden önce üstünüze olduğunu söyleyin. yada en güzeli babanızın adına olduğunu.
Zaten takip ettiyseniz biliyorsunuz. Oyle gunlerce keyfim icin gitmedim. Cok hastaydim iyilesemiyordum esim annesinde kaliyordu. Ailemin yanina 2 gunlugune gittim. Bir gunu de yolda gecti.
Eve gittim kapimi acamadim. Once anlamadim sonra baktim kilidi degistirmisler. Aradim kvyi hirsiz girdi sandim ben. Ananin evinde kal. Ogluma kari cok dedi. Kokusmus hayatinla oglumu rezil etme dedi. Seviyesiz kadin.
Ben de cilingir cagirdim actirdim. Bu arada oturdugumuz evi babam aldi bize.
Ben de esimle konusmaya calisiyodum. Annemde bir kez bile arayip oldun mu kaldin mi demedi. Kapinin kilidini degistirmisler aradim acmadi. Yine 2 gun once benle konusmaya geldi guya, bas bas bagirip sen bu evliligi mahvettin elaleme beni rezil ettin neler neler diyip durdu.
Konusmuyor resmen. Muhattap olmuyorum avukatima biraktim her seyi
Babamin tapusu. Cok sukur.
Ben anlamadim nasil cesaret ettiler tapu babamin. Adam beni kovuyor. Heralde gidecegimi sandilar ya da psikolojimle oynuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?