- 17 Nisan 2016
- 1.034
- 2.647
- 133
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Babamin tapusu. Cok sukur.
Ben anlamadim nasil cesaret ettiler tapu babamin. Adam beni kovuyor. Heralde gidecegimi sandilar ya da psikolojimle oynuyolar[/QUO
babanın evinden seni mi kovdu????
Tesekkur ederim.Yüz verdik ayıya geldi s*çtı halıya olmuş.
Banlanıcam şimdi.
Kimi kız ailesi herşeyi karşı taraftan bekler bir bardak bile almaz ama el üstünde tutulur evlilikte, kimisi de böyle.
Değer vermemek lazım baştan demek ki.
Allah tez zamanda kurtarsın inşallah.
Hayıra çıkarsın yollarını.
Insanliga olan guvenim okadar bitmis ki. Hic sasirmadim. Hatta daha fazlasini beklerim boylelerinden. Senin babanin aldigi evi bile almaya calisir boylesi.
Biran once bosanma islemlerine baslayin. Ev konusunda veya herhangi baska konuda avukatina danis. Bu surecte hata islememen lazim yoksa sana karsi kullanirlar.
Inanamadim birden insan nasıl kadının babasından kadını kovar .Maddi ve manevi anlamda üstünlüğün bu kadar mı çekilemez. Ya ben gerçekten bazı erkek annelerini anlamıyorim sesi çıkmayana kaynanalik yaparlar çıkana ise susarlar .Derdiniz nedir çocuğun boşanınca çok mu mutlu olacak ya da daha iyisini mi bulacak ya da daha iyisi onların kriterlerlerine göre nedir ? Nediyim konu sahibi başta ailene Söylem e demiştim ama anladığım kadarı ile ailene bahsetme olayın gelmiş özellikle babana anlat ki kimin evinden kimi kovuyorlar bir idrak etsinler.Ay çok sinirlendim gerçekten
Cok sukur evin tapusu babanizin uzerineymis vallaha sevindimbabanizin ustune olan evin kilidini degistirip sizi gondermeye calismakta ayri bir zekanin urunuymus.. ayrica arsizlikta ve hadsizlikte uzaya erismislik...
Baskalari sizin gibi gelin arayip bulamaz bunlara da fazla gelince kaldiramamislar.
Insallah daha guzel insanlara karsilasirsiniz onlar da kendi gibi birini bulsunlar.
İnsanın karakteri ayrılırken belli olurmuş derler, eş olacak adam zaten belli etmişti kendini de. Meydanı boş bulmuş hadsizler. İçinizde hiçbir acaba kalmamıştır, en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle
varya böyle insanlar ( sadece kaynana demek istemiyorum, genel olarak) kendi yaşayamadıklarının, geçmişte ki ezikliklerinin, ses çıkaramamalarının, susturulmanın, sürekli ötelenmenin, gözardı edilmenin, hayatlarının kontrolünü asla ve asla kendilerine bırakılmamasının acısını başkalarından çıkarırlar
kimi annemiz, kimi babamız, kardeşimiz, abimiz, arkadaşımız, komşumuz, eşimiz, kaynanamız vs..
hep en yakınlarımız olduğu için çoğu zaman zarar verdiğinde öfkesini kustuğunda susuyoruz (geçer düzelir diye) ama bunu karşısında sinmek olarak algılıyor çünkü kendisi hep sindirilmiş. ve bunu hep kullanmaya başlıyor ne zamana kadar biz ona dur artık diyip karşı çıktığımızda bizden kötüsü olmuyor
resmen bi kısır döngü içinde yaşıyoruz. geçmişte birileri birilerine çektirmiş adam yerine konmamış sindirilmiş
şimdide ipleri eline alıp kendinden sonra gelene aynını yapıyor. zafer mi kazandın!!!!!
sayın kaynana oğluna "karı" alcan öyle mi?
sen ona karı al biz bi kadının hayatını senin yetiştirdiğin çocuktan ayrılarak kurtarmasının haklı gururunu yaşayalım..
Gercekten kalmadi. Acaba cift terapisti diyordum acaba psikolog diyordum. Bi konussam duzelir miyiz,tasinirsak olur mu diyordum.
Ama su son hareketleriyle bitti her sey. Cok terbiyesizler. Ayrilmanin da bir edebi vardir. Ama maalesef bu ailede yok.
Ne kadar guzel yazmissiniz. Cok tesekkur ederim..
Gercekten o kadar cirkin bir laf ki. "Ogluma kari cok "
Cunku kadin degersiz, cunku kadin hizmetci. Oglu onde olacak, egitimiyle ,maasiyla ,isiyle, konusmasiyla. Karisi da yaninda susacak, evde cocuk bakacak. Ondan fazla para alamaz. Ondan basarili olamaz.
Zihin yapilari boyle. Ne yazik ki ben bunu evlendikten sonra gorebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?