- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Bu durumda yapılması gereken dışında herseyı yapmaya programlılar resmen,evlilikte yanlış anlaşılmalar zaman zaman sıkıntılar olabilir ama bu şekilde tutarlı bir bencillik çok merhametsizce,önceki konunuzu da okumuş bi insan olarak diyorum ki çocuğunuz olmadığı için bu ınsanlardan tamamen kurtulma şansınız var ama çocukla bambaşka bi bağınız olur o yüzden sakın hemen çocuk yapmayınAmin. Insallah.
Allah rizasi icin ya. Arkadaslari dedigi grup 7 8 kisi.
Evimi afedersiniz ama hastayim temizleyemedim. Es desen o da yok.
Kv arkadaslariyla bana caya gelcekmis.
Esimde benim icin hasta baska zaman diyememis.
Rezil,utanmadan bana annem simdi ne desin arkadaslarina diyor.
Alsin oglunu basina calsin simdi.
Sagol canim
Nasıl bir dangozla evlisiniz siz Allah aşkına?Suan ailemin yanindayim canim.
Sabah cok buyuk tartisma cikti.
Vay efendim ben bu halimle gidersem esi bakamadi da gonderdi derlermis.
E baktin mi dedim,yanimda kalmadin sen neyden bahsediyosun dedim.
Kavga etmemek icin gitmis. Saka gibi ya.
Asil bomba da kvdem bana arkadaslariyla gecmis olsuna "caya" gelcekmis.
Manyak mi bunlar ?
Ben oluyorum,kalkamiyorum. Kadin arkadaslarini toplayip misafirlige gelcem demis. Sevgili esim de simdi annem arkadaslarina ne desin diyor.
Bana mi sordu dedim.
Sana gelsinler cay icmeye sen evdesin ,ben gidiyorum dedim. Carptim kapiyi ciktim.
Napmaya calisiyor bu insanlar, ben anlamadim ya????
Nasıl bir dangozla evlisiniz siz Allah aşkına?
Nasıl sinirlendim okuyunca!
Allah aşkına anası ne ki oğlu ne olsun, ne biçim acımasız insanlar bunlar... kırk kat el olsa hasta yatana hal hatır sorar insan.
Donanımlı iyi eğitimli bir kadınsınız lütfen kendi kıymetinizi bilin
Çocuk olmaması büyük şans sizin için.
Ohh işte buna sevindimAile sevgisi bambaşka.Hem bu süreçte iyice netleşirsin, hem de iyileşirsin canım.
Suan ailemin yanindayim canim.
Sabah cok buyuk tartisma cikti.
Vay efendim ben bu halimle gidersem esi bakamadi da gonderdi derlermis.
Gerçekten hayat çok kısa ve çok değerli, inanın bu tür insanları düzeltmeye çalışmak boşa bir çaba. Bu yaşa kadar düzelmemiş bundan sonra hayatta değişmez...Oyle yapacagim.
Ben omrumu bu adamin duzelme ihtimaline tutunup mu gecireyim
Ya da yuva kurdum ne yapayim diyip katlanayim mi
Cocuk asla istemiyorum.
Bosanmaya dogru gidiyorum.
Cok tesekkur ederim.
Adam senin gitmene degil de ..insanlarin onun hakkinda ne demelerini dusunuyor resmen...narsist iste.
Yine yeniden kendisini dusunuyor. Sasirdik mi? Sasirmadik. En azindan ben hic sasirmadim.
Kv deyi bosver. Tipik kv de iste. Bu foruma goz atarsan zaten geneli ayni bunlarin.
Gerçekten hayat çok kısa ve çok değerli, inanın bu tür insanları düzeltmeye çalışmak boşa bir çaba. Bu yaşa kadar düzelmemiş bundan sonra hayatta değişmez...
Ben çok daha iyi bir hayatın sizi beklediğini düşünüyorum inanın, lütfen moralinizi yüksek tutun, dik durun, hayat çok güzel
Rica ederim canım, aslında bunlar zaten bildiğimiz şeyler ama bazen birilerinin hatırlatması gerekiyorCok tesekkur ederim. Icim umut doldu gercekten.
Ruhum karardi o evde.
Hayat cok kisa ve ben omrumu bu adama adamicam. Bu sacmalik nedir ya,evlendim diye beni zincirlediler sanki o eve. Esim ne yapsa katlanirim zannediyor heralde.
Esim kilini kipirdatmicak ben burda evliligim icin kendimi paralicam. Evlilik mi bu ?
Cok sagol.. Artik izin vermicem..
Rica ederim canım, aslında bunlar zaten bildiğimiz şeyler ama bazen birilerinin hatırlatması gerekiyor
Yarın ilk iş dışarı çık, kendine kitap al, bir kafeye git, güzel bir pasta ve kahve ısmarla kendine, ya da sinemaya git iyi bir film seç, dönüşte güzel bir buket çiçek yaptır, kokusunu içine çek... bak gör hayat ne kadar güzel ve o evden ibaret değil. Havan değişsin ve kafanı, düşüncelerini toparla canım. Herşey çok daha güzel olacak merak etme ayrıca ihtiyaç duyduğunda ailenden destek istemekten çekinme
+999999Rica ederim canım, aslında bunlar zaten bildiğimiz şeyler ama bazen birilerinin hatırlatması gerekiyor
Yarın ilk iş dışarı çık, kendine kitap al, bir kafeye git, güzel bir pasta ve kahve ısmarla kendine ya da sinemaya git iyi bir film seç, dönüşte güzel bir buket çiçek yaptır, kokusunu içine çek... bak gör hayat ne kadar güzel ve o evden ibaret değil. Havan değişsin ve kafanı, düşüncelerini toparla canım. Herşey çok daha güzel olacak merak etme ayrıca ihtiyaç duyduğunda ailenden destek istemekten çekinme
Doğru karar.Esim geldi.
Iyi misin dedi,degilim dedim.
O kadar. Iceri gecti,yemegini yedi. Tv karsisinda.
Sakince konusacaktim. Deneyecektim bir kez daha. Bagirdi cagirdi.
Sonra niye bagiriyosun dedim. Ben uzatmisim konuyu.
Uzatti dedigi de dun beni yalniz birakmasi hakkinda konusmak istemem. Bakin konusmam demiyorum konusmak istemem.
Bir guzel bagirmasini da savundu.
Bagirirmis cunku ben uzatmisim napsaymis.
En sonunda da " mal bu. Ben boyleyim. Degisemem kimse icin. " mahalle agziyla sanki sokak kavgasi icindeymis gibi boyle cirkin cirkin bir tavir.
Tamam dedim. Artik ben daha ne yapabilirim. Bosanacagim.
Yuhh terbiyesizlere bak bu kadarı da pes yürek mi yemiş o pacozTesekkurler hanimlar.
Annemlerden dondum kendi evine giremedim esim ve annesi kilidi degistirmisler, annesi de arayip ben degistirdim ananin evinde kal dedi. Boyle igrenc bir sekilde.
Benim evimden beni kovuyorlar.
Avukatimla konustm. Bosaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?