Iste benim evliligim..

Insanliga olan guvenim okadar bitmis ki. Hic sasirmadim. Hatta daha fazlasini beklerim boylelerinden. Senin babanin aldigi evi bile almaya calisir boylesi.
Biran once bosanma islemlerine baslayin. Ev konusunda veya herhangi baska konuda avukatina danis. Bu surecte hata islememen lazim yoksa sana karsi kullanirlar.

Inanamadim birden insan nasıl kadının babasından kadını kovar .Maddi ve manevi anlamda üstünlüğün bu kadar mı çekilemez. Ya ben gerçekten bazı erkek annelerini anlamıyorim sesi çıkmayana kaynanalik yaparlar çıkana ise susarlar .Derdiniz nedir çocuğun boşanınca çok mu mutlu olacak ya da daha iyisini mi bulacak ya da daha iyisi onların kriterlerlerine göre nedir ? Nediyim konu sahibi başta ailene Söylem e demiştim ama anladığım kadarı ile ailene bahsetme olayın gelmiş özellikle babana anlat ki kimin evinden kimi kovuyorlar bir idrak etsinler.Ay çok sinirlendim gerçekten

Yüz verdik ayıya geldi s*çtı halıya olmuş.
Banlanıcam şimdi.
Kimi kız ailesi herşeyi karşı taraftan bekler bir bardak bile almaz ama el üstünde tutulur evlilikte, kimisi de böyle.
Değer vermemek lazım baştan demek ki.
Allah tez zamanda kurtarsın inşallah.
Hayıra çıkarsın yollarını.

Tesekkur ederim.

Evi babam uzerime yapmak istedi. Ama benim esim beni kiskandigi icin oturdugu evin benim olmasini kaldiramaz diye kabul etmemistim. Kira da odemedik.

Inan uzulmuyorum. Uzulemiyorum. Sorun mu var bende anlamadim ama uzerimden buyuk bi yuk kalkmis gibi.
Annesi degistirmis anahtari onun haberi yokmus o yapmamis. E be adam sen annene napiyosun diyemedin mi. Kadin cok terbiyesiz ama suclu kesinlikle oglu.

Annesiyle otursunlar evinde.
Bu arada annemle babamda yanimda destek olmaya geldiler.
O adam da annesinde kaliyor.
Hatta soyle diyim. O eve cilingir cagirip girdigim gun kapiyi calip iceri girdi. Baya normal normal yasayacakti evde. Artik bu evde kalamazsin dedim.
Oyle cikti.

Evet gercekten ben de saskinim. Ama huzurluyum da. Beni surekli dibe cekmeye calisti. Ne zaman mutlu olsam rahatsiz oldu.
Hatta biliyo musunuz, babam ev verdi ve ben hic bisey demeden durup dururken baban tabi ki yapacak bunun icin tesekkur etmemi bekleme dedi.
Ailem de onu kendi ogullari gibi gordu. Inanir misiniz annem oraya her gittigimde onun sevdigi yemeklerden yapip gonderdi tencere tencere.

Asla bu degeri hak etmiyor. Asla.

Biz bosaninca mutlu olacak. Cunku bana telefonda "ogluma kari cok" dedi. Bir anne bunu soyleyebilir mi ? Cok cirkinler gercekten.
Ben eve hirsiz girdi sandim. Aklimdan bu gecmedi. Simdiye kadar hem ailem hem ben insan gibi davrandik deger verdik. Aglaya aglaya annemin evine donerim sandilar. Bir copumu onlara vermem.

Cok sukur evin tapusu babanizin uzerineymis vallaha sevindim babanizin ustune olan evin kilidini degistirip sizi gondermeye calismakta ayri bir zekanin urunuymus.. ayrica arsizlikta ve hadsizlikte uzaya erismislik...

Ben anlamadim ya benim evimden beni kovdular. Heralde beni yildirmak icin yapildi. Ev babamin zaten onlar da biliyor ama maksat beni uzmek. Bu ailenin bana yaklasimi bu. Beni uzmek.

varya böyle insanlar ( sadece kaynana demek istemiyorum, genel olarak) kendi yaşayamadıklarının, geçmişte ki ezikliklerinin, ses çıkaramamalarının, susturulmanın, sürekli ötelenmenin, gözardı edilmenin, hayatlarının kontrolünü asla ve asla kendilerine bırakılmamasının acısını başkalarından çıkarırlar

kimi annemiz, kimi babamız, kardeşimiz, abimiz, arkadaşımız, komşumuz, eşimiz, kaynanamız vs..

hep en yakınlarımız olduğu için çoğu zaman zarar verdiğinde öfkesini kustuğunda susuyoruz (geçer düzelir diye) ama bunu karşısında sinmek olarak algılıyor çünkü kendisi hep sindirilmiş. ve bunu hep kullanmaya başlıyor ne zamana kadar biz ona dur artık diyip karşı çıktığımızda bizden kötüsü olmuyor

resmen bi kısır döngü içinde yaşıyoruz. geçmişte birileri birilerine çektirmiş adam yerine konmamış sindirilmiş
şimdide ipleri eline alıp kendinden sonra gelene aynını yapıyor. zafer mi kazandın!!!!!

sayın kaynana oğluna "karı" alcan öyle mi?
sen ona karı al biz bi kadının hayatını senin yetiştirdiğin çocuktan ayrılarak kurtarmasının haklı gururunu yaşayalım..

Baskalari sizin gibi gelin arayip bulamaz bunlara da fazla gelince kaldiramamislar.
Insallah daha guzel insanlara karsilasirsiniz onlar da kendi gibi birini bulsunlar.

Cok tesekkur ederim.
Yok ben kendimi sevdiremedim. Kayinvalidem hasta oldu her gun yemek goturdum. Saygida kusur etmedim.
Ev hakkinda hic konusmadim ki esim yanlis anlamasin. Ailem de keza.
Ama benim burnumdan getirdiler.
Insallah. Suan bile daha iyiyim.

Gercekten kalmadi. Acaba cift terapisti diyordum acaba psikolog diyordum. Bi konussam duzelir miyiz,tasinirsak olur mu diyordum.
Ama su son hareketleriyle bitti her sey. Cok terbiyesizler. Ayrilmanin da bir edebi vardir. Ama maalesef bu ailede yok.

Ne kadar guzel yazmissiniz. Cok tesekkur ederim..
Gercekten o kadar cirkin bir laf ki. "Ogluma kari cok "
Cunku kadin degersiz, cunku kadin hizmetci. Oglu onde olacak, egitimiyle ,maasiyla ,isiyle, konusmasiyla. Karisi da yaninda susacak, evde cocuk bakacak. Ondan fazla para alamaz. Ondan basarili olamaz.

Zihin yapilari boyle. Ne yazik ki ben bunu evlendikten sonra gorebildim.

Gercekten kalmadi. Acaba cift terapisti diyordum acaba psikolog diyordum. Bi konussam duzelir miyiz,tasinirsak olur mu diyordum.
Ama su son hareketleriyle bitti her sey. Cok terbiyesizler. Ayrilmanin da bir edebi vardir. Ama maalesef bu ailede yok.

Hayatimda boyle bir seyi ne gordum, ne de duydum
Insani kendi evinden kovmak nedir???

Madem ogluna kari cok, alsin bavulunu defolsun ikiniz de evimden defolun

dicektiniz. Boyle tiplere insanlik yaramiyor. Ohhhhhhhh sizin parayi yesinler, icsinler, sizin evde otursunlar sonra da bana kari cok. Yok oyle yagma.

Ne annesi ne de eşiniz normal psikolojide değil.
Vicdansız merhametsiz insanlar ağzınızla kuş da tutsanız yaranamayacaksınız ben de elimden geleni yaptım ama hep yapmadıklarımda idi gözleri benim de x ben yokken benim aldığım tüm eşyaları almış götürmüş isin garibi bir de anlaşmalı boşanalım diyor ben zararımı karşıladım hakkımdı diyor
Kısaca ben 1 yıl emek verdim ama olmayınca olmuyor onlar hep haklı sen haksız...
Rabbim korumuş sizi gerçi siz kafada bitirmiştiniz sadece ufak bir yangın bekliyordunuz o da kapınıza geldi.
Üzülmeyin desek de insan hayallerine üzülüyor ama herşey geçiyor zaman
Sadece.
Ex kisiye kadın çoktur da o bu kafada giderse başka kadınlar tarafından da terk edilecek.
Sans hep gülsün bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…