Iste benim evliligim..

Belki çok küçük birşey ama evin babanın üzerine olmasına çok sevindim. Yapacak bişey bulamayıp kilit değiştirmeyi düşünmüşler çok zekice. Oturup ana oğul seni en çok ne üzer diye kafa patlattılar heralde senin yokluğunda. Bir insanı onun çıkarlarına ters düştüğün zaman tanırsın, yani ayrılırken.Rengini zaten uzun zamandır belli etmişti ama bu kadarına pes dedim doğrusu. Annenle babanın yanında gelmesi çok iyi olmuş canım.İnşallah Rabbim sabrının, çektiğin sıkıntıların karşılığını kat kat verir sana yolun bahtın açık olsun. Onlar içinse kimse yaşattığını yaşamadan ölmez diyorum.

Kv ve eşin kendilerini akıllı sanıyor herhalde evden içeriye sokma konulmaya gelseler bile dışarda görüşelim bir daha evime gelmeyin de eve alınmamak neymiş görsünler kimi kimin evine almıyorlar görsünler bakalım

Evet evimde gormek istemiyorum.
Cok terbiyesizler.
Inanin daha bir cok sey var buraya yazmadigim. Ama hatirladikca sinirlerim tepeme cikiyor.
O aksam eve yuzsuzce gelen bir adam. Dusunun kapinin kilidini degistiriyorsunuz esiniz kendine evine cilingir cagirip giriyor siz de hic bisey olmamis gibi eve giriyorsunuz. Artik bu evde kalamazsin demesem kalacak.

Cok sagol.
Benim aklima kilit degistirmek gelmezdi. Saf saf hirsiz girdi de ondandir dedim.
Kvde telefonda ananin evine git esyalarini birakiriz biz dedi.
Evden sadece 2 gun ayri kaldim. Boyle bir sey duydunuz mu ? Ben o anneyi ve adami Allah'a havale ediyorum.

Anali ogullu ruh hastasi bunlar. Amma yuzsuz ve arsizlarmis. Resmen gercek yuzlerini gostermisler. Esya kacirmak da suctur. Esyalari mi almis bir de?

Esyalari almamislar. Sanirim benim kapidan donup annemlere gidecegimi dusunerek almaya gerek gormediler. Yoksa kilidi degistiren esyalari da alir. Ben bunlara cop vermem artik. Aldigimiz arabayi bile ben odedim, oduyorum. Krediyi ben cektim,onu almis. Tek kelimeyle igrencler. Ama yanina birakmayacagim.

Agzina yapisirdi sanki oglum esine iki bardak cay kaynat iyi bak demek ayip be
Neysd gerek yok dimdi uzatmaya adam yazmamis neticede sdn yuvanj ayakta tutmak icin biseyler bulmalisin

Ah o kadarla kalmadilar. Cok hasta oldugum ve artik ruhen coktugum icin annemin babamin yanina gittim. Baska sehirdeler. Sadece 2 gun kaldim, kafami topladim. Esimle yuvami kurtamak icin yol ararken eve geldigimde maalesef kapida kaldim. Kvm ve es kapinin kilidini degistirmisler girmeyeyim diye. Evi de bize babam verdi.

Cok kotu
Yani durum cok ciddi
Peki habersiz izinsiz fflanmi gittiniz nedir kapi kilidi degistirmek

ALLAH yardimciniz olsun belliki binanin temeli cokmus aile nutunluhu bozulmus adam ni kete adamligini
Kaynana anneligini bklememis tabi nuradan gorunen
Ama nen sonkez bi uzlasma yolu arayin derim sevginiz az varsa tabiki kimse nosanmak icin evlenmez ama bazi seylerde kacinilmaz oluyor

Esim ben cok hastayken beni birakip annesinde kaldi. Evde olsem haberi olmayacakti.
Haber verdim , iki gunlugune diye. Oyle ayrilma konusmasi da gecmedi.
Kapiyi acamadim resmen beni evimden kovmaya calistilar.
Değil evi veya arabayı, fazladan bir iğne bile sakın bırakmayın onlara

Tesekkur ederim. Insan olanla uzlasilir ama maalesef bunlar insanligini kaybetmis canlilar. Bilmiyorum belki cok agir konustugumu dusuneceksiniz ama beni kendi evimden kovmaya tesebbus eden adama es dersem , kendi benligimi yok ederim. Ama siz tabii bu ailenin ne oldugunu bilemezsiniz o yuzden iyi niyetlisiniz.
Bosaniyorum. Avukatimla gorustum.

Değil evi veya arabayı, fazladan bir iğne bile sakın bırakmayın onlara

Arabanin kredisini bana cektirtti. O kadar hasta oldum, lazim olur denizyildizinda kalsin demedi. Isine gidecek ya rahatligindan taviz veremez. Insan utanir ya.
Arabami da almis. Asla vermem.
Bir copumu vermem. Cok haklisiniz.

Esimle yuvami kurtarmak isterken kapida kaldim demissiniz. Ah bu iyi niyetler...

Evinizi bile babaniz vermis ..arabada sizden. Cok iyi insanlarmissiniz ailecek.
Askiniza degil iyi niyetinize cöreklenmisler ana ogul bunlar.
Daha oncede bunlar kotu vs yazdiniz ama icten ice insan yinede iyi niyet ariyor degilmi..bilirim. Ama aramayin bosuna. Daha filmin sonu gelmedi...bosaninca kimbilir nekadar cirkinlesecekler. O potansiyel var o yuzden gozlerinizi kulaklarinizi dort acin onlara karsi.
Ruhunuzu somurmus bu adam. Maddi anlamda da somurmeye calismasa sasardim zaten.

Iste insan evli olunca gemileri yakmadan bir cabaliyor. Benimki de bos bir caba. Zaten anlatmistim. Bu adam ruhumu hasta ediyor diye aslinda itiraf edeyim son hastalik olayindan sonra icten ice umudum kalmamisti bu evlilige dair. Bu bosanma mevzusu da uzun bir suredir icimdeydi.

Ben her turlu cirkefligi beklerim. Mesela su arabada bekliyorum. Alip goturmus. Daha taksitlerini bitirmedim.
Evet maddi manevi somuruldum.
Artik yapamayacaklar. Ana ogul birbirini yesin bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…